искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 25 моделей:
| для пудры Сбросить все
Пензлик для пудри Paese Boho Beauty Vegan Powder Brush 121V
Essence FLAT POWDER BRUSH пензлик для пудри 1 кс
Essence FLAT POWDER BRUSH, 1 кс, Пензлі та спонжики для жінок, Пензлик Essence FLAT POWDER BRUSH забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри особлива форма для простого застосування має ніжні ворсинки Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
BrushArt Basic Powder brush пензлик для пудри 1 кс
BrushArt Basic Powder brush, 1 кс, Пензлі та спонжики для жінок, Пензлик BrushArt Basic Powder brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки ергономічна форма точний і простий у застосуванні підходить для подорожей, поміщається в сумочці особлива форма для простого застосування Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
So Eco Powder Brush пензлик для пудри з гіпоалергенними щетинками 1 кс
So Eco Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик So Eco Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри ергономічна форма Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
BrushArt Professional B3 Powder brush пензлик для пудри B3 1 кс
BrushArt Professional B3 Powder brush, 1 кс, Пензлі та спонжики для жінок, Пензлик BrushArt Professional забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри особлива форма для простого застосування Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Notino Master Collection F02 Powder brush пензлик для пудри 1 кс
Notino Master Collection F02 Powder brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок
ZOEVA 106 Powder Brush пензлик для пудри 1 кс
ZOEVA 106 Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик ZOEVA 106 Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки ергономічна форма точний і простий у застосуванні Склад: зі синтетичних волокон веган-засіб Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
ZOEVA 111 Setting Powder пензлик для пудри 1 кс
ZOEVA 111 Setting Powder, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик ZOEVA 111 Setting Powder забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки особлива форма для простого застосування ергономічна форма точний і простий у застосуванні Склад: зі синтетичних волокон веган-засіб Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
ZOEVA 114 Detail Setting Powder пензлик для пудри 1 кс
ZOEVA 114 Detail Setting Powder, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик ZOEVA 114 Detail Setting Powder забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки особлива форма для простого застосування ергономічна форма точний і простий у застосуванні Склад: зі синтетичних волокон веган-засіб Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Lily Lolo Powder Brush пензлик для пудри 1 кс
Lily Lolo Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Lily Lolo Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри точний і простий у застосуванні ергономічна форма Склад: веган-засіб зі синтетичних волокон Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
ZOEVA 108 Powder Blender Brush пензлик для пудри 1 кс
ZOEVA 108 Powder Blender Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик ZOEVA 108 Powder Blender Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки особлива форма для простого застосування ергономічна форма точний і простий у застосуванні Склад: зі синтетичних волокон веган-засіб Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
ZOEVA 119 Suntorini Multi-Powder мультифункціональний пензлик 1 кс
ZOEVA 119 Suntorini Multi-Powder, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик ZOEVA 119 Suntorini Multi-Powder забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки підходить для подорожей, поміщається в сумочці Склад: зі синтетичних волокон Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Clinique Powder Brush пензлик для пудри 1 кс
Clinique Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Clinique Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри ергономічна форма точний і простий у застосуванні Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Sigma Beauty Face F30 Large Powder Brush щіточка для пудри 1 кс
Sigma Beauty Face F30 Large Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Sigma Beauty Face забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки особлива форма для простого застосування ергономічна форма Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
MAC Cosmetics 129S Synthetic Powder/Blush Brush пензлик для нанесення пудр
MAC Cosmetics 129S Synthetic Powder/Blush Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик MAC Cosmetics 129S Synthetic Powder/Blush Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри особлива форма для простого застосування Склад: зі синтетичних волокон Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Sigma Beauty Face F28 Powder/Bronzer™ щіточка для пудри 1 кс
Sigma Beauty Face F28 Powder/Bronzer™, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Sigma Beauty Face забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки точний і простий у застосуванні Склад: зі синтетичних волокон веган-засіб Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Australian Gold RAYsistant Large Powder Brush пензлик для пудри 1 кс
Australian Gold RAYsistant Large Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Australian Gold RAYsistant забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки Склад: зі синтетичних волокон Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
NARS Precision Powder Brush пензлик для рум'ян #15 1 кс
NARS Precision Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик NARS Precision Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри особлива форма для простого застосування ергономічна форма Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Bobbi Brown Sheer Powder Brush пензлик для пудри овальної форми 1 кс
Bobbi Brown Sheer Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Bobbi Brown Sheer Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки особлива форма для простого застосування Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Diego dalla Palma Maxi Rounded Powder And Bronzer Brush щіточка для пудри
Diego dalla Palma Maxi Rounded Powder And Bronzer Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Diego dalla Palma Maxi Rounded Powder And Bronzer Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри особлива форма для простого застосування ергономічна форма Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
GUERLAIN Terracotta Light Powder Brush пензлик для створення макіяжу Кабук
GUERLAIN Terracotta Light Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок
Diego dalla Palma Flat Powder And Bronzer Contouring Brush контурний пензл
Diego dalla Palma Flat Powder And Bronzer Contouring Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Diego dalla Palma Flat Powder And Bronzer Contouring Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри особлива форма для простого застосування ергономічна форма Склад: зі синтетичних волокон Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
Bobbi Brown Powder Brush пензлик для пудри 1 кс
Bobbi Brown Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик Bobbi Brown Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя. Властивості: для нанесення засобів на основі пудри має ніжні ворсинки особлива форма для простого застосування ергономічна форма Спосіб використання: Наберіть на пензлик невелику кількість засобу для макіяжу та нанесіть на обличчя відповідно до потреби.
GUERLAIN Météorites Powder Brush пензлик для пудри 1 кс
GUERLAIN Météorites Powder Brush, 1 кс, пензлики для пудри та рум'ян для жінок, Пензлик GUERLAIN Météorites Powder Brush забезпечить ідеальне нанесення макіяжу на ваше обличчя.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кисти и спонжи для макияжа. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить кисть / спонж для макияжа в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на кисти и спонжи для макияжа. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История