искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 532 моделей:
| 1 л Сбросить все
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Sigma Active F
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Спосіб застосування: Для дозатора - рекомендований індекс концентрації 2-4%. Для піни - рекомендується розбавляти водою в пропорції від 1:6 до 1:4 Для генератора піни - ручного насоса низького тиску (розпилювач) - рекомендується розбавляти водою в пропорції від 1:60 до 1:40, залежно від рівня забруднення і жорсткості води. Оптимальна пропорція розведення залежить від забруднення автомобіля, типу обладнання та жорсткості води. Наносьте робочий розчин на суху машину знизу-вгору, уникаючи висихання. Залиште на 1-2 хвилини для активації. Промити водою під високим тиском. У разі сильного забруднення автомобіля або його нагрівання на сонці, промийте його водою і нанесіть робочі розчини.
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Zimer Active F
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Спосіб застосування: Для пінокомплекту - розбавити з водою в пропорції від 1:4 до 1:3 Для піногенератора - ручної помпи низького тиску (розпилювач) - розбавити з водою в пропорції від 1:30 до 1:20 залежно від рівня забруднення і жорсткості води. Нанести робочий розчин на сухий автомобіль знизу-вгору не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, коли автомобіль сильно забруднений або нагрітий на сонці необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Viper Active F
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Спосіб застосування: Приготувати робочий розчин. Для пінокомплекту - розбавити з водою в пропорції від 1:12 до 1:10. Для піногенератора, ручної помпи низького тиску (розпилювач) - розбавити з водою в пропорції від 1:50 до 1:25 залежно від рівня забруднення і жорсткості води. Нанести робочий розчин на сухий автомобіль знизу-вгору, не допускаючи висихання і залишити на 2-3 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, коли автомобіль сильно забруднений або нагрітий на сонці, необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Zimer+Active F
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Спосіб застосування: Для пінокомплекту необхідно розвести з водою у співвідношенні від 1:12 до 1:10. Якщо для миття автомобіля використовувати піногенератор або розпилювач потрібно розвести з водою у співвідношенні від 1:50 до 1:25. Співвідношення води і шампуню вибирається виходячи з властивостей води і ступеня забруднення. Готову рідину нанести на сухий автомобіль і залишити на 2-3 хвилини. Після змити водою під сильним струменем.
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Sigma + Active
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Спосіб застосування: Для дозатора - Рекомендований індекс концентрації 2-3% Для піни - рекомендується розбавляти водою в пропорції від 1: 9 до 1: 7 Для генератора піни - ручного насоса низького тиску (розпилювач) - рекомендується розбавляти водою в пропорції від 1: 1000 до 1:80, в залежності від рівня забруднення і жорсткості води. Оптимальна пропорція розбавлення залежить від забруднення автомобіля, типу обладнання і жорсткості води. Наносите робочий розчин на суху машину знизу-вгору, уникаючи висихання. Залиште на 1-2 хвилини для активації. Промити водою під високим тиском. У разі сильного забруднення автомобіля або його нагрівання на сонці, промийте його водою і нанесіть робочі розчини.
Піна активна Nowax концентрат для безконтактного миття Toplux Active Foam
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період.
Засіб для безконтактної очищення Karcher RM 806 1л 9.610-747.0
Активна піна Karcher RM 806 (1 л) – концентрований засіб широкого спектра дії видаляє найстійкіші дорожні забруднення (наприклад, пил, масла, мастила, сліди комах, деревну смолу і глину). Застосовується для апаратах високого тиску і мийках самообслуговування. Властивості: Потужне засіб для чищення для апаратів високого тиску для мийки автомобілів Розчиняє навіть найтвердіші масла, мастила, смоли, бруду і сліди комах Швидкий ефект Високорезультативних очищення Швидко відокремлює масло/воду в маслоотделителе Попереднє розведення:1:3-6 Області застосування: Транспорт і транспортне обладнання Для очищення автомобілів/двигунів Автомобілі, велосипеди, громадський транспорт
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Carbon Nano Ac
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Застосування: Для приготування робочого розчину засіб необхідно розбавити з водою в певних пропорціях (від 1:12 до 1:6 - для пінокомплекту, від 1:60 до 1:40 для піногенератора). Нанести розчин на суху й охолоджену поверхню рухами знизу-вгору і залишити на кілька хвилин. Видалити засіб із поверхонь струменем води.
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Versus Dosatro
Професійний лужний засіб преміум-класу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах і жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою в зимовий період. Спосіб застосування: Для дозатора - Рекомендований індекс концентрації 1-2%. Для піни - рекомендується розбавляти водою в пропорції від 1:15 до 1:8 Для генератора піни - ручного насоса низького тиску (розпилювач) - рекомендується розбавляти водою в пропорції від 1:150 до 1:100, залежно від рівня забруднення і жорсткості води.
