шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Розмір
Колір
Очистити параметри підбору

Каталог /

Одежда для собак средних пород

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 3012 моделей:
| M Скинути все
Черевики для собак Trixie Walker Care поліестер, M, 2 шт., чорні
Пояс гігієнічний для кобелів Природа, M, сірий
Костюм Pet Fashion Спейс M різнокольоровий
Костюм Pet Fashion Alf M джинс
Дощовик Pet Fashion Silver M синій
Дощовик Pet Fashion Ariel M рожевий
Куртка двостороння AiryVest UNI, M 43, рожево-чорна
Двостороння курточка AiryVest для собак, Colors of freedom, M50
Бандана для собак Pet Fashion WEEKEND блакитна M-XL 4823082421138
Бандана – це masthave на літо та ідеальний спосіб підкреслити індивідуальність вашого улюбленця, особливо якщо він полюбляє вдягатися. Щоб бути на «одній хвилі» зі своїм улюбленцем просто підберіть собі аксесуар або одяг під колір бандани (ось і вам привід оновити літній гардероб). Переваги аксесуара: натуральна бавовняна тканина; комфортний у спеку завдяки натуральній тканині; розміри для маленьких та великих улюбленців.
Спідниця "GHOST" M 4823082423774
Краса - це страшна сила! На Хеллоуін стильна спідничка Ghost з бязі і фатину буде привертати до вашої чотирилапої красуні максимум уваги. Спідниця буде відмінно поєднуватися з толстовками та банданами з нашої святкової колекції. Переваги моделі: Еластичний пояс з липучкою дозволяє ідеально підігнати спідницю по фігурі. Нашивка зі стразами - родзинка моделі. Легко вдягається. Відмінно поєднується з іншим одягом.
Борцівка для собак Pet Fashion FBI M 4823082420254
Борцівка FBI Лаконічно, стильно, завжди актуально! Це базова річ, яка має бути в гардеробі кожного улюбленця. Зручна м’якенька борцівка з бавовняного трикотажу стане у нагоді у спеку, в прохолодний вечір, а ще її можна вдягати під дощовик, якщо на вулиці мокро і прохолодно.Модель прикрашає термоаплікація з написом, щоб ніхто не сумнівався – ваш улюбленець дійсно казковий! Переваги моделі: лаконічний дизайн; матеріал – м’який бавовняний трикотаж.
Борцівка для собак Pet Fashion COOL M 4823082420193
Борцівка COOL Яскраве літнє вбрання для крутих хвостиків! Це дійсно ексклюзив: унікальний малюнок, неповторний дизайн, якісна бавовняна тканина, легка та еластична. Родзинка моделі – стрічка з написом, яка гармонійно сполучається з малюнком тканини і підкреслює індивідуальність вашого улюбленця. Крій універсальний. Борцівка настільки м’яка, що її легко вдягати через голову. Переваги моделі: яскраве та зручне вбрання; підходить «хлопчикам» та «дівчаткам»; якісний бавовняний трикотаж.  
Толстовка для собак Pet Fashion Miley розмір M 4823082434732
Глибокий і насичений колір тканини ніби дарує відчуття тепла, а мальви, що прикрашають модель, зігріють душу і будуть оберегом для вашого улюбленця. Адже здавна мальви були символом вірності традиціям предків і оберігали від біди людей, які їх посадили. Поєднання найактуальніших кольорів сезону робить спортивний светр стильним вбранням для чотирилапих модниць. Спортивний светр з еластичної тканини тринитки дуже тепленький і зносостійкий, матеріал відмінно зберігає тепло і одночасно дихає. Рукава, пояс і горловина прикрашені гумкою, яка прилягає до тіла, зберігає тепло. Крій із закритим животом розрахований на хвостатих красунь, які цінують комфорт на прогулянці. Переваги: Тепла еластична тканина, Закритий живіт, Без застібки, Простий догляд.
Вітровка для собак Pet Fashion Fresh M бежева 4823082427185
Трендова вітровка Fresh - це свіжий погляд на одяг для прохолодної і вологої погоди. Сміливе поєднання бежевої екошкіри з та лимонної плащовки. Особливості: У високому комірі з блискавкою схований каптур з водонепроникного матеріалу. Пояс з фіксаторами на боках дозволяє регулювати модель по фігурі. Застібка – кнопки. Матеріал: 100% поліестер. Рекомендоване ручне прання при температурі не вище 40 °C.
Дощовик для собак BronzeDog Textile M чорний
Курточка-накидка для собак Waudog Clothes, Бетмен блакитно-білий, M
Куртка-накидка для собак Waudog Clothes, світловідбивна, M
Куртка-накидка для собак AiryVest, M, рожева
Жилет для собак Fox M (30133)
Тип: Жилеты / Розмір тваринного: Средние / Розмір: 30х66 / Довжина спини: 30 / Обхват живота: 66
Жилет Lucky Pet Бінго №0 жовтий M 25х40 см (483019)
Тип: Жилеты / Розмір тваринного: Маленькие / Розмір: M
Костюм Pet Fashion Moon для середніх собак M Капучіно
Тип: Костюмы / Розмір тваринного: Средние / Розмір: M / Довжина спини: 34-36 см / Обхват грудей: 40-48 см / Обхват шиї: 28 см
Жилет Lucky Pet Живчик №0 малиновий M 25х40 см (483044)
Тип: Жилеты / Розмір тваринного: Маленькие / Розмір: M
Жилет Lucky Pet Живчик №1 для породи Йорк бузковий M 28х40 см (483062)
Тип: Жилеты / Розмір тваринного: Маленькие / Розмір: M
Жилет Lucky Pet Живчик №1для породи Йорк сірий M 28х40 см (483064)
Тип: Жилеты / Розмір тваринного: Маленькие / Розмір: M
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   126  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на одяг для собак. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити одяг для собак в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на одяг для собак. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія