искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Размер
По мультфильму
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 223 моделей:
| лиса Сбросить все
М'яка іграшка Lumo Stars Лиса Repo класична, 15 см, помаранчевий (54972)
М'яка іграшка Lumo Stars Лиса Napa, 15 см, білий (55365)
М'яка іграшка Squishmallows Лисиця Пейтон 13 см (SQER00928)
Іграшка м'яконабивна Aurora ECO Лисиця, 24 см (200191A)
Melissa&Doug М'яка іграшка Melissa&Doug Лисенок Фриски. 23 см (MD7622) MD7
+ 16 грн бонус, Тип - лисеня, матеріал виготовлення - плюш, розмір - 16 х 23 х 15.3 см
М`яка іграшка-лялька sigikid Лис (41340SK) 41340SK
Багатофункціональна м'яка іграшка-комфортер призначена для немовлят з самого народження. Це ідеальна іграшка для засипання, а також для перших ігор дітей. Іграшка повинна спонукати дітей до рухів і таким чином сприяти поліпшенню дрібної моторики у дітей. Вона приємна на дотик: дуже ніжна, комфортна. Зроблена з приємного поліестеру і бавовни. Комфортер – ідеальна іграшка для самих маленьких дітей. Користь іграшки в тому, що вона створює сприятливу атмосферу для засипання новонародженого малюка. Рекомендується покласти іграшку-комфортер поблизу дитини, коли він засинає, а також під час годування. Немовля звикне до іграшки, і під час засипання в ліжечку буде відчувати себе в комфортній, спокійній, звичній для себе обстановці. Також іграшку можна класти в коляску або в дорогу, в автомобіль. Іграшка-комфортер, яку також називають «сплюшка» – одна з перших іграшок новонародженого малюка. Особливості: іграшка абсолютно безпечна для немовлят, вставки з натуральної бавовни, наповнювач – безпечний поліестер, комфортер рекомендується прати при температурі 30° , іграшка корисна для розвитку моторики, іграшка повністю м'яка, відсутні пластикові елементи.   ПРО sigikid Іграшки sigikid створені з любов'ю і теплотою, з думкою насамперед про дітей. Німецький бренд створює фантастичні твори, які відповідають важливою концепції і цінностям компанії. Іграшки німецького бренду з раннього віку спонукають дітей пам'ятати про такі важливі речі: бути собою, розвивати уяву, багато обніматися, шукати натхнення у всьому, цікавитися новим, бути активним.
Sigikid М'яка іграшка Sigikid музыкальный Лис 28 см (41387SK) 41387SK
+ 58 грн бонус, Тип - лисеня, матеріал виготовлення - пластик, розмір - 28 см
М'яка іграшка TY Beanie Boo's Блакитна лисиця, 15 см (36368)
М'яка іграшка TY Beanie Boo's Біла лисиця Fennec, 15 см (36225)
М'яка іграшка Tigres Лисичка Star (ЛИ-0014)
М'яка іграшка TY Beanie Boos Лис Atlas, 25 см (36491
М'яка іграшка TY Squish-a-Boos Лисичка Roxie, 40 см (39323)
М'яка іграшка TY Beanie Boo's Лис Meadow 25 см (38012)
М'яка іграшка Aurora Enchanted Твінкл Лиса, 23 см, рожева (220709A)
М'яка іграшка Beverly Hills Teddy Bear World's Softest Plush Лисиця, 40 см
SIGIKID Лис (41340SK)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
SIGIKID Лис 28 см (41387SK)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
М'яка іграшка TY Beanie bellies Лис Віт 22 см (41503) 41503
Ласкаво просимо у веселий світ ігор та посмішок з м’якою іграшкою TY Beanie Bellies! Цей чарівний і кумедний друг принесе чимало веселощів та радості вашому малюку. Іграшка має неповторний шарм і доброзичливий характер, який відразу ж підкорить серце вашої дитини. Його пухнаста вовна та яскраві очі створюють атмосферу тепла та затишку, роблячи його ідеальним другом для обіймашок та ігор. Зі зручним розміром легко брати з собою скрізь, будь то будинок, садок або подорож. Нехай кожен день наповниться сміхом та радістю завдяки цьому кумедному другу!
М'яка іграшка Aurora Лисиця 15 см (190261J) 190261J
М'яка іграшка TY Beanie boo's Лис Meadow 25 см (38012) 38012
М'яка іграшка TY Beanie boo's — приємний м'який сувенір для вашої дитини. Лисеня виготовлене з безпечних матеріалів. Гарне чарівне звірятко привертає увагу діток і дорослих. Дитина пізнає тваринний світ, грає в рольові та сюжетні ігри з пандою. Розмір іграшки: 25 см. Підходить для дітей від 3-х років.
М'яка іграшка TY Beanie boo's Лисиця Фенек біла 25 см (36481) 36481
М'яка іграшка TY Beanie boo's Лисиця Фенек — чудовий подарунок для маленьких любителів тварин. Підійде для дитини, яка обожнює лисиць. Іграшка виготовлена із плюшу білого та рожевого кольорів, а блискучі очі пластикові. Придумайте цікаві сюжети для гри у казковому лісі та відтворіть їх разом із цією тваринкою. Висота становить 25 см. Тваринка може сидіти самостійно. З іграшкою дуже зручно спати та обійматися. Гра із м'яким другом TY розвиває емпатію, любов до тварин, сенсорне сприйняття, уяву та увагу. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
М'яка іграшка TY Beanie Boo's Лис Атлас 25 см (36491) 36491
Дитяча м'яка іграшка TY Beanie Boo's Лис Атлас - наймиліше лисеня. Малюки обожнюють іграшки TY за м'яку шерсть, добрі очі і приємні кольори. Завдяки компактному розміру лисеняти зручно брати з собою в садок або в гості. Плюшева іграшка приємна на дотик і безпечна для дітей старше 3 років.
М'яка іграшка Aurora Твінкл лиса 23 cм (220709A) 220709A
З м'якою іграшкою Aurora Твінкл лиса діти отримують максимум позитивних емоцій! З нею можна весего гратись вдома та брати з собою на прогулянки. Дівчатка зможуть насолоджуватися іграми з лисичкою Твінкл , розвиватимуть уяву, дрібну моторику, вчитимуться спілкуватись, гратимуть в рольові ігри та розвиватимуть фантазію. Поповніть свою колекцію м'яких іграшок милим лисом Твінкл, розміром 23 см. Іграшка рекомендована для дітей від 3-х років.
М'яка іграшка Aurora Eco Лисиця 24 см (200191A) 200191A
М'яка іграшка Aurora Eco Лисиця с теплим рудим хутром, пухнастим хвостом і чарівними вишитими очима. Високоякісні перероблені матеріали створюють незабутні відчуття від обіймів. Eco nation замінює пластик на 100% перероблений наповнювач, щоб створити плюшевого друга, наповненого любов'ю. Адже колекція Eco Nation вже налічує 20 нових особливих друзів-тварин. Eco Nation — це екологічна лінія плюшу, виготовлена зі 100% перероблених матеріалів. Принесіть додому свою улюблену тварину, яка виглядає дуже м'якою і якісною, зробленою з перероблених пластикових пляшок. Розмір складає 24 см. Прекрасне доповнення до будь-якої колекції плюшу!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   10  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на мягкие игрушки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить мягкая игрушка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на мягкие игрушки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История