шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Види нашийників
Розмір нашийника (довжина)
Матеріал
Додатково
Колір
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 848 моделей:
| нейлон Скинути все
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Індиго 4053032019
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, індиго - це розробка знаменитого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Міцний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Червоний 40119052
Нашийник для собак Trixie Premium Нашийник для собак Trixie Premium нейлон S-M 30-45см/15мм, червоний - це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка є обов'язковою складовою амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві. Зроблений з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Міцний. Зручний. Практичний. Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.  
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Графітовий 405303
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, графітовий - це розробка відомого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих барв! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди улюбленцю Зроблений із високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Зручний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Оливковий 4053032
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, оливковий - це розробка знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Міцний Зручний Практичний Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Папайя 4053032020
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, папайя - це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка є незамінною частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник плавно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон ML 35-55см 20мм Червоний 40119052
Регульований нашийник підходить для собак. Особливості: Не завдає шкоди улюбленцю. Зроблено з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Міцний. Зручний. Практичний.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон ML 35-55см 20мм Графітовий 405303
Нашийник для собак Trixie Premiu Нашийник для собак Trixie Premium нейлон, M-L: 35-55 см/20 мм, графітовий - це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві. Зроблений з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Надійний. Зручний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон ML 35-55см 20мм Індиго 4053032020
Нашийник для собак Trixie Premium Нашийник для собак Trixie Premium нейлон, M-L: 35-55 см/20 мм, індиго - це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка є обов'язковою складовою амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві. Зроблений з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Надійний. Зручний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон ML 35-55см 20мм Чорний 4011905201
Регульований нашийник підходить для собак. Особливості: Не завдає шкоди улюбленцю. Зроблено з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Міцний. Зручний. Практичний.
Нашийник для собак Trixie Premium M-L 35-55см 20мм нейлон Оливковий 405303
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, M-L: 35-55 см/20 мм, оливковий - це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблений із високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон L-XL 40-65см 25мм Графітовий 4053
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, L-XL: 40-65 см/25 мм, графітовий - це розробка знаменитого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка є незамінною частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблено з високоякісних матеріалів Довговічний Надійний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник плавно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium L-XL 40-65см x 25мм, нейлон червоний 401
Регульований нашийник підходить для собак. Особливості: Не завдає шкоди улюбленцю. Зроблено з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Міцний. Зручний. Практичний.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон L-XL 40-65см 25мм Індиго 40530320
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, L-XL: 40-65 см/25 мм, індиго - це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є незамінною складовою амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди улюбленцю Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Зручний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон L-XL 40-65см 25мм Фуксія 40530320
