искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип механизма
По фильму
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 55 моделей:
| лук Сбросить все
Іграшковий лук на зап'ясток Zing Air Storm Wrist Bow, зелений (AS140G)
Іграшковий лук на зап'ясток Zing Air Storm Wrist Bow, помаранчевий (AS140O
Іграшковий лук Zing Air Storm Bullz Eye, з мішенню, зелений (AS200G)
Іграшковий лук Zing Air Storm Z-Tек, зелений (AS979G)
Іграшковий лук Zing Hyper Strike, синій (HS470B)
Zing Іграшкова зброя Zing Лук для гри серії Аватар, 3 стріли (AT110) AT110
+ 31 грн бонус, луки, 8 років
Limo Toy Іграшкова зброя Limo Toy Дитячий лук (M 0037) M 0037
+ 58 грн бонус, луки, 6 років
Limo Toy Іграшкова зброя Limo Toy Дитячий лук (M 0006 U/R) M 0006 U/R
+ 93 грн бонус, луки, 6 років
Лук ZING Air storm Wrist bow на зап'ясток зелений (AS140G) AS140G
Лук ZING Air storm Wrist bow на зап'ясток зелений — інноваційна іграшка, що поєднує в собі компактну форму та потужну силу. Стріли запускати легко та швидко — просто зачепи стрілу за петлі, натягни та стріляй точно в ціль. Швидке перезарядження гарантує перевагу у битвах. Лук легкий та компактний, кріплення на зап'ястярегулюється для більшого комфорту дітей та дорослих. Кожна стріла
Лук ZING Air storm Wrist bow на зап'ясток помаранчевий (AS140O) AS140O
Лук ZING Air storm Wrist bow на зап'ясток помаранчевий — інноваційна іграшка, що поєднує в собі компактну форму та потужну силу. Стріли запускати легко та швидко — просто зачепи стрілу за петлі, натягни та стріляй точно в ціль. Швидке перезарядження гарантує перевагу у битвах. Лук легкий та компактний, кріплення на зап'ястярегулюється для більшого комфорту дітей та дорослих. Кожна
Іграшковий лук Air storm Bullz eye з мішенню зелений (AS200G) AS200G
Іграшковий лук Air Storm Bullz eye з мішенню зелений — потужний лук з легкою системою запуску стріл. Практикуйтесь, стріляючи в мішень, або влаштовуйте епічні битви з перешкодами! Стріли запускати легко та швидко — просто зачепи стрілу за петлі, натягни та стріляй точно в ціль! Швидке перезарядження гарантує перевагу в битвах! До комплекту входить: - лук, - 3 стріли з м'якими
Іграшкова зброя Shantou Jinxing Лук та стріли (GJ1902) GJ1902
Іграшкова зброя Shantou Jinxing Лук та стріли — розвага для справжніх маленьких лицарів, які можуть стати героями власних пригод! Відчуйте себе справжнім лучником, вдосконалюйте міткість та вивчайте мистецтво стрільби у безпечних умовах. Цей набір створений, щоб стимулювати уяву кожного маленького авантюриста! Лук виглядає дуже стильно, а стріли мають спеціальні безпечні наконечники із присосками, які допоможуть уникнути травм під час гри. У комплекті: - арбалет; - мішень; - 3 стріли з присосками. Ця іграшка поєднує у собі навчання, розвагу та сприяє розвитку моторики дитини. Рекомендовано для дітей віком від 6-ти років.
Дитячий лук Limo Toy M 0006 U/R
Дитячий лук Limo Toy M 0037
Набір Shantou Jinxing Лук, що світиться, та стріли зелений (881-23A/881-23
Набір «Лук, що світиться, та стріли» від компанії Shantou jinxing в зеленому кольорі — ігровий набір для юного Робіна Гуда або казкового Ельфа зі світловими ефектами. Набір виготовлений з якісних безпечних сертифікованих матеріалів (пластик, гума). Ігровий набір складається з: - 3 стріли-присоски; - лук; - тримач для стріл. Набір працює від 2 батарейок типу ААА (у комплекті). Дитина має можливість розвинути влучність, уважність, грати в сюжетно-рольові ігри з ігровим набором від компанії Shantou jinxing. Набір рекомендований для хлопчиків і дівчаток від 6-ти років.
