шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Форм-фактор
Початкова швидкість кулі
Ствол
Система зведення
Зарядність
Тип боєприпасів
Приціл
Додатково
Матеріал корпуса
Матеріал рукоятки
Вага пістолета
Копія пістолета
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 8 моделей:
| Walther Скинути все
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Walther CP99: цена от 5729 грн.
Газобалонне пневматичний пістолет з барабанним магазином. Пневматична репліка бойового Walther P-99, який відомий як постійний супутник агента 007 Джеймса Бонда. Барабанний магазин револьверного типу розташовується на лінії вогню і розрахований на 8 зарядів. Нарізний Ствол пістолета, калібру 4,5 мм, так що для стрільби має сенс використовувати свинцеві кулі. Початкова швидкість пострілу складає 110 м/с. Стрільба ведеться автовзводом.
Купити від 5 729 до 8 210 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Walther CP99
10 магазин 21 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет BORNER C41: цена от 3240 грн.
Газобалонне пневматичний аналог відомого Вальтера Р38, добре відомого нам по фільмах про Другу Світову Війну. Бойовий прототип цієї моделі був прийнятий на озброєння вермахту в 1938-му році. Все це робить цю модель цікавою не тільки для любителів постріляти по мішенях, але і тим, хто цікавиться історією. Пістолет багатозарядний, магазин вміщує до 18 зарядів. В якості зарядів використовуються металеві кулі калібру 4,5 мм. Вага пістолета становить солідні 900 гр.
Купити від 3 240 до 4 253 грн.
Порівняти ціни та купити BORNER C41
3 магазин 8 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Walther P38: цена от 4700 грн.
Пневматичний газобалонний пістолет з дуже впізнаваним дизайном. Будь-хто, хто мало-мальськи цікавиться історією і збройовим справою без зусиль пізнає в цій моделі знаменитий раритет 1938-го року випуску, модель Р38. Пістолет розрахований на стрілянину металевими кульками, в магазині їх міститься до 20-ти штук. Гладкий сталевий ствол цієї моделі найбільш добре призначений для стрільби цим типом заряду. Пістолет забезпечений нерегульованим прицільним пристосуванням.
Купити від 4 700 до 6 075 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Walther P38
2 магазин 9 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Walther PPQ: цена от 6685 грн.
Газобалонне пневматичний пістолет з нарізним стволом. Пістолет має барабанний магазин розрахований на 8 боєзарядів, в якості яких виступає свинцева куля калібру 4,5 мм. Використання такого типу боєприпасу, в поєднанні з нарізкою внутрішнього каналу ствола, дозволяє істотно улучишь точність і купчастість вогню. Варто відзначити можливість установки на пістолет додаткових аксесуарів, ліхтаря або лазерного целеуказателя.
Купити від 6 685 до 8 823 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Walther PPQ
9 магазин 14 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Walther PPK/S: цена от 4770 грн.
Компактний пневматичний пістолет з укороченим стволом (довжина ствола всього 89 мм). Через це створюється враження, що рукоятка непропорційно масивна. Розмір рукоятки обумовлений необхідністю розміщення змінного газового балона і обойми на 15 зарядів. Для стрільби з пістолета використовуються металеві кулі калібру 4,5 мм, гладкий ствол пістолета найкращим чином підходить під цей тип боєприпасу. Важить ця модель 560 гр.
Купити від 4 770 до 5 597 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Walther PPK/S
5 магазин 5 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Walther CP88: цена от 9720 грн.
Потужний і масивний пневматичний пістолет газобалонного типу. Дана модель важить більше кілограма і при стрільбі дає власнику повне відчуття володіння цим бойовим зброєю. Змінні 12-ти грамові балони з газом СО2 розміщується в рукоятці, а боєприпаси знаходяться в магазині барабанного типу на лінії вогню. Один такий змінний магазин вміщує до 8 набоїв калібру 4,5 мм Ствол пістолета нарізний, з якісного металу. Початкова швидкість кулі становить 120 м/с.
Купити від 9 720 до 12 844 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Walther CP88
9 магазин 20 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Walther CP88 Competition: цена от 12767 грн.
Цей масивний пневматичний газобалонний пістолет оснащений сталевим нарізним стволом калібру 4,5 мм і довжиною 143,1 мм. Вогонь ведеться з барабанного магазина свинцевою кулею відповідного калібру. Магазин вміщує до 8 куль. Початкова швидкість кулі в момент пострілу заявлена виробником як 130 м/с. Очевидно, що це стосується свіжого балона з газом і по мірі зниження тиску початкова швидкість кулі також буде помітно знижуватися.
Купити від 12 767 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Walther CP88 Competition
1 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex CPS: цена от 5590 грн.
Цей пневматичний пістолет, по суті, представляє із себе досить докладну копію знаменитої моделі Walther P-99, більш відомої нам по кінематографу як черговий "пістолет агента 007". Барабанна система зарядки дозволяє мати дуже м'який і плавний спуск, що позитивно позначається на точності прицілювання і стрільби. Кожен барабан вміщує в себе до 8 свинцевих куль типу Діаболо. Початкова швидкість кулі в момент пострілу складає 110 м/с.
Купити від 5 590 до 7 204 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex CPS
8 магазин 11 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пневматичні пістолети. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити пневматичний пістолет в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на пневматичні пістолети. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія