искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Направление
Тип
Масштаб
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 934 моделей:
| городской транспорт Сбросить все
Машинка CoComelon Mini Vehicles School Bus Шкільний автобус, жовтий (CMW00
Інерційна машинка Battat Шкільний автобус жовтий (BX1495Z)
Машина Battat Кумедний автопарк Ретро-автобус (BX1502Z) BX1502Z
від 1 року
Flip Cars Машинка-трансформер 2 в 1 Туристичний і Шкільний автобус (EU4638
Машинка-трансформер Flip Cars 2 в 1 Туристический и Школьный автобус EU463875-10.Перевозить туристов или быть строгим водителем школьного автобуса? Устроить грандиозную экскурсию или перевозить школьников? А если два в одном?Погрузитесь в мир механики и транспорта! Удивительная коллекция Flip Cars доставит вам вдвое больше удовольствия! Эти уникальные машинки могут трансформироваться в автомобиль другого типа! Достаточно нескольких движений и машина поменяет вид.Собери их все и позволь себе окунуться в километровое приключение!Родители могут быть спокойны, ведь игрушка выполнена из высококачественных материалов, прочная и безопасная. Ее удобно брать с собой на прогулку: размер моделей очень компактный и легко помещается в сумке или детском рюкзаке.С Flip Cars малыш развивает фантазию, тренирует мелкую моторику, координацию движений, активизирует пространственное и логическое мышление, а еще чудесно проводит время. В коллекции большое количество моделей, а значит можно собрать целый автопарк и соревноваться с друзьями.Машинки никогда не наскучат, ведь приобретая одну модель, дети получают целых две ярких игрушки и массу идей для забав и развлечений как в одиночку, так и в компании.Размер машинки: 8 см. Материал: пластикГлубина упаковки: 4.2 смШирина упаковки: 11.5 смВысота упаковки: 14 смВозраст от 3 лет.
Flip Cars Машинка-трансформер 2 в 1 Автобус і Мікроавтобус (EU463875-11) E
Машинка-трансформер Flip Cars 2 в 1 Автобус и Микроавтобус EU463875-11.Перевозить большое количество пассажиров или быть водителем микроавтобуса? Устроить грандиозную экскурсию или свозить друзей на пикник? А если два в одном?Погрузитесь в мир механики и транспорта! Удивительная коллекция Flip Cars доставит вам вдвое больше удовольствия! Эти уникальные машинки могут трансформироваться в автомобиль другого типа! Достаточно нескольких движений и машина поменяет вид.Собери их все и позволь себе окунуться в километровое приключение!Родители могут быть спокойны, ведь игрушка выполнена из высококачественных материалов, прочная и безопасная. Ее удобно брать с собой на прогулку: размер моделей очень компактный и легко помещается в сумке или детском рюкзаке.С Flip Cars малыш развивает фантазию, тренирует мелкую моторику, координацию движений, активизирует пространственное и логическое мышление, а еще чудесно проводит время. В коллекции большое количество моделей, а значит можно собрать целый автопарк и соревноваться с друзьями.Машинки никогда не наскучат, ведь приобретая одну модель, дети получают целых две ярких игрушки и массу идей для забав и развлечений как в одиночку, так и в компании.Размер машинки: 8 см. Материал: пластикГлубина упаковки: 4.2 смШирина упаковки: 11.5 смВысота упаковки: 14 смВозраст от 3 лет.
Шкільний автобус Siku (1319)
Автобус Roo Crew, жовтий (58001-1)
Машинка Robocar Poli Шкільний автобус, метал, 6 см (83174)
Flip Cars 2 в 1 Автобус и микроавтобус (EU463875-11)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Flip Cars 2 в 1 Туристический и Школьный автобус (EU463875-10)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
CoComelon Mini Vehicles School Bus Школьный автобус (CMW0012)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Flip Cars 2 в 1 Автобус и микроавтобус (EU463875-11)
Flip Cars 2 в 1 Туристический и Школьный автобус (EU463875-10)
CoComelon Mini Vehicles School Bus Школьный автобус (CMW0012)
Паровозик Chuggington Суперчаггер (EU890404) EU890404
Паровозик Chuggington Суперчаггер — це улюблені іграшки, ассотримент яких завжди поповнюється.Паровозики на батарейках — це відомі мультяшні персонажі мультфільму Чаггингтон. Їх довжина близько 80 мм, а висота 50 мм. При створенні цих іграшок особливу увагу було приділено їх розміру і формі — щоб дитячій ручці було зручно тримати їх і грати. Всі елементи і герої серії — литі металеві, вони максимально деталізовані і наближені до прототипів.Чаггери призначені для дітей від 3 років і старше.Живлення: кожен паровозик працює від 2 батарейок ААА (у комплект не входять).