Іграшковий лук ZING Air storm Z-tek зелений (AS979G) AS979G
Іграшковий лук ZING Air storm Z-tek зелений — потужний лук з легкою системою запуску стріл. Практикуйтесь, стріляючи в мішень, або влаштовуйте епічні битви з перешкодами! Стріли запускати легко та швидко — просто зачепи стрілу за петлі, натягни та стріляй точно в ціль! Стріли мають м'які наконечники-присоски з піноматеріалу, тому вони повністю безпечні для використання в приміщенні. А
Набір Shantou jinxing Лук, що світиться, та стріли рожевий (881-23A/881-23
Набір «Лук, що світиться, та стріли» від компанії Shantou jinxing в рожевому кольорі — ігровий набір для юного Робіна Гуда або казкового Ельфа зі світловими ефектами. Набір виготовлений з якісних безпечних сертифікованих матеріалів (пластик, гума). У комплекті: - 3 стріли з присосками; - лук; - тримач для стріл. Іграшка працює від 2 батарейок типу ААА (у комплекті). Дитина розвиває влучність, уважність і має можливість грати в сюжетно-рольові ігри з ігровим набором від компанії Shantou jinxing. Набір рекомендований для хлопчиків і дівчаток від 6-ти років.
Іграшковий лук ZING Аватар (AT110) AT110
На'ві знову в небезпеці, допоможи захистити її з іграшковим луком ZING Аватар! Лук покращить навички стрільби, адже користуватися ним просто та зрозуміло! Лук для гри серії «Аватар» має яскравий і тематичний дизайн, легку вагу для веселих ігор на свіжому повітрі, зручну тятиву для швидких потраплянь у ціль. До набору входить: - лук з тятивою; - 3 стріли з присосками. Легкий
Лук ZING Hyper strike червоний (HS470R) HS470R
Лук ZING Hyper strike червоний — найпотужніший лук з легкою системою запуску стріл. Практикуйтесь, стріляючи в мішень, або влаштовуйте епічні битви з перешкодами! В комплекті: - лук; - 4 стріли з м'якими наконечниками. Стріли запускати легко та швидко — просто зачепіть стрілу за петлі, натягніть та стріляйте точно в ціль. Особливості: - швидке перезарядження; - висока ефективність; - стріла летить на відстань до 75 м; - посилений шнур, що легко відтягується, забезпечуючи велику потужність; - унікальні стріли, що свистять. Гра з луком сприяє розвитку фізичної активності, просторового сприйняття та вміння грати. Рекомендовано для дітей віком від 14-ти років.
Іграшковий лук Mideer Archer set blue (MD6274) MD6274
Дитячій іграшковий лук Mideer Archer set blue в патріотичних кольорах. Чудовий подарунок як для хлопчика, так і для дівчинки. Безпечний, легкий у використанні. В наборі: - лук; - 3 стріли на присосках; - приціл; - мішень. Розвиває: - уміння орієнтуватися в просторі; - спритність; - координацію рухів. Дальність польоту стріли: до 15 м. Набір рекомендований для дітей віком від 6-ти років.
Бластер-лук Nerf Sabrewing Нерф Майнкрафт (F4733) F4733
Цей моторизований дарт-вибуховий бластерний лук Nerf Minecraft черпає натхнення з лука у відеоіграх Minecraft. За допомогою цього моторизованого бластера Nerf запустіть 8 дротиків поспіль з моторизованою вибуховою обробкою для потужної вибухової дії! Потрібні лужні батареї 4 x 1.5v AA (не включені). Відчуйте гострі відчуття від реальної дії лука, як ви тягнете назад струну з грунтовою ручкою на цьому Minecraft Nerf blaster!
Іграшкова зброя Limo toy Дитячий лук (M 0006 U/R)
луки, 6 років
Іграшкова зброя Zing лук на зап'ясток Air Storm - Wrist bow зелений (AS140
луки, 8 років
Іграшкова зброя Zing лук на зап'ясток Air Storm - Wrist bow оранж (AS140O)
луки, 8 років
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушечное оружие. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушечное оружие в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушечное оружие. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История