искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Профессии
Кухня и приборы
Бытовая техника
Магазин
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 745 моделей:
| юная модница Сбросить все
Набір косметики Shantou Jinxing Candy (52001A) 52001A
Цей неймовірний набір косметики Shantou Jinxing Candy не залишить байдужою жодну дівчинку! Модель має оригінальний дизайн у вигляді тістечка. Усередині маленька модниця знайде декілька палеток з яскравими тінями різних кольорів, аплікатор для зручного їх нанесення, блиск для губ, лак для нігтів та рум’яна. Косметика виготовлена з нетоксичних матеріалів, які легко змиваються з дитячої шкіри. Набір допоможе у створені унікальних модних образів та стильних макіяжів і дозволить поекспериментувати із зовнішністю. Набір рекомендовано для дітей від 3-х років.
Набір дитячої косметики Igoodco Палетка тіней (IG2989) IG2989
Високоякісний набір дитячої декоративної косметики, який стане відмінним подарунком для кожної дівчинки. З ним дівчатка навчаться користуватися косметикою, експерементувати, створюючи різні образи, розвивати смак та відчуття власного стилю.
Набір косметики Martinelia Unicorn (11915) 11915
Набір дитячої косметики Shantou Jinxing Палетка тіней (IG3758) IG3758
Ігрова косметика - чудовий подарунок для будь-якої дівчинки. З таким набором дитина зможе проявити усю свою фантазію під час нанесення макіяжу. Завдяки ніжній та гладкій текстурі тіні легко наносяться та рівномірно розподіляються по повікам. Набір містить 40 відтінків тіней, серед яких є стійкі матові та неймовірні сяючі кольори. Наносьте щільним шаром або легким шлейфом, щоб робити свій образ відповідним до емоцій та настрою. Косметика виготовлена з виосокоякісних матеріалів, які забезпечують безпеку та стійкість макіяжу. Дитяча палетка тіней- це чудовий спосіб перевтілитися чи просто покращити собі настрій без використання дорослої косметики.
Набір дитячої косметики Zhorya Грим (J-4007) J-4007
Високоякісний набір дитячої декоративної косметики, який стане відмінним подарунком для кожної дівчинки. З ним дівчатка навчаться користуватися косметикою, експерементувати, створюючи різні образи, розвивати смак та відчуття власного стилю.
Набір косметики Create It! В кейсі (84528B) 84528B
Набір косметики Create It! В кейсі подарує радість маленьким красуням. Набір включає: - лак для нігтів; - наліпки; - 12 кольорів тіней для повік. Рекомендований вік: від 6-ти років.
Набір косметики Shantou Jinxing Палетка тіней Лама (MS117) MS117
Набір косметики Shantou Jinxing Палетка тіней Лама — це палетка тіней, яка дозволяє дітям виразити свою творчість та експериментувати зі створенням різних образів. Вона містить різноманітні відтінки тіней, які допоможуть створити різні макіяжі. Набір поставлений в зручну коробку, що дозволяє легко зберігати його і брати з собою у подорожі або на відпочинок. Косметика безпечна для використання дітьми, вона не містить шкідливих речовин і призначена спеціально для ніжної дитячої шкіри. Він допоможе їм розвинути фантазію, експериментувати з кольорами та викликати посмішку на їхнє обличчя. Цей набір дитячої косметики є чудовим подарунком для маленьких модниць і креативних дівчаток.
Набір дитячої косметики Igoodco Палетка тіней (LK5008) LK5008
Високоякісний набір дитячої декоративної косметики, який стане відмінним подарунком для кожної дівчинки. З ним дівчатка навчаться користуватися косметикою, експерементувати, створюючи різні образи, розвивати смак та відчуття власного стилю. З тильної сторони кожної упаковки наявний лист із візуальним відображенням набору. Склад набору: тіні для повік - 36 відтінків, пензлик для нанесення тіней - 2 штуки.
