искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 148 моделей:
| с полиролем Сбросить все
Автомобільний шампунь із воском — Auto-Wasch&Wachs 1 л.
Автомобільний шампунь із воском. Чудово миє й одночасно захищає автомобіль. Призначений для швидкого оброблення та миття автомобіля в період між обробками автомобіля поліролями. Очищає й захищає лакофарбові поверхні автомобіля завдяки вмісту воску та тензидів. Не залишає пітів. Полегшує подальше полірування за допомогою шкіряного хустка та захищає шкіру рук. Захищає поверхню
Шампунь с воском концентрат (300 мл.) DW8126
Супер шампунь с воском Motip Super Shampoo Wax 500мл. 000743BS
Автомобильный шампунь с воском Nanox 450 мл NX8134
Автошампунь з воском auto wasch & wachs 1л
Автошампунь Lesta з карнаубським воском 500мол. (393540AKL-SHWAX/0.5) 3935
Автошампунь із воском карнауба. Шампунь призначений для миття кузова автомобіля вручну або на автомийці. Чудово видаляє забруднення і водночас покриває поверхню захисним шаром для додаткового блиску.  Застосування: Додайте близько 50 мл шампуню на 10 л води. Розмішайте до утворення піни. Отриманим розчином промийте автомобіль.  Увага! Викликає серйозне подразнення очей. Якщо потрібна медична консультація, тримайте під рукою упаковку або етикетку з продуктом. Зберігати в недоступному для дітей місці.  У разі потрапляння в очі: обережно промити водою протягом кількох хвилин. За наявності контактних лінз зняти їх, якщо це можливо. Продовжуйте полоскання. Якщо подразнення очей не відбувається: зверніться за медичною консультацією/допомогою. Утилізуйте вміст/контейнер відповідно до місцевих правил. Склад: 5%-
Автошампунь Motip із воском Black Line 500мл. (000743BS) 000743BS
Легко вимийте свій автомобіль за допомогою шампуню і воску MOTIP Super Shampoo & Wax. Super Shampoo & Wax володіє чудовими очисними властивостями і надає блиск. Super Shampoo & Wax захищає від негоди та зменшує налипання бруду. MOTIP Super Shampoo & Wax не містить розчинників і є висококонцентрованим засобом. Особливості: Відмінні очищувальні властивості. Надає блиск. Захищає від атмосферних впливів. Зменшує прилипання бруду. Не містить розчинників. Висококонцентрований. Спосіб застосування: Зберігати без заморожування. Не використовувати на палючому сонці. Перед використанням добре збовтати. Розведіть невелику кількість шампуню в гарячій воді та вимийте автомобіль. Ретельно промийте і витріть насухо. Відполірувати до блиску сухою чистою тканиною.
Автошампунь Liqui Moly з воском Auto Wasch & Wachs 1л (4100420015427)
Швидкий догляд за лакофарбовим покриттям для періодичного застосування. Дбає, захищає та надає блиску за один крок. Легко видаляє бруд і не залишає вапняних країв. Полегшує протирання замшею і покращує зовнішній вигляд автомобіля за рахунок посилення блиску. Забезпечує надійний захист від погодних і агресивних впливів навколишнього середовища. Властивості висока
Автошампунь з воском K2 Express Plus 500мл (K140) K140
Автошампунь з воском K2 Express Plus 500мл (K140) Надзвичайно ефективний, концентрований шампунь чудово чистить та усуває бруд, а також забруднення від смоли та мошок. Завдяки вмісту натурального воску Carnauba з бразильських пальмових дерев забезпечує дзеркальний блиск для будь-якого лаку.
Автошампунь з воском K2 Express Plus жовтий 500мл (EK140) EK140
Автошампунь з воском K2 Express Plus жовтий 500мл (EK140) Надзвичайно ефективний, концентрований шампунь чудово чистить та усуває бруд, а також забруднення від смоли та мошок. Завдяки вмісту натурального воску Carnauba з бразильських пальмових дерев забезпечує дзеркальний блиск для будь-якого лаку.
Автошампунь з воском K2 Express Plus жовтий 1л (EK1410) EK1410
Автошампунь з воском K2 Express Plus жовтий 1л (EK1410) Надзвичайно ефективний, концентрований шампунь чудово чистить та усуває бруд, а також забруднення від смоли та мошок. Завдяки вмісту натурального воску Carnauba з бразильських пальмових дерев забезпечує дзеркальний блиск для будь-якого лаку.
Автошампунь з воском K2 Express Plus 1л (K141) K141
Автошампунь з воском K2 Express Plus 1л (K141) Надзвичайно ефективний, концентрований шампунь чудово чистить та усуває бруд, а також забруднення від смоли та мошок. Завдяки вмісту натурального воску Carnauba з бразильських пальмових дерев забезпечує дзеркальний блиск для будь-якого лаку.
Шампунь з воском, 250мл 00A096315A001
Автошампунь з воском Ixtar ,500 мл 7711420186
Автошампунь з воском Auto-Wasch & Wachs, 1л 1542
Автошампунь с воском Auto-Wasch & WachsОтлично моет и одновременно защищает автомобиль. Предназначен для быстрой обработки и мойки автомобиля в период между обработками автомобиля полиролями. Очищает и защищает лакокрасочные поверхности автомобиля благодаря содержанию воска и тензидов. Не оставляет потеков. Облегчает дальнейшую полировку с помощью кожаного платка и защищает кожу
Автошампунь концентрат Winso з воском карнауби 1:100 Intens Car shampoo ca
Автошампунь intense carnauba wash&wax 500мл концентрат з воском Winso, 810
K2 EXPRESS PLUS 500ml Шампунь з воском (білий)
Шампунь із воском Perfect Express Plus 500мл. К2
Автошампунь з воском BALATON 500 мл (59088)
Автошампунь з воском K2 Express Plus, концентрат 500 мл (57107)
Автошампунь з воском BioLine концентрат 500 мл (47936)
Автошампунь car shampoo carnauba 500мл концентрат з воском Winso, 810890
Автошампунь 19-027e shampoo with wax 1.3л концентрат із воском з ароматом
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на автошампуни. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить автошампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на автошампуни. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История