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, L-XL: 40-65 см/25 мм, фуксія - це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка є незамінною частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві Зроблено з високоякісних матеріалів Довговічний Міцний Зручний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Шлея для собак CROCI SPEEDY, 49-74x1.6 см, нейлон красный, C5MZ0610
Шлея Croci (Крочи) Speedy предназначена для комфортного и безопасного выгуливания собаки, изготовлена из легкого и прочного сетчатого нейлона, который легко моется. Брюшные и нагрудные ремни легко регулируются для идеальной посадки, а также имеют мягкую подкладку для максимального комфорта во время носки. Поводок крепится сверху на спине с помощью специальных металлических колец. Для дополнительной безопасности материал также является светоотражающим, что делает собаку более заметной для других участников дорожного движения. Лента из высококачественного нейлона. Шлея используется для ежедневных прогулок и для привыкания собаки к поводку. Главное преимущество шлеи перед ошейником – безопасность. Почему стоит купить: - выполнена из прочных и качественных материалов - имеет мягкую накладку для более удобной посадки - равномерно распределяет физическую нагрузку на тело собаки, исключая возможность травмирования шеи - надежная защелка-замок позволяет быстро надеть или снять шлейку - пряжки для регулирования объема под размер собаки - легкая в уходе, длительное время не теряет своих свойств Рекомендации при выборе размера: - измерить обхват грудной клетки собаки с помощью измерительной ленты - между шлеей и телом собаки необходимо оставить расстояние равное 1,5 – 2 см - при выборе шлеи для щенка, учитывайте увеличение размера при росте Бренд Croci Страна-производитель Италия Обхват шеи 49-74 см Обхват туловища 49-74 см Ширина шлеи 16 мм Тип собаки Гигантские породы (свыше 50 кг вес взрослой собаки), Крупные породы (25 – 50 кг вес взрослой собаки) Материал Нейлон
Шлея для собак CROCI SPEEDY, 49-74x1.6 см, нейлон синий, C5MZ0612
Шлея Croci (Крочи) Speedy предназначена для комфортного и безопасного выгуливания собаки, изготовлена из легкого и прочного сетчатого нейлона, который легко моется. Брюшные и нагрудные ремни легко регулируются для идеальной посадки, а также имеют мягкую подкладку для максимального комфорта во время носки. Поводок крепится сверху на спине с помощью специальных металлических колец. Для дополнительной безопасности материал также является светоотражающим, что делает собаку более заметной для других участников дорожного движения. Лента из высококачественного нейлона. Шлея используется для ежедневных прогулок и для привыкания собаки к поводку. Главное преимущество шлеи перед ошейником – безопасность. Почему стоит купить: - выполнена из прочных и качественных материалов - имеет мягкую накладку для более удобной посадки - равномерно распределяет физическую нагрузку на тело собаки, исключая возможность травмирования шеи - надежная защелка-замок позволяет быстро надеть или снять шлейку - пряжки для регулирования объема под размер собаки - легкая в уходе, длительное время не теряет своих свойств Рекомендации при выборе размера: - измерить обхват грудной клетки собаки с помощью измерительной ленты - между шлеей и телом собаки необходимо оставить расстояние равное 1,5 – 2 см - при выборе шлеи для щенка, учитывайте увеличение размера при росте Бренд Croci Страна-производитель Италия Обхват шеи 49-74 см Обхват туловища 49-74 см Ширина шлеи 16 мм Тип собаки Гигантские породы (свыше 50 кг вес взрослой собаки), Крупные породы (25 – 50 кг вес взрослой собаки) Материал Нейлон
Шлея для собак CROCI SPEEDY, 57-88x1.9 см, нейлон синий, C5MZ0622
Шлея Croci (Крочи) Speedy предназначена для комфортного и безопасного выгуливания собаки, изготовлена из легкого и прочного сетчатого нейлона, который легко моется. Брюшные и нагрудные ремни легко регулируются для идеальной посадки, а также имеют мягкую подкладку для максимального комфорта во время носки. Поводок крепится сверху на спине с помощью специальных металлических колец. Для дополнительной безопасности материал также является светоотражающим, что делает собаку более заметной для других участников дорожного движения. Лента из высококачественного нейлона. Шлея используется для ежедневных прогулок и для привыкания собаки к поводку. Главное преимущество шлеи перед ошейником – безопасность. Почему стоит купить: - выполнена из прочных и качественных материалов - имеет мягкую накладку для более удобной посадки - равномерно распределяет физическую