Набір косметики Shantou Jinxing Fantasy girl в асортименті (8603M) 8603M
Набір косметики Shantou Jinxing Fantasy girl спеціально розроблений для неймовірних образів маленької модниці! Палетка містить усе необхідне для створення макіяжу на будь-який випадок: - тіні для повік; - рум'яна; - помада та аплікатори для нанесення продуктів. Палетка містить невелике дзеркальце та магнітну застібку, яка забезпечує надійність зберігання. Змиваються тіні звичайною водою з милом, без необхідності використання спеціальних засобів. Рекомендовано для дітей віком від 5-ти років.
Набір косметики Igoodco Bloom time (IG2994) IG2994
Набір косметики Igoodco Bloom time — ідеальний варіант для любительок яскравого та креативного макіяжу! Палетка містить 66 відтінків рум'ян, хайлайтеру та тіней, як матових, так і блискучих. Косметика має насичений колір та приємну текстуру, легко наноситься та розтушовується. Набір виготовлено з водостійких матеріалів, які забезпечують стійкість макіяжу. Тіні легко змішувати для отримання оригінальних відтінків, використовувати замість підводки або олівця. Цей набір підходить для дівчат від 5-ти років і неодмінно додасть яскравих фарб у щоденну рутину.
Набір косметики Shantou Jinxing The pretty girl (2604D) 2604D
Набір косметики Shantou Jinxing The pretty girl для маленьких принцес підкреслить природну красу, а також дозволить кожній дівчинці висловити свою індивідуальність! Цей яскравий набір косметики не залишить байдужою жодну дівчинку та буде чудовим подарунком. У комплекті: - палетка тіней; - блиск для губ; - лаки для нігтів; - пилочка; - роздільник для пальців.
Набір косметики Igoodco Miss (IG2912) IG2912
Набір косметики Igoodco Miss — ідеальний спосіб порадувати кожну дівчину! Різноманітна палітра кольорів у наборі не залишить байдужим нікого. Комплект містить усе необхідне для створення яскравого макіяжу: - 10 відтінків тіней для повік; - 4 шимери; - 2 лаки для нігтів; - 3 блиски для губ; - 2 аплікатори; - хайлайтер; - рум'яна; - пилочка для манікюру; - дзеркальце. Набір розміщений у красивому стильному пеналі на магнітній застібці. Косметика виготовлена з якісних гіпоалергенних матеріалів. З таким набором дитина від 5-ти років розвиватиме у собі всі базові знання про макіяж та красу, при цьому створюючи свій власний стиль.
Набір косметики Martinelia Bff purse and lip set з гаманцем (30570) 30570
Як тільки донька починає підростати, мамі слід починати ховати подалі свою помаду або купити дівчинці набір з гаманцем Martinelia Bff purse and lip set. У наборі дитячої косметики 2 відтінки блиску для губ і косметичка-гаманець, де можна їх зберігати. Він легко поміститься в дитячу сумку або рюкзак, не займаючи багато місця. Бальзам для губ ніжно доглядає за дитячою шкірою, зволожуючи її і
Набір косметики Martinelia My best friends (90032) 90032
Дитячий набір косметики Martinelia My best friends — ваш ключ до фантазійного мистецтва макіяжу та неймовірних пригод у світі фарб. Для всіх маленьких модниць та майбутніх художників, цей набір стане вірним супутником на шляху до творчості та сміливості у виразі себе. Набір косметики Martinelia My best friends надає необмежені можливості для експериментів. Від яскравих тіней для повік до
Набір косметики Igoodco Professional makeup (LK5103) LK5103
Набір косметики Igoodco Professional makeup стане у пригоді кожній дівчинці! Палетка також містить невелике дзеркальце. Яскраві відтінки неодмінно справлять враження на кожну дівчину. Косметика стійка, не осипається та тримається протягом дня. Цей яскравий набір косметики дозволить спробувати себе у ролі справжнього візажиста і створити стильний образ не тільки собі, але і мамі, бабусі або подрузі. Неймовірний набір включає: - 30 відтінків тіней для повік; - 8 відтінків рум'ян та хайлайтеру; - два аплікатори для зручного нанесення косметики. Рекомендовано для дітей віком від 5-ти років.
