искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 64 моделей:
| для бензина Сбросить все
Присадка Liqui Moly в бензин для гібридних авто Hybrid Additive 0,25 л (41
Присадка, спеціально розроблена для найсучасніших гібридних двигунів. Володіє чудовою очищувальною дією, яка адаптована до технології двигуна. Видаляє відкладення і захищає від корозії. Стабілізує паливо і захищає від старіння та окислення. Гібридні автомобілі вирізняються вкрай низькою витратою пального і періодично можуть працювати тільки на електричній тязі. Це призводить до того, що бензиновий двигун часто експлуатується в холодному стані, а також в умовах частих пусків і зупинок. Крім того, паливо перебуває в баку порівняно довгий час.  Властивості оптимальна стабільність до старіння хороший захист від корозії запобігає виникненню відкладень економія палива стабілізує паливо за великої тривалості використання підходить для двигунів з уприскуванням у впускний колектор і з прямим уприскуванням очищає систему впорскування і камеру згоряння знижує вихлоп шкідливих речовин знижує вихлоп CO2 Сфера застосування Підходить для будь-яких гібридних автомобілів з бензиновим двигуном. Для безпосереднього додавання в паливний бак. 250 мл достатньо для макс. 75 л бензину (дозування 1:300). Застосування Залити присадку прямо в бак. Однієї банки достатньо для 75 л бензину.
Присадка в бензин для гібридних авто — Hybrid Additive 0.25 л.
Присадка спеціально розроблена для нових гібридних двигунів. Чудовий мийний ефект адаптований до сучасних технологій моторобудування. Видаляє відкладення й захищає від корозії. Стабілізує паливо та захищає його від старіння й окиснення. Гібридні двигуни характеризуються низьким споживанням палива, а іноді й роботою суто на електричній тязі. Унаслідок бензинового двигуна
Комплексна присадка в бензин — Benzin-System-Pflege 0.3 л.
Присадка для очищення паливної системи. Високоефективна, захисна та доглядальна комбінація присадок для бензинових систем упорскування. Змащує й захищає від зносу насоси. Очищає паливну систему та запобігає недостатній подачу палива через утворення відкладень. Рекомендована для моторів із безпосереднім уприскуванням. Застосування: забезпечує догляд за інжекторною системою подавання палива та карбюратором. Додати в бензин із розрахунку 300 мл присадки на максимум 75 л палива. Присадка самозмішувана з паливом. Рекомендується застосовувати кожні 2000 км. Варіанти артикулів цього товару: 5108/2299
Комплексна присадка в бензин — Speed Benzin Zusatz 1 л.
Комплексна присадка в бензин. Присадка являє собою комбінацію беззольних, самозмішуваних із бензином активних речовин, створених на основі нових розробок у сфері технології присадок і паливних засобів. Має очисні та захисні властивості. Рекомендована для двигунів із безпосереднім уприскуванням палива. Застосування: присадка призначена для всіх 4-х і 2-тактних бензинових
Присадка LIQUI MOLY в бензин для гібридних авто Hybrid Additive 0,25 л (41
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Присадка LIQUI MOLY в бензин для гібридних авто Hybrid Additive 0,25 л (41
Присадка в бензин BARDAHL Fuel Treatment (1069B), 300мл 1069B
Присадка в бензинове паливо, розроблена як профілактичний засіб, який можна використовувати протягом усього терміну експлуатації автомобіля з метою покращення характеристик бензинового палива. Рекомендується для запобігання втраті потужності двигуна. Покращує мастило верхньої частини циліндрів та поршневих кілець, захищає клапани від зношування, запобігає детонації та калільному запаленню. Забезпечує додатковий захист деталей паливної системи від відкладень, зносу та корозії. Покращує холодний запуск двигуна. Сприяє зниженню витрати палива, рівня токсичності вихлопних газів та димності. Присадка сумісна з усіма видами бензинових двигунів. Безпечна для каталітичних нейтралізаторів.
Очисник паливної системи бензин Petrol Magic, 400 мл PEM400M
Petrol Magic Очищающая присадка в топливо для бензиновых двигателей.Концентрированная добавка в бензин, быстро очищающая от вредных загрязнений инжекторы и карбюраторы.Восстанавливает утраченную мощность и динамику двигателя.Увеличивает экономию топлива.Уменьшает вредные выбросы в выхлопных газах.Помогает устранить перебои в работе двигателя.Пригодна для применения во всех бензиновых двигателях, использующих как этилированный, так и неэтилированный бензин.Применение:Залить в бак после полной заправки топливом. Дозировка: для прочистки топливной системы: 1 флакон на 60 литров топлива.Рекомендуется применять после каждых 6000 км пробега!!!
Присадка в бензин Petrol power 3, 500 мл W29393
Присадка в бензин Este MANNOL Benzin Ester Additive 100ml (9950)
Присадка Адизоль - анамегатор палива T-4.(1,3) 20 капсул на 400 л. бензина
Присадка в бензин для підвищення октанового числа Verylube Octane Booster
Розкоксування поршневих кілець двигуна бензин, дизель VeryLube 250 мл
Verylube Раскоксовка (бензин, дизель) 250 мл.
Очисна присадка в бензин STP Petrol Treatment 200 мл (E301994900)
Нейтралізатор води в бензин 310 мл LAVR, Ln2103, /
Очисна присадка в бензин Black Arrow Gasoline Improver, 0,2л (шт.)
Присадка-очисник у бензин 200мл petrol treatment STP, E301994900
Присадка в бензин Ester MANNOL Benzin Ester Additive 500ml (9950)
Очисна присадка в бензин STP Petrol Treatment, 200мл (шт.)
Присадка для посилення потужності в бензин 150мл fuel stabilizator Moje Au
Комплексна присадка в бензин 325мл 3xa petrol WYNN'S, W70759
Захист від неякісного палива бензин XADO Atomex F8 Complex Formula 250 мл
Захист двигуна внутрішнього згоряння бензин XADO Atomex F8 Complex Formula
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на присадки и промывки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить присадка / промывка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на присадки и промывки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История