искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 14 моделей:
| грязевая Сбросить все
Грязь Мертвого моря Najel Dead Sea Mud Regenerating Mask 300 г
Грязь Мертвого моря Najel Dead Sea Mud Regenerating Mask 1 кг
Ahava Mineral Mud 24K Gold мінеральна грязьова маска з золотом 24 карата 6
Ahava Mineral Mud 24K Gold, 6 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя AHAVA Mineral Mud 24K Gold чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить надає шкірі оксамитової ніжності цілковито покращує вигляд шкіри Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
AHAVA Mineral Mud оствітлююча маска для шкіри обличчя зі зволожуючим ефект
AHAVA Mineral Mud, 6 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя AHAVA Mineral Mud чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відбілює шкіру та надає свіжості глибоко зволожує та інтенсивно живить надає шкірі оксамитової ніжності Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Dr. Jart+ Pore Remedy™ Purifying Mud Mask очищаюча грязьова маска проти бл
Dr. Jart+ Pore Remedy™ Purifying Mud Mask, 13 гр, Тканинні маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Dr. Jart+ Pore Remedy™ Purifying Mud Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: усуває забруднення з пор і звужує їх усуває чорні цятки ефективно очищує пори надає шкірі оксамитової ніжності видаляє відмерлі клітини шкіри попереджує надмірне виділення шкірного сала Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud інтенсивна відновлююча
Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud, 50 мл, Кремові маски для жінок, Вам здається, що ваша шкіра не в дуже гарному стані та потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Маска для шкіри обличчя Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud ідеально доповнить ваш щоденний догляд – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд, який миттєво покращить її вигляд. Властивості: усуває забруднення з пор і звужує їх глибоко зволожує та інтенсивно живить усуває чорні цятки детоксикує шкіру попереджує надмірне виділення шкірного сала Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно ополосніть водою.
STENDERS Black Mud & Charcoal маска для волосся з активованим вугіллям 200
STENDERS Black Mud & Charcoal, 200 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся STENDERS Black Mud & Charcoal  — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: відновлює волосся по всій його довжині волосся м'яке на дотик доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків зміцнює корені волосся повертає волоссю природний, здоровий вигляд діє до глибини волосяного волокна Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте. Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся.
Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask очищуюча чорна маска 50 мл
Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask, 50 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить усуває забруднення з пор і звужує їх надає шкірі оксамитової ніжності відбілює шкіру та надає свіжості Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask очищуюча чорна маска 150 мл
Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask, 150 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить усуває забруднення з пор і звужує їх надає шкірі оксамитової ніжності відбілює шкіру та надає свіжості Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Christophe Robin Purifying Mask with Thermal Mud очищаюча маска для волосс
Christophe Robin Purifying Mask with Thermal Mud, 250 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся Christophe Robin Purifying Mask with Thermal Mud — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: захищає від негативного впливу довкілля діє до глибини волосяного волокна волосся м'яке на дотик Склад: веган-засіб Спосіб використання: Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
AHAVA Mineral Mud оствітлююча маска для шкіри обличчя зі зволожуючим ефект
AHAVA Mineral Mud, 50 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя AHAVA Mineral Mud чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відбілює шкіру та надає свіжості глибоко зволожує та інтенсивно живить надає шкірі оксамитової ніжності Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Omorovicza Moor Mud Revitalising Scalp Mask маска для здорової шкіри голов
Omorovicza Moor Mud Revitalising Scalp Mask, 200 мл, маски для волосся для жінок
Omorovicza Moor Mud Ultramoor Mud Mask очищаюча маска проти старіння шкіри
Omorovicza Moor Mud Ultramoor Mud Mask, 50 мл, Mascarillas especiales для жінок
Omorovicza Moor Mud Deep Cleansing Mask глибоко очищаюча маска 100 мл
Omorovicza Moor Mud Deep Cleansing Mask, 100 мл, Очищаючі маски для жінок, Бажаєте збагатити свою щоденну процедуру очищення шкіри й досягти ще досконалішої шкіри, яка буде справді глибоко очищена? Очищувальна маска Omorovicza Moor Mud Deep Cleansing Mask чудово доповнить ваш улюблений очищувальний гель, пінку чи крем і видалить із глибини пор усі залишки макіяжу й інші забруднення. Крім того, цей засіб допоможе регулювати вироблення шкірного сала та зменшить небажаний блиск шкіри. Властивості: інтенсивно очищає шкіру усуває забруднення з пор і звужує їх надає шкірі свіжого вигляду Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ополосніть.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на маски для лица. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить маска для лица в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на маски для лица. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История