Набір косметики Markwins Disney princess Enchanting Destination у футлярі
Набір косметики Markwins Disney princess Enchanting Destination у футлярі можна брати з собою і завжди знаходити час для власної краси! Все найнеобхідніше для стильного макіяжу вже всередині! Маленькі модниці будуть у захваті від їхньої першої косметики, а особливо у такому зручному форматі. У наборі: - 6 блисків для губ; - 3 кремоподібних тіней; - аплікатор; - пензлик; - пенал. Косметика безпечна для дітей та не містить шкідливих речовин. Набір сподобається дівчаткам віком від 5-ти років.
Набір косметики Shantou Jinxing Lamma fun (2103P) 2103P
Набір косметики Qunxing Гламур 8 предметів (81027) 81027
Набір косметики «Гламур» від бренду «Qunxing» – гарний подарунок для юної модниці. Косметика виготовлена з якісних безпечних інгредієнтів (деталі на упаковці). У наборі: - Лак для нігтів (3 кольори); - Блиск для губ; - Тіні з блискітками (6 кольорів) з аплікатором; - Блискучі роздільники для пальчиків; - Пилка. Дівчинка буде розвивати дрібну моторику, формувати гарний смак з набором «Гламур». Набір рекомендований для дівчаток віком від 8-ми років.
Набір дитячої косметики Igoodco Beautiful baby (LK28521) LK28521
Високоякісний набір дитячої декоративної косметики, який стане відмінним подарунком для кожної дівчинки. З ним дівчатка навчаться користуватися косметикою, експерементувати, створюючи різні образи, розвивати смак та відчуття власного стилю. З тильної сторони кожної упаковки наявний лист із візуальним відображенням набору.
Набір косметики Martinelia Yummy Льодяник (11112) 11112
Набір косметики Martinelia Yummy Льодяник — це не просто косметика, це справжнє диво, яке дозволить вам створити унікальні образи та підкреслити дитячу індивідуальність. Набір косметики Martinelia Льодяник є справжньою палітрою натхнення, в якій зібрані найніжніші відтінки. Льодовикові відтінки подарують дитячому макіяжу неповторне сяйво та свіжість. Кожна текстура в наборі Льодяник має неймовірну стійкість і насиченість кольору. Кожне нанесення стає справжнім задоволенням завдяки ніжній текстурі, яка легко розтушовується та поєднується між собою. З набором косметики Martinelia Yummy Льодяник дитина стане справжнім художником, втілюючи в життя найсміливіші ідеї.
Набір косметики Martinelia Солодка цукерка (11113) 11113
Набір косметики Martinelia Солодка цукерка< – це більше ніж просто макіяж. Це мистецтво, в якому кожен колір стає пензликом на вашому полотні. Від ніжних та нюдових відтінків до сміливих та яскравих, ваша дитина знайде все, що потрібно, щоб висловити свої емоції через колір. З цією палітрою ви зможете створити образи, які поєднуватимуться з дитячим настроєм. З набором Солодка
Набір косметики Igoodco Proffesional makeup (LK3702) LK3702
Дозвольте дитині відчути себе справжнім візажистом з набором косметики Igoodco Proffesional makeup. Набір містить 46 відтінків, серед яких матові, шимерні тіні та рум'яна. З таким широким арсеналом кольорів можна створити будь-який макіяж, спробувати поєднати декілька кольорів та просто весело провести час. Гарний та зручний дизайн палетки буде не тільки захоплювати погляд, але й буде
Набір косметики Create It! Палетка з дзеркалом (84188) 84188
Набір дитячої косметики Igoodco Make-up set (IG2912) IG2912
Високоякісний набір дитячої декоративної косметики, який стане відмінним подарунком для кожної дівчинки. З ним дівчатка навчаться користуватися косметикою, експерементувати, створюючи різні образи, розвивати смак та відчуття власного стилю.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   32  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на детские наборы для игр. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить детский набор для игры в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на детские наборы для игр. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История