искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1278 моделей:
| присадка Сбросить все
Присадка Liqui Moly для захисту дизельних систем Diesel-Systempflege 0,25
Комбінація біологічно активних речовин з високими змащувальними властивостями та очисними добавками. Продукт відповідає вимогам дизельних моторів з малим вмістом сірки для запобігання їхньому застаріванню. Завдяки підвищеній готовності до запалювання забезпечується краще згоряння палива і знижується виділення отруйних речовин в атмосферу.  Властивості оптимізує потужність мотора перевірено на каталізаторах хороший захист від корозії стабільна до оксидації запобігає пригоранню і засмоленню дюзних голок відмінна чистота підвищує цетанове число гарантує низьке споживання палива знижує знос до мінімуму посилений змащувальний ефект захищає фільтр сажі гарантує оптимальне згоряння видаляє відкладення у всій паливній системі сприяє регенерації сажового фільтра знижує вихлоп сажі особливо придатне для міського руху і поїздок на малі дистанції Сфера застосування Додавання в дизельне паливо у всіх дизельних моторах з Common-Rail системою впорскування. Дуже добре підходить для "консервування" двигунів за екстремальних погодних умов. Увага! Слід уникати комбінування з присадкою LIQUI MOLY Dieselpartikelfilter Schutz.  Застосування Підвищує готовність до запалювання, за регулярного використання покращує змащувальні властивості дизельного палива з малим вмістом сірки. Однієї 250 грамової пляшечки достатньо для 75 літрів дизельного палива. Дозування 1:300. Застосовувати кожні 2000 км. У разі тимчасового припинення експлуатації двигуна або консервування додати 1% продукту в дизельне паливо. Продукт може застосовуватися в будь-який час, оскільки змішування відбувається самостійно.
Присадка Liqui Moly антифрикційна до моторної оливи з MoS2 Oil Additiv 0,1
Колоїдна суспензія твердих мастильних матеріалів на основі дисульфіду молібдену (MoS2) в мінеральній оливі. Вона створює на всіх поверхнях, що труться і ковзають, плівку ковзання, що допускає високе навантаження. Завдяки цьому знижується тертя, забезпечується більш легкий хід агрегатів і досягається більш висока економічність двигуна. Випробувано з турбодвигуном і каталізатором. Властивості знижує споживання оливи і палива знижує знос під час вливання та експлуатації не осаджує найвища термічна стабільність абсолютно прохідна через фільтри може змішуватися з наявними в продажу моторними оливами підвищує тишу роботи відмінна поведінка в нештатній ситуації Сфера застосування Додавати в мастило двигунів, компресорів, насосів, спеціально для двигунів транспортних засобів (бензинових і дизельних двигунів). Можна змішувати з усіма моторними оливами, наявними у продажу. Увага! У мотоциклах з муфтою зчеплення, що працює в маслі, дозування не повинно перевищувати 2 %! Застосування Додати 5 % (50 мл на 1 літр оливи), у мотоциклах зі зчепленням, що працює в оливі, 2 % (20 мл на 1 літр оливи) присадки Oil Additiv у моторну оливу. Додавання в моторну оливу можливе в будь-який час. Струсити перед застосуванням.
Присадка Liqui Moly для догляду за паливною системою Benzin-System-Pflege
Професійна, високоефективна присадка для догляду та надійного захисту всіх бензинових систем впорскування. Продукт відповідає всім вимогам виробників інжекторних двигунів і паливних систем. Benzin System Pflege відмінно захищає паливну систему від зносу, корозії та утворення відкладень (створює захисну плівку). Забезпечує більш повне згоряння палива, має чистячі властивості, знижує витрату палива і викид шкідливих речовин в атмосферу. Властивості видаляє залишки перешкоджає корозії в паливній системі забезпечує виникнення оптимальної суміші гарантує стабільно високу потужність мотора гарантує низький викид шкідливих речовин підвищує стійкість роботи висока економічність гарантує низьке споживання палива знижує знос до мінімуму перевірено на каталізаторах Сфера застосування Призначено для будь-яких систем впорскування: моно впорскування, розподілене впорскування, безпосереднє впорскування. Сумісне з турбонаддувом. Застосування Допомагає поліпшити запуск двигуна, при регулярному використанні покращує змащувальні властивості бензину. Додати в бензин із розрахунку 300 мл присадки на 75 л пального. Змішування відбувається самостійно.
