искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип механизма
По фильму
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 16 моделей:
| револьвер Сбросить все
Іграшкова зброя Gonher Револьвер поліцейский 8-зарядний (3073/6) 3073/6
пістолети, 4 роки
Іграшкова зброя Gonher Револьвер поліцейский 8-зарядний, в коробці (33/0)
пістолети, 3 роки
Дартбластер Tack Pro Twin Viper, 35 см (31021)
Пистолет свето-звуковой ZIPP Toys Револьвер Черный (818B-1)
Іграшка поліцейський Револьвер 8-зарядної Gonher чорний (3073/6) 3073/6
Дитячий пістолет Police на 8 пістонів призведе в захват вашого малюка. Пістолет реальної величини. Виготовлений з металу і пластика найвищої якості. Не токсичний, максимально безпечний для дитини. Боєприпаси - пістони.
Револьвер Gonher Реалістичний з гравіюванням (3080/0) 3080/0
Револьвер 8-ти зарядний для справжнього ковбоя. Купуючи цей неймовірно реалістичний револьвер ви даруєте заряд позитивного настрою. Любов до зброї у хлопчаків закладена на генетичному рівні. Пограти з друзями у війнушку - це улюблене заняття. І чим голосніше і реалістичніше стріляє зброя в ігровій сутичці тим краще. Револьвер унікальний тим, що його практично не можливо з першого погляду відрізнити від справжнього. Гравірування по рукоятці, дулу, рамі - робить дизайн неперевершеним. Револьвер заряджається 8-ти зарядні круговими пістонами які допомагають зробити гру неймовірною і приголомшуючий.
Іграшка поліцейський Револьвер 8-зарядної Gonher сріблястий (3125/0) 3125/
Для маленьких поліцейських, які стежать за порядком у місті і ганяються за злочинцями обов'язково потрібен револьвер. Восьми зарядний револьвер від бренду Gonher дивовижно схожий на справжній. Він виготовлений із пластику й металу і з великою точністю повторює деталі реальної зброї. Тільки стріляє він пістонами, безпечними для дітей. Розмір пістолета: 19x11.5 см. Компанія Gonher випускає якісну і безпечну дитячу зброю, з продуманими деталями. Іграшка призначена для дітей від 3 років.
Револьвер Gonher барабанного типу (3127/6) 3127/6
Реалістичний револьвер від виробника "Gonher" - це відмінний подарунок для юного любителя зброї. Хлопчики будь-якого віку обожнюють різноманітне озброєння. Взявши цей револьвер в руки дитина не захоче з ним розлучатися. Заряджається зброя 12-ти зарядні круговими пістонами. Спуску курка лунає гучний звук, схожий на реальний постріл при цьому рівень захоплення у дитини зашкалює. Револьвер створений в натуральну величину. Безпека дитячого зброї гарантована виробником "Gonher". Товар сертифікований. Дорослі можуть спокійно спостерігати за грою юного стрільця .
Револьвер Зброю та аксесуари Gonher Реалістичний револьвер 12-зарядний(312
Цей неймовірний реалістичний револьвер надихне на пригодницький похід по Дикому Заходу будь-якого хлопчиська. Заряджається револьвер 12-зарядними круговими пістонами. Бавовна який слід після спуску курка приведе в захват навіть самого вибагливого дитини. Потримати і постріляти з такого реалістичного іграшкової зброї захоче кожен, навіть доросла тато. Як і оригіналу револьвер обладнаний барабаном з переломною рамою. Після кожного зробленого пострілу барабан прокручується і зводиться курок і знаряддя знову готове до бою. На металевому корпусі зроблена гравірування.
Іграшковий револьвер Gonher 12-ти зарядний (3123/6) 3123/6
Многозарядный револьвер від виробника "Gonher" це відмінний подарунок для юного ковбоя. Взявши зброю в руки дитина не захоче з ним розлучатися. Будь фантастичне пригода тепер по плечу. Реалістичний звук пострілу валить всіх супротивників в шок. Зброю створено в натуральну величину і чудово лягати в руку юного стрільця. Заряджається револьвер 12-ти зарядні пістонами, які можна придбати окремо в нашому інтернет магазині. Виготовлений з якісних безпечних матеріалів револьвер прослужить довгу і бездоганну службу своєму господареві. Товар сертифікований.
Бластер іграшковий Nerf Roblox Zombie attack viper strike (F5483) F5483
Бластер іграшковий Nerf Roblox Zombie attack viper strike натхненний грою Roblox Zombie Attack від Wenlocktoad vs Indra. Бластер має крутий дизайн змійки та включає знімний магазин із кліпсою для 6 дротиків і 6 патрони Nerf Elite. Патрони перевірені на ефективність і якість і ідеально підходять для боїв у приміщенні та на вулиці. У наборі: - бластер; - ствол; - затвор; - штатив; - магазин із кліпсами; - 6 патронів;
Іграшкова зброя Tack Pro Бластер Twin Viper (6337449)
бластери, 6 років
Іграшкова зброя Gonher Револьвер 12-зарядний чорний, в коробці (127/6) 127
пістолети, 3 роки
Іграшкова зброя Tack Pro Бластер Twin Viper (6337449) 6337449
бластери, 6 років
Gonher Іграшкова зброя Gonher Револьвер 12-зарядний чорний, в коробці (127
+ 38 грн бонус, пістолети, 3 роки
Tack Pro Іграшкова зброя Tack Pro Бластер Twin Viper (6337449) 6337449
+ 72 грн бонус, бластери, 6 років

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушечное оружие. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушечное оружие в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушечное оружие. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История