нагрузку на тело собаки, исключая возможность травмирования шеи - надежная защелка-замок позволяет быстро надеть или снять шлейку - пряжки для регулирования объема под размер собаки - легкая в уходе, длительное время не теряет своих свойств Рекомендации при выборе размера: - измерить обхват грудной клетки собаки с помощью измерительной ленты - между шлеей и телом собаки необходимо оставить расстояние равное 1,5 – 2 см - при выборе шлеи для щенка, учитывайте увеличение размера при росте Бренд Croci Страна-производитель Италия Обхват шеи 57-88 см Обхват туловища 57-88 см Ширина шлеи 19 мм Тип собаки Гигантские породы (свыше 50 кг вес взрослой собаки), Крупные породы (25 – 50 кг вес взрослой собаки) Материал Нейлон
Шлея для собак CROCI SPEEDY, 57-88x1.9 см, нейлон красный, C5MZ0620
Шлея Croci (Крочи) Speedy предназначена для комфортного и безопасного выгуливания собаки, изготовлена из легкого и прочного сетчатого нейлона, который легко моется. Брюшные и нагрудные ремни легко регулируются для идеальной посадки, а также имеют мягкую подкладку для максимального комфорта во время носки. Поводок крепится сверху на спине с помощью специальных металлических колец. Для дополнительной безопасности материал также является светоотражающим, что делает собаку более заметной для других участников дорожного движения. Лента из высококачественного нейлона. Шлея используется для ежедневных прогулок и для привыкания собаки к поводку. Главное преимущество шлеи перед ошейником – безопасность. Почему стоит купить: - выполнена из прочных и качественных материалов - имеет мягкую накладку для более удобной посадки - равномерно распределяет физическую нагрузку на тело собаки, исключая возможность травмирования шеи - надежная защелка-замок позволяет быстро надеть или снять шлейку - пряжки для регулирования объема под размер собаки - легкая в уходе, длительное время не теряет своих свойств Рекомендации при выборе размера: - измерить обхват грудной клетки собаки с помощью измерительной ленты - между шлеей и телом собаки необходимо оставить расстояние равное 1,5 – 2 см - при выборе шлеи для щенка, учитывайте увеличение размера при росте Бренд Croci Страна-производитель Италия Обхват шеи 57-88 см Обхват туловища 57-88 см Ширина шлеи 19 мм Тип собаки Гигантские породы (свыше 50 кг вес взрослой собаки), Крупные породы (25 – 50 кг вес взрослой собаки) Материал Нейлон
Нашийник для собак GimDog Harlem нейлон, Ш 20мм 35-51см, блакитний 8009632
Нашийники GimDog із серії Harlem — це поєднання якісного нейлону з надійною пластиковою фурнітурою. Нашийник Harlem забезпечує максимальний комфорт для улюбленця й ідеально підходить для прогулянки або активного відпочинку. Жодна деталь у цьому виробі не залишилася без уваги: Високоміцна пластикова застібка із системою, яка фіксує пряжку та дає змогу швидко «замкнути» її до того, як собака звільниться. 100% нейлон — повітропроникний матеріал із м'якою поверхнею, дуже міцний і зносостійкий. Металеве кільце має унікальне розташування, що дає змогу легко прикріпити нашийник до повідця. Ідеально комбінуються з повідцем серії Harlem.  
Нашийник для собак GimDog Harlem нейлон, Ш 20мм 35-51см, чорний 8009632058
Нашийники GimDog із серії Harlem — це поєднання якісного нейлону з надійною пластиковою фурнітурою. Нашийник Harlem забезпечує максимальний комфорт для улюбленця й ідеально підходить для прогулянки або активного відпочинку. Жодна деталь у цьому виробі не залишилася без уваги: Високоміцна пластикова застібка із системою, яка фіксує пряжку та дає змогу швидко «замкнути» її до того, як собака звільниться. 100% нейлон — повітропроникний матеріал із м'якою поверхнею, дуже міцний і зносостійкий. Металеве кільце має унікальне розташування, що дає змогу легко прикріпити нашийник до повідця. Ідеально комбінуються з повідцем серії Harlem.  
Нашийник для собак GimDog Harlem нейлон, Ш 20мм 35-51см, червоний 80096320
Нашийники GimDog із серії Harlem — це поєднання якісного нейлону з надійною пластиковою фурнітурою. Нашийник Harlem забезпечує максимальний комфорт для улюбленця й ідеально підходить для прогулянки або активного відпочинку. Жодна деталь у цьому виробі не залишилася без уваги: Високоміцна пластикова застібка із системою, яка фіксує пряжку та дає змогу швидко «замкнути» її до того, як собака звільниться. 100% нейлон — повітропроникний матеріал із м'якою поверхнею, дуже міцний і зносостійкий. Металеве кільце має унікальне розташування, що дає змогу легко прикріпити нашийник до повідця. Ідеально комбінуються з повідцем серії Harlem.  
