шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 52 моделей:
| Flamingo Скинути все
Папірець Flamingo Mawimbi Bridge картон 40х21х9 см (43228)
Розміри основи: 40x21x9 см
Папірець Flamingo Mawimbi Wave картон 40х21х8 см (43229)
Розміри основи: 40x21x8 см
Кігтеточка Flamingo Scratching Sisal Cat Shape настінна для котів 59х21см
Висота стовпчика: 58 см / Розміри основи: 20
Кігтеточка для котів Flamingo Polset Small сіра 29х29х39 см (54782)
Висота стовпчика: 39 см / Розміри основи: 29x29 см
Когтеточка для котів Flamingo Polset Small бежева 29х29х39 см
Висота стовпчика: 39 см / Розміри основи: 29х29 см / Розміри полиці: 29х29 см
Килимок-кігтеточка Flamingo Feline Star для котів 48х31 см (43220)
Когтеточка Flamingo Jannu для котів бежева 29х29х40 см
Висота стовпчика: 40 см / Розміри основи: 29х29 см / Розміри полиці: 29х29 см
Кігтеточка з мишкою для котів Flamingo Scratching Board картон 59х21х32 см
Розміри основи: 59x21x32 см
Кігтеточка Flamingo Sisal Corner кутова 51х24х2.5 см (43132)
Розміри основи: 51х24х2.5 см
Когтеточка Flamingo Lory Skai для котів 38х38х59 см чорна (43120)
Висота стовпчика: 59 см / Розміри основи: 38х38 см
Когтеточка Flamingo Lory Skai для котів 38х38х59 см коричнева (43121)
Висота стовпчика: 59 см / Розміри основи: 38х38 см
Кігтіточка Flamingo Seaweed Toy Ella для кішок, сизалевий стовпчик, 52 см
Висота стовпчика: 52 см
Когтеточка Flamingo Scratch Tree Curvy для котів 30х30х48.5 см (44258)
Висота стовпчика: 49 см / Розміри основи: 30х30 см
Когтеточка з платформою Flamingo Steffi для котів бежева 38х38х60см
Висота стовпчика: 60 см / Діаметр колонки: 8.3 см / Розміри основи: 38х38 см / Розміри полиці: 38х38 см
Дряпки Flamingo Big Cat для великих котів 56x56x119 см сіра (34201)
Висота стовпчика: 119 / Діаметр колонки: 15 / Розміри основи: 56
Кігтіточка для котів Flamingo Sisal Luxe Klein, 50 см х 7 см х 2 см
Flamingo Sisal Luxe Klein ФЛАМІНГО довга не широка поверхня сизалевой кігтеточки для кішок допоможе зберегти стіни та меблі в цілісності, а для кішки це буде ще одним ігровим місцем. Її можна повісити на стіну або покласти на підлогу. Кігтеточка для кішок розроблена спеціально для того, щоб кішка могла сточувати пазурі, не завдаючи шкоди домашньому інтер’єру. 
Кігтіточка для котів Flamingo Mawimbi Wave, 40 см х 21 см х 8 см
Картонна кігтеточка для котів Flamingo Mawimbi Wave - відправить вашого улюбленця хвилями задоволення від точення кігтів. Жоден кігтик не застрягне в щільних шарах обожнюваного котами гофрокартону.  Екологічний матеріал не поступається у довговічності сизалевим стовпчикам. Однак саме картонну поверхню активно дряпатимуть навіть ті коти, які абсолютно ігнорують сизаль, але не нехтують оббивкою ваших меблів, килимами та шпалерами. Для ще більшої привабливості кігтеточки в комплект включений пакет з котячою м’ятою.  Модель кігтеточки має легку вагу та компактні розміри, що додає переваги в мобільності її дислокації. Взимку, наприклад, драпак для котів можна перенести ближче до батареї або встановити там квартири, де тварина вважає за краще перебувати найчастіше.
Кігтеточка картонна Flamingo Carton Cat Scratcher Jumbo, 47.5 см х 23.5 см
Де і як точити пазурі зазвичай вибирає сам кіт: оббивка меблів, ваш улюблений килим, нові шпалери і т.д. Тепер ви можете запропонувати своєму вихованцю чудову альтернативу - картонну кігтеточку Flamingo Jumbo, яка прийме на себе всю невичерпну енергію його гострих кігтів. Компактні розміри дозволяють поставити її у будь-якому місці квартири або підвісити на стіну. Зазвичай картонна ганчірка встановлюється там, де кіт проводить найбільше часу. . Пакет із сушеним листям котячої м’яти додається в комплекті з кігтеточкою. Картонна кігтеточка для котів ФЛАМІНГО ДЖАМБО виготовлена з гофрокартону, який щільно укладений пошарово. У процесі точення кігтів кіт навіть за великої активності не видирає шматки паперу, лише розпушує її. Додатковий позитивний момент - пазурі кота не застрягають у картоні, а таке явище може відбуватися при експлуатації сизалевих кігтеточок-стовпчиків.
Дряпка для котів Flamingo Mawimbi Bridge, 40 см х 20 см х 9 см
Картонна кігтеточка для котів Flamingo Mawimbi Bridge - чудовий варіант для тварин, які обожнюють коробки і паперові вироби, а це, практично, всі коти будь-яких порід. Дряпка для котів ФЛАМІНГО виготовлена зі щільного гофрокартону. Всі шари оригінально вигнуті у вигляді моста, що дає кілька варіантів використання виробу. Ваш улюбленець із задоволенням точитиме тут кігті, обере її улюбленим місцем відпочинку або постаментом для персонального «спостережного поста». Модель кігтеточки легка, компактна та мобільна. Їй легко поміняти дислокацію, наприклад, взимку перенести ближче до батареї або встановити у тому місці квартири, де кіт полюбляє перебувати найчастіше. Можна взяти Flamingo Mawimbi Bridge в подорож, щоб знизити ймовірність стресу у вашого улюбленця, адже з кігтеточкою залишається знайомий йому запах житла. Комплект містить пакет із котячою м’ятою для ще більшої привабливості дряпки.
Кігтеточка для котів Flamingo Scratching Sisal Cat Shape, 58 см х 20 см х
Що робити, якщо кіт точить кігті про шпалери та ігнорує кігті? Найімовірніше у вашого улюбленця є улюблене місце на стіні, яке він пристосував під манікюрний салон і із задоволенням дірає шпалери. Спробуйте закріпити спеціальну настінну кігтеточку Flamingo Sisal Cat. Вона може закрити проблемну ділянку на стіні і надати коту зручніше місце, де точити кігті. Так вашому маленькому хижакові зручніше рухатися та вистачати видобуток. Ще ця прекрасна вправа для лап і м’язів спини і засіб для зняття стресу. Посередині основи розташована вставка із сизалевого полотна, яке служить кігтеточкою. Сизаль - це грубе природне волокно, міцне та довговічне. Угорі й унизу основи передбачені отвори для кріплення кігтеточки до стіни. Якщо ваш улюбленець не виявляє достатньо інтересу до кігтеточки, то можна акцентувати його увагу на виробі, посипавши поверхню котячою м’ятою. Пакет із сушеним листям котячої м’яти додається в комплекті з кігтеточкою.
Кігтеточка для котів Flamingo Polset Small, 40 см х 29 см х 29 см, сірий
Flamingo Polset Small - класичний стовпчик кігтеточка для котів. Це той аксесуар, який неодмінно повинен бути в будинку у кожного власника кота, інакше зовнішній вигляд інтер’єру так чи інакше, але постраждає обов’язково. стають коротшими та гострішими. Так вашому маленькому хижакові зручніше рухатися та вистачати видобуток. Ще це чудова вправа для лап та м’язