искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 15 моделей:
| для карбюратора Сбросить все
Присадка для очищення карбюратора — mtx Vergaser Reiniger 0.3 л.
Присадка для очищення карбюратора. Видаляє забруднення в карбюраторі, нагар на клапанах, свічках і особливо в камері згоряння. Підтримує двигун у чистоті, знижує витрату палива та вміст шкідливих речовин у вихлопних газах. Сумісна з каталізатором і турбонаддувом. Дію присадки перевірено на двигунах Отто в провідних інститутах Німеччини з паливної системи. При застосуванні
Очисник Runway карбюратора 450мл (RW6081) RW6081
Призначений для очищення від нагару, вуглецевих відкладень та бруду систем та деталей карбюратора – системи холостого ходу, каналів карбюратора, дросельних заслінок, повітряних та паливних жиклерів, впускних клапанів та днищ поршнів. Нормалізує упорскування палива без розбирання карбюратора. Дозволяє відрегулювати карбюратор для досягнення мінімальної витрати бензину та зниження токсичності вихлопу. Безпечний для кисневих датчиків та каталітичних нейтралізаторів.
Очисник Presto для карбюратора 400мл. (325243) 325243
Високоефективний очищувач із сильними мийними властивостями, призначений для очищення карбюратора без необхідності в його демонтажі та розбиранні. Засіб ефективно розчиняє нагар, сажу, шлам та інші забруднення, відновлюючи нормальну циркуляцію палива і повітря для формування оптимально збалансованої паливоповітряної суміші - чистий карбюратор забезпечує зниження витрати бензину і максимально продуктивну роботу двигуна під час набору швидкості та підтримання стабільних обертів на холостому ходу. Переваги: Відновлює нормальну працездатність карбюратора. Покращує ходові характеристики двигуна і його роботу на холостих обертах. Сприяє зниженню витрати палива. Не потребує зняття і розбирання карбюратора для очищення. Не залишає опадів і не викликає корозію. Застосування: Зняти повітряний фільтр, нанести необхідну кількість очищувача на оброблювані поверхні і почекати кілька хвилин. Запустити двигун і розпорошити очищувач у повітрозабірник.  Встановити повітряний фільтр назад.
Очисник Loctite для карбюратора 7023 400мл (48021169825) (1005879) 4802116
Очищувач призначений для видалення сажі, смоляних та інших забруднень із поверхонь карбюратора, паливних заслінок, жиклерів, повітряних каналів. Відновлює ефективність роботи, нормалізує впорскування палива та допомагає точно відрегулювати карбюратор для отримання ідеального співвідношення повітряно-паливної суміші. Засіб повністю безпечний для кисневих датчиків та систем доочищення димових газів. Не залишає плівок, які можуть спричинити порушення в роботі пристрою. Особливості: Не вимагає демонтажу та розбирання карбюратора – додається безпосередньо до повітрозабірника після усунення повітряного фільтра. Містить у складі спеціальні розчинники та легко усуває будь-які забруднення зовні та всередині пристрою, у тому числі нагарні та вуглецеві. Швидко діє – достатньо від 5 до 10 хвилин, залежно від ступеня забруднення. Сприяє нормалізації роботи та оптимізації повітряно-паливної суміші, завдяки чому скорочує витрату палива та підвищує продуктивність силового агрегату загалом. Засіб випускається в аерозольному балончику з трубочкою-подовжувачем для спрощення процесу очищення.
Очисник Motip для карбюратора Carburettor Cleaner 500мол. (090510BS) 09051
Очищувач для зовнішніх і внутрішніх поверхонь карбюраторів і клапанів без розбирання. Очищувач карбюратора має високі розчинні властивості і не залишає слідів. Очищувач карбюратора Motip не викликає корозію і має спрямований струмінь. Особливості: Ефективно видаляє всі види забруднень із зовнішніх і внутрішніх частин карбюраторів. Розчиняє навіть щільний шар смол, конденсату, олій, каламіну, нагару і багатьох інших. Нормалізує роботу двигуна на холостих обертах, під час набору швидкості, підвищує потужність і прийомистість. Сприяє формуванню збалансованої суміші та зниженню витрати палива. Скорочує кількість диму і чаду у вихлопі.
Очисник Abro для карбюратора 283гр (4802693732) (CC-200) 4802693732
Аерозольний засіб для очищення зовнішніх і внутрішніх поверхонь карбюраторів від різних забруднень. Очищувач ABRO гарантує відновлення правильного формування паливо-повітряної суміші, завдяки чому забезпечується висока продуктивність двигуна на холостому ходу і під час набору швидкості, а також скорочується витрата палива. Підходить для очищення і знежирення інших елементів
Очисник Abro для карбюратора +20 340гр (4802693737) (CC-220) 4802693737
Аерозольний засіб для очищення зовнішніх і внутрішніх поверхонь карбюраторів від різних забруднень. Очищувач ABRO гарантує відновлення правильного формування паливо-повітряної суміші, завдяки чому забезпечується висока продуктивність двигуна на холостому ходу і під час набору швидкості, а також скорочується витрата палива. Підходить для очищення і знежирення інших елементів
Автомобільний очищувач SHAFER карбюратора 450мл. (SD70)
Очищувач карбюратора UNIFIX (951345) 450 мл.
Очищувач карбюратора K2 (W128) 400мл.
Очисник карбюратора Dynamax DXC10 CARBURETOR CLEANER 400 мл (8586016018441
Присадка в бензин для очищення карбюратора 500мол petrol Bardahl, 1110B, /
Присадка для очищення карбюратора Liqui Moly MTX Vergaser Reiniger 300 мл
Присадка для очищення карбюратора - mtx Vergaser Reiniger 0.3л.
Очищувач карбюратора Liqui Moly Vergaser-Aussen-Reiniger 400 мл 3325

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на присадки и промывки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить присадка / промывка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на присадки и промывки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История