Шлея для собак CROCI SPEEDY, 74-114x2,5 см, нейлон черный, C5MZ0634
Шлея Croci (Крочи) Speedy предназначена для комфортного и безопасного выгуливания собаки, изготовлена из легкого и прочного сетчатого нейлона, который легко моется. Брюшные и нагрудные ремни легко регулируются для идеальной посадки, а также имеют мягкую подкладку для максимального комфорта во время носки. Поводок крепится сверху на спине с помощью специальных металлических колец. Для дополнительной безопасности материал также является светоотражающим, что делает собаку более заметной для других участников дорожного движения. Лента из высококачественного нейлона. Шлея используется для ежедневных прогулок и для привыкания собаки к поводку. Главное преимущество шлеи перед ошейником – безопасность. Почему стоит купить: - выполнена из прочных и качественных материалов - имеет мягкую накладку для более удобной посадки - равномерно распределяет физическую нагрузку на тело собаки, исключая возможность травмирования шеи - надежная защелка-замок позволяет быстро надеть или снять шлейку - пряжки для регулирования объема под размер собаки - легкая в уходе, длительное время не теряет своих свойств Размер: 74-114x2,5 см Рекомендации при выборе размера: - измерить обхват грудной клетки собаки с помощью измерительной ленты - между шлеей и телом собаки необходимо оставить расстояние равное 1,5 – 2 см - при выборе шлеи для щенка, учитывайте увеличение размера при росте Бренд Croci Страна-производитель Италия Обхват шеи 74-114 см Обхват туловища 74-114 см Ширина шлеи 25 мм Тип собаки Гигантские породы (свыше 50 кг вес взрослой собаки), Крупные породы (25 – 50 кг вес взрослой собаки) Материал Нейлон
Шлея для собак CROCI SPEEDY, 74-114x2,5см, нейлон синий, C5MZ0632
Шлея Croci (Крочи) Speedy предназначена для комфортного и безопасного выгуливания собаки, изготовлена из легкого и прочного сетчатого нейлона, который легко моется. Брюшные и нагрудные ремни легко регулируются для идеальной посадки, а также имеют мягкую подкладку для максимального комфорта во время носки. Поводок крепится сверху на спине с помощью специальных металлических колец. Для дополнительной безопасности материал также является светоотражающим, что делает собаку более заметной для других участников дорожного движения. Лента из высококачественного нейлона. Шлея используется для ежедневных прогулок и для привыкания собаки к поводку. Главное преимущество шлеи перед ошейником – безопасность. Почему стоит купить: - выполнена из прочных и качественных материалов - имеет мягкую накладку для более удобной посадки - равномерно распределяет физическую нагрузку на тело собаки, исключая возможность травмирования шеи - надежная защелка-замок позволяет быстро надеть или снять шлейку - пряжки для регулирования объема под размер собаки - легкая в уходе, длительное время не теряет своих свойств Рекомендации при выборе размера: - измерить обхват грудной клетки собаки с помощью измерительной ленты - между шлеей и телом собаки необходимо оставить расстояние равное 1,5 – 2 см - при выборе шлеи для щенка, учитывайте увеличение размера при росте Бренд Croci Страна-производитель Италия Обхват шеи 74-114 см Обхват туловища 74-114 см Ширина шлеи 25 мм Тип собаки Гигантские породы (свыше 50 кг вес взрослой собаки), Крупные породы (25 – 50 кг вес взрослой собаки) Материал Нейлон
Шлея-вісімка для собак Trixie Premium M–L 52–75 см 20 мм, нейлон оливкова
Прекрасною заміною нашийника може виступати Шлея-вісімка "Premium", M-L: 52-75 см / 20 мм, оливковий. Розробка відомого виробника товарів для тварин відмінно допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   36  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на нашийники й шлейки. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити нашийник в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на нашийники й шлейки. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія