искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1008 моделей:
| компьютер Сбросить все
Умный планшет Fisher-Price с технологией Smart Stages (укр.) FBR86 FBR86
Умный планшет Fisher-Price с технологией Smart Stages (укр.) FBR86
Планшет для малювання WiWU LCD Drawing Board 10" White
WiWU представляє вам абсолютно новий багатофункціональний планшет для малювання з рідкокристалічним екраном. Завдяки сучасному дизайну та простим у використанні функціям він підходить для різних цілей. Відмінно підходить для малювання, графіті та малюнків вашої дитини. Допомагає розвивати їхні творчі здібності. Також може використовуватися для робочих нотаток та чернеток.
Планшет для малювання WiWU LCD Drawing Board 13,5 White
WiWU представляє вам абсолютно новий багатофункціональний планшет для малювання з рідкокристалічним екраном. Завдяки сучасному дизайну та простим у використанні функціям він підходить для різних цілей. Відмінно підходить для малювання, графіті та малюнків вашої дитини. Допомагає розвивати їхні творчі здібності. Також може використовуватися для робочих нотаток та чернеток.
Limo Toy Планшет SK 0016 (Помаранчевий ) SK 0016(Orange)
Детский развивающий планшет поможет малышу в игровой форме изучить цифры, фигуры, цвета, названия зверей. Также содержит веселые викторины: найди цыфру, фигурку, животное, цвет; веселую игру: "Позвони животным"; 6 песен; 5 танцевальных мелодий. Такой оригинальный девайс с первых минут будет привлекать ребенка, так как он выполнен в достаточно реалистичном стиле и напоминает настоящее устройство. Имеет регулятор громкости, на батарейке.
Limo Toy Дитячий розвиваючий планшет SK 0016 (Зелений ) SK 0016(Green)
Дитячий розвиваючий планшет допоможе дитині в ігровій формі вивчити цифри, фігури, кольори, назви звірів. Також містить веселі вікторини: знайди цифру, фігурку, тварина, колір; веселу гру: "Подзвони тварин"; 6 пісень; 5 танцювальних мелодій. Такий оригінальний девайс з перших хвилин буде залучати дитину, так як він виконаний в досить реалістичному стилі і нагадує даний пристрій. Має регулятор гучності, на батарейці.Харчування іграшки 3 батарейки типу ААА (у комплект не входять)
Play Smart Дитячий іграшковий повчальний Планшет 7243 - 32 функції,РОСАНГЛ
Класний планшет для малюків від Play Smart. Новинка дозволить не тільки вбивати час за іграми, але і в легкій формі навчити дитину буквам, цифрам, простим арифметичним діям і багатьом іншим корисним навичкам. Російсько-англійський дитячий навчальний планшет допоможе Вашій дитині рости і розвиватися. Для цього в функціонал вмонтовані 32 функції. - Слова і букви. Розділ містить безліч
Країна Іграшок Дитячий інтерактивний планшет Абетка PL-719-29 на укр. мові
Дитячий навчальний ноутбук 6 режимів, музичний, розмір 22 * ??5 * 21 див. У сучасному світі маленькі крихти в усьому хочуть наслідувати своїх батьків. Дорослі весь час в комп'ютерній комп'ютерах, значить там щось цікаве. Дитина тягнеться до знань. Ноутбук містить шість навчальних функцій: літери і звуки, слова і правопис, цифри, іспит, гра, музика. З огляду на любов сучасних дітей до інтерактивних пристроїв, можна не сумніватися, що дитині дуже сподобається запропонована модель. Оволодіння новими знаннями і навичками буде проходити в максимально зручній формі. Українське озвучення. Батарейки в комплект не входять. Розмір упаковки: 29 * 7 * 27 см Упаковка: коробка
Bambi Дитячий планшет 7321, 2 мови РУ/АНГЛ, літери, цифри, музика
Іграшковий планшет виглядає, як справжній! У модного рожевого девайса рідкокристалічний чорно-білий екран і є віртуальна клавіатура. Всього у планшета цілих 32 функції, є можливість прослуховування музики, регулювання звуку. Для того щоб пристрій міг освоїти навіть маленька дитина, в комплект включили докладну інструкцію. В планшет вбудували і спеціальні навчальні програми, за
Дитячий навчальний планшет SK 0016 (Помаранчевий)
Дитячий навчальний планшет SK 0016 Помаранчевий
Дитячий навчальний планшет SK 0016 Зелений
Планшет 20*14см, LIMO TOY, що навчає на батарейках (SK0036ABC)
Дитячий навчальний планшет SK 0016 (Зелений)
Дитячий навчальний планшет SK 0016 Помаранчевий
Дитячий навчальний планшет SK 0016 Зелений
Планшет інтерактивний Limo Toy SK-0016
Планшет інтерактивний Limo Toy SK-0016
Дитячий інтерактивний планшет SK 0016 на укр. мовою (Жовтогарячий)
Дитячий інтерактивний планшет SK 0016 на укр. мовою (Зелений)
Навчальний планшет з абеткою WToys, українська мова, абетка, слова, вірші,
Планшет дитячий Limo Toy SK-0036-ABC 14х20 см
Інтерактивний планшет, що розвиває Лісова прогулянка, Limo Toy, SK 0036 AB
Дитячий навчальний інтерактивний планшет «TK Group» червоний, пісні, казки
Дитячий навчальний інтерактивний планшет «TK Group» жовтий, пісні, казки,
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   42  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на интерактивные игрушки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить интерактивные игрушки в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на интерактивные игрушки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История