Присадка Liqui Moly до дизпалива для покращення прискорення Speed Tec Dies
Speed Tec Diesel - це сучасна паливна присадка, призначена для поліпшення процесу згоряння і прискорення в діапазоні часткових навантажень. Продукт сумісний з усіма звичайними видами дизельного палива та присадками будь-якої якості. Значно збільшує прискорення транспортного засобу. Властивості не впливає на цетанове число краща поведінка в русі не містить металоорганічних сполук придатне до застосування з сажовими фільтрами високий коефіцієнт використання потужності перевірено на каталізаторах очищає систему впорскування знижує втрати на тертя покращує прискорення Сфера застосування Присадка призначена для всіх видів дизельних двигунів. Для поліпшення прискорення і збільшення плавності ходу. Застосування Додати присадку в паливо з розрахунку 250 мл упаковки на максимально 70 літрів палива.
Присадка Liqui Moly стабілізатор бензину Benzin-Stabilisator 0,25 л (41004
Сучасна беззольна комбінація активних речовин із консервуючими та захисними щодо матеріалів властивостями. Отримано із застосуванням останніх розробок у сфері технологій присадок і палива.  Властивості легкий у роботі економічний завдяки точному дозуванню з довгостроковим ефектом захищає паливо від оксидації та старіння перевірено на каталізаторах Сфера застосування Присадка в паливо для всіх чотири- і двотактних бензинових двигунів. Для підготовки до тривалого простою і консервації мотоциклів, старовинних автомобілів і оснащеної двигуном садової техніки, а також автомобілів, що працюють на газі. Застосування 25 мл з дозатора достатньо для консервації 5 л палива. Перед консервацією додати в бак у відповідному дозуванні, запустити двигун і дати йому попрацювати близько 10 хв.
Присадка Liqui Moly для дизпалива Pro-Line Diesel Filter Additiv 0,5л (410
Використовується для висококонцентрованого очищення паливної системи та інжекторів. Полегшує пуск двигуна і забезпечує його більш плавний хід. Захищає всю паливну систему від корозії та покращує мастильні властивості палива. Для поліпшення розпилення палива завдяки чистим форсункам. Це знижує витрату палива, забезпечує більш повне згоряння і знижує ризик пошкоджень. Властивості очищає паливну систему відмінний захист від корозії гарантує низьке споживання палива знищує вібрацію дюз гарантує оптимальне згоряння знижує відкладення підвищує цетанове число Сфера застосування Підходить для всіх дизельних двигунів. Використовувати при заміні паливного фільтра дизельного двигуна. Необхідна кількість: 500 мл Застосування Під час заміни паливного фільтра дизельного двигуна залити в спеціально передбачений корпус фільтра, щоб фільтр залишався повним, забезпечити миттєвий повторний запуск двигуна і не допустити утворення повітряних бульбашок у паливній системі. Залишок присадки залити в бак. Завдяки використанню присадки можна запобігти контакту з потенційно канцерогенним дизельним паливом.  
Присадка Liqui Moly дизельний антигель, концентрат Diesel Fliess-Fit 1л (4
Контролює ріст кристалів парафіну, зумовлений холодом. На холоді значно покращується фільтрованість і температура загустіння дизельного палива. Ефективність присадки для поліпшення плинності залежить від виду парафіну та його вмісту в продукті проміжної перегонки. Залежно від якості дизельного палива поліпшується гранична температура фільтрованості (CFPP) на -10 °C. Властивості покращує фільтрацію добре слухається гарантує працездатність у зимовий холод самозмішується придатне для всіх видів дизельного палива (літні та зимові якість згідно з DIN EN 590) і топкового мазуту просте застосування Сфера застосування Для всіх видів дизельного палива і котельного палива для забезпечення зимової експлуатації в умовах холоду в дизельних двигунах легкових і вантажних автомобілів, а також в автобусах, будівельних машинах і стаціонарних дизельних двигунах. Підходить для Euro 6. Випробувано з турбодвигуном. Застосування Для оптимальної дії щодо запобігання кристалізації парафіну необхідно додавати присадку за прибл. 5 °C до досягнення температури помутніння палива (точки помутніння). Уже наявні грудки кристалів парафіну подальшим додаванням присадки розчинити не вдасться. 1 л достатньо для 1.000 л палива (дозування 1:1.000). Вказівка: Банку перед застосуванням ретельно збовтати або ж перемішати вміст у великій ємності. Зберігати, за можливості, виключаючи замерзання. Після впливу морозу довести до кімнатної температури. Автомобільні баки: Додати перед заправкою бака. Стаціонарні паливосховища: Добре себе зарекомендували такі способи змішування: Додавання, коли бак заповнений на прибл. ¼. Подальше заповнення бака забезпечить достатнє змішування. При подальшому додаванні в бак змішувати за допомогою перемішувального пристрою.
Присадка автомобільна WYNN'S SUPREMIUM PETROL 250мл (W22810) W22810
присадка до пального, бензиновий, легкові, вантажні, сільгосптехніка, мото, Вузол застосування - для паливної системи, для двигунів, рідина, 250 мл
Присадка автомобільна WYNN'S SUPER CHARGE 325мл (W51372) W51372
присадка для моторної оливи, бензиновий, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, мото, Вузол застосування - для двигунів, рідина, 325 мл
Присадка автомобільна Black Arrow Dieselskydd-disel additive 0,48 л (3468)
присадка до пального, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, спецтехніка, Вузол застосування - для паливної системи, для двигунів, гель, 480 мл
Присадка автомобільна BARDAHL B1-OIL TREATMENT 0,25л (1201) 1201
присадка для двигуна, присадка для моторної оливи, комплексна присадка, бензиновий, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, універсальна, спецтехніка, Вузол застосування - для двигунів, для системи змазки, рідина, 250 мл
Присадка автомобільна WYNN'S HYDRAULIC VALVE LIFTER CONCENTRATE 325мл (W76
присадка для моторної оливи, бензиновий, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, Вузол застосування - для двигунів, рідина, 325 мл
Присадка автомобільна BARDAHL CONCENTRATED INJECTOR CLEANER PETROL BARDAHL
присадка для двигуна, присадка для паливної системи, присадка до пального, комплексна присадка, бензиновий, турбований, легкові, вантажні, сільгосптехніка, універсальна, спецтехніка, Вузол застосування - для паливної системи, для двигунів, рідина, 300 мл
Присадка автомобільна WYNN'S SUPER FRICTION PROOFING 325мл (W66963) W66963
присадка для моторної оливи, бензиновий, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, мото, Вузол застосування - для двигунів, для системи змазки, рідина, 325 мл
Присадка автомобільна Liqui Moly Diesel Partikelfilter Schutz 0.25л (5148)
присадка для DPF, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, Вузол застосування - для двигунів, для вихлопної системи DPF, рідина, 250 мл
Присадка автомобільна WYNN'S Diesel Turbo Cleaner 325мл (W31563) W31563
присадка для двигуна, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, Вузол застосування - для двигунів, рідина, 325 мл
Присадка автомобільна WYNN'S H.P.L.S. (+ STOP LEAK) 125мл (W59406) W59406
присадка для трансмісійної оливи, легкові, вантажні, сільгосптехніка, Вузол застосування - для трансмісійної системи, для МКПП, гель, 125 мл
Присадка автомобільна Liqui Moly Systempflege Diesel 0.25л (7506) 7506
присадка для паливної системи, присадка до пального, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, Вузол застосування - для паливної системи, для двигунів, рідина, 250 мл
Присадка автомобільна KEMETYL ADBLUE 5л (74887) 74887
присадка для DPF, дизельний, легкові, вантажні, сільгосптехніка, спецтехніка, Вузол застосування - для вихлопної системи DPF, рідина, 5 л
Присадка автомобільна WYNN'S Cat Lambda Cleaner 325мл (W24463) W24463
присадка для промивки двигуна, бензиновий, гібридний, легкові, Вузол застосування - для двигунів, для гібридних двигунів, рідина, 325 мл
Присадка автомобільна Liqui Moly Oil Additiv 0.125л. (3901) 3901
Тип - присадка для моторної оливи, Тип двигуна - бензиновий, дизельний, Категорія техніки - легкові, вантажні, сільгосптехніка, мото, Вузол застосування - для двигунів, для системи змазки, рідина, 125 мл
Присадка автомобільна BARDAHL OCTANE BOOSTER BARDAHL 0,5л (2302B) 2302B
присадка для двигуна, присадка для паливної системи, присадка до пального, бензиновий, легкові, вантажні, сільгосптехніка, універсальна, спецтехніка, Вузол застосування - для паливної системи, для двигунів, рідина, 500 мл
Присадка автомобільна WYNN'S AUTOMATIC TRANSMISSION FLUSH 325мл (W64401) W
присадка для промивки АКПП, легкові, вантажні, сільгосптехніка, Вузол застосування - для трансмісійної системи, рідина, 325 мл
Присадка автомобільна BARDAHL COMMON RAIL DIESEL INJECTION CLEANER BARDAHL
присадка для двигуна, присадка для паливної системи, присадка до пального, дизельний, турбований, легкові, вантажні, сільгосптехніка, універсальна, спецтехніка, Вузол застосування - для паливної системи, для двигунів, рідина, 500 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   54  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на присадки и промывки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить присадка / промывка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на присадки и промывки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История