Машинка інерційна Battat Кумедний автопарк Ретро-автобус (BX1502Z) BX1502Z
Іграшки якісні, яскраві та унікальні - які вони? Одною з відповідей на це питання є серія «Кумедний автопарк» канадського бренду Battat. Серія являє собою колекцію з шести машинок: еко-сміттєвоза, ретро автобуса, шкільного автобуса, джипа, поліцейського автомобіля і гоночного. Всі вони - різних кольорів, у кожної є свій характер і призначення. Ось, наприклад, симпатичний червоний
Паровозик Chuggington Грай і трансформуй Вілсон (EU890101) EU890101
Коли в Чаггінгтоні виникають проблеми, можете бути впевнені — паровозики серії «Грай та трансформуй» врятують становище! Завдяки своїм трансформаціям і згуртованій роботі ці стажисти-чаггери можуть вирішити будь-яку проблему на своєму шляху. Паровозик Chuggington Грай і трансформуй Вілсон готовий до гасіння пожежі — відкрийте його дах, щоб побачити пожежний шланг і сходи. Він готовий до будь-якої ситуації — відкрийте його бічні панелі, щоб знайти додаткові резервуари з водою!У набір входить 12-сантиметровий іграшковий поїзд-трансформер Брюстер. Рекомендований для шанувальників Чаггінгтон у віці від 3 років і старше.
Паровозик Chuggington Грай і трансформуй Коко (EU890103) EU890103
Коли в Чаггінгтоні виникають проблеми, можете бути впевнені — паровозики серії «Грай та трансформуй» врятують становище! Завдяки своїм трансформаціям і згуртованій роботі ці стажисти-чаггери можуть вирішити будь-яку проблему на своєму шляху.Паровозик Chuggington Грай і трансформуй Коко ніколи не спізнюється. Але коли їй потрібно додаткове прискорення, її бічні панелі відкриваються, і з'являються ракети-прискорювачі! Потягніть її назад і дивіться, як вона помчить!У набір входить 12-сантиметровий іграшковий поїзд-трансформер Коко.Рекомендований для шанувальників Чаггінгтон у віці від 3 років і старше.
Дерев'яна іграшка Cubika Поїзд (15375) 15375
Дерев'яна іграшка Cubika Поїзд-тістечко на магнітах (15382) 4823056515382
Дерев'яна іграшка Cubika Поїзд-тістечко на магнітах — чудовий подарунок для розвитку малюка. Набір підійде для дітей, які люблять солодощі та подорожі. Виріб виготовлено з якісної деревини бука та явора, яка розмальована фарбою на водній основі без запаху. Вагони й поїзд з'єднуються магнітами. За кермом сидить кролик, який перевозить тістечка. В комплекті: - потяг; - 3 вагончики. Гра із потягом Cubika розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
Автомодель Bburago City bus Синій автобус (18-32102) 18-32102
Ваш хлопчик любить гратися з машинками? Тоді ми пропонуємо поповнити колекцію малюка яскравою автомоделлю — City Bus. Це великий синій автобус, який так схожий на справжній міський транспорт. Гра з ним допоможе малюкові розвинути уяву та сприйняття простору. А ще він точно придумає мільйон захопливих історій. Особливості моделі: - підходить для хлопчиків віком від 3-х до 8-ми років; - не підключається до мережі та не живиться від батарейок; - з нею легко гратись — вага становить всього 258 грам; - упакована у фірмову коробку виробника. Тепер у вас точно не буде проблем із вибором подарунків на свята. З такою машиною ваша дитина точно захоче зібрати цілу колекцію!
Паровозик Thomas and Friends Зміна кольору Томас (HMC30/HTN50) HMC30/HTN50
Діти дошкільного віку можуть відтворити свої улюблені історії про залізницю з паровозиком Thomas and Friends за допомогою паровозиків з дивовижною зміною кольорів! Діти можуть зібрати своїх улюблених персонажів та спостерігати, як паровозики змінюють колір, коли їх поміщають у теплу воду. Це як мати 2 іграшки в 1! Розкрийте приховані кольори на кожній іграшці, змінивши температуру води з теплої на крижану (і навпаки). Допомагає розвивати дрібну моторику та заохочує до творчих ігор. Для дітей дошкільного віку від 3-х років.
Паровозик Thomas and Friends Colour Changers Thomas (HMC30/TPN5) HMC30/TPN
Діти можуть відтворити свої улюблені історії про залізницю з паровозиком Thomas and Friends Colour Changers Thomas! Діти можуть зібрати своїх улюблених персонажів та спостерігати, як паровозики змінюють колір, коли їх поміщають у теплу воду. Це як мати 2 іграшки в 1! Розкрийте приховані кольори на кожній іграшці, змінивши температуру води з теплої на крижану (і навпаки). Паровозики сумісні з будь-яким треком серії «Томас і друзі». Допомагає розвивати дрібну моторику та заохочує до творчих ігор. Для дітей дошкільного віку від 3-х років.
Паровозик Thomas and Friends Зміна кольору Бруно (HMC30/HTN52) HMC30/HTN52
Діти дошкільного віку можуть відтворити свої улюблені історії про залізницю з паровозиком Thomas and Friends за допомогою паровозиків з дивовижною зміною кольорів! Діти можуть зібрати своїх улюблених персонажів та спостерігати, як паровозики змінюють колір, коли їх поміщають у теплу воду. Це як мати 2 іграшки в 1! Розкрийте приховані кольори на кожній іграшці, змінивши температуру води з теплої на крижану (і навпаки). Допомагає розвивати дрібну моторику та заохочує до творчих ігор. Для дітей дошкільного віку від 3-х років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   39  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки и техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить машинка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на машинки и техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История