Автошампунь Karcher Plug-n-Clean 1л (6.295-750.0) 6.295-750.0
Гарантована очістска і захист Автомобільний шампунь + воскової осушувач + блиск – "3 в 1". Для ретельного очищення автомобілів, мотоциклів і довготривалого захисту їх поверхонь. Видаляє всі типові забруднення – масла і мастила, атмосферні забруднення, протиожеледних реагенти і т.д. Включає не тільки активний очищающий компонент, але і компоненти для прискорення висихання поверхонь і додання їм інтенсивного блиску. Гарантує одночасні очищення, догляд та захист. Забезпечує дбайливе миття будь-яких автомобілів. Простота застосування Упаковка – 1 літр. Застосування в апаратах високого тиску Karcher, в тому числі і з системою Plug'n'Clean (Х-серія): вставити ємність Plug'n'Clean в апарат високого тиску. Встановити дозуючий вентиль в положення Min. або Max. (В залежності від забрудненості) або перелити засіб в бак апарату. Нанести засіб в режимі низького тиску, дати йому трохи подіяти і ретельно змити струменем високого тиску. Не допускати висихання кошти на поверхні, що очищається. Повторне нанесення підвищує ефективність догляду.
Універсальний очищаючий засіб Karcher, 1л (6.295-753.0) 6.295-753.0
Універсальний очищувальний засіб Високоактивний мийний засіб, призначений для використання в мийках високого тиску виробництва Karcher, у тому числі на моделях X-серії, з системою “Plug`n`Clean”. Вироблено за фірмовою технологією з додаванням особливого компонента, що очищає, який легко видаляє навіть найстійкіші забруднення, включаючи маслянисті, жирні, органічні і застарілі, забезпечуючи ідеальну чистоту поверхні. Відмінно працює навіть у холодній воді. Засіб рівномірно наноситься на поверхню, не стікає та легко змивається потоком води, не залишаючи після себе плям чи підтікань. Підходить для використання з мийками високого тиску інших виробників. Переваги: Універсальний засіб, який підходить для миття автомобілів, причепів, велосипедів, мотоциклів, фасадів будинків, вікон. Не залишає після себе плям чи смуг, гарантує бездоганну чистоту поверхні. Легко видаляє будь-які забруднення, у тому числі застарілі та складні, такі як сліди комах, пташиний послід, клей дерев, бітум та багато інших. Легко наноситься та легко змивається. Сумісно з системою Plug`n`Clean і може використовуватись у мийках Х-серії без попереднього розведення водою.
Автошампунь Liqui Moly Auto-Wasch-Shampoo 1л. (1545) 1545
Об'єм - 1 л
Liqui Moly Автошампунь Liqui Moly Auto-Wasch Wachs 1л. (1542) 1542
+ 20 грн бонус, Об'єм - 1 л
Автомобільний шампунь — Auto-Wasch-Shampoo 1 л.
Автомобільний шампунь. Для ґрунтовного миття автомобіля. Захищає лакову поверхню та надає блиску. Шампунь містить активні мийні речовини, які ефективно видаляють оливні та жирні забруднення. Біологічно розкладний. Застосування: для ефективного миття лакофарбових поверхонь автомобіля. Перед вживанням струснути. Розвести шампунь у пропорції 30 мл шампуню (2 ковпачки) на 10 л води та рівномірно нанести губкою на кузов автомобіля. Потім змити струменем води та насухо витерти автомобіль замшевим хусткою. Не застосовувати за температури нижче 5 °C. Зберігати за позитивної температури.
Автомобільний шампунь із воском — Auto-Wasch&Wachs 1 л.
Автомобільний шампунь із воском. Чудово миє й одночасно захищає автомобіль. Призначений для швидкого оброблення та миття автомобіля в період між обробками автомобіля поліролями. Очищає й захищає лакофарбові поверхні автомобіля завдяки вмісту воску та тензидів. Не залишає пітів. Полегшує подальше полірування за допомогою шкіряного хустка та захищає шкіру рук. Захищає поверхню
Шампунь NOWAX CAR WASH SHAMPOO 1л NX01000
Шампунь NOWAX карнаубский WASH WAX 1л NX01100
Активная пена AXXIS Ultra Foam Cleaner 3 в 1 (1л.) AXX392
Автошампунь K2 VENA (1л.) G141
Активная пена AXXIS Professional Foam for Trucks (1л.) AXX394
Мощное чистящее средство для мотоциклов Motul E2 Moto Wash (1л.) 819001
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Sigma Active F
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Піна активна Nowax суперконцентрат Zimer Active Foam 1л.1:20; 1:30 (NX0113
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Піна активна Nowax суперконцентрат для безконтактного миття Zimer+Active F
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на автошампуни. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить автошампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на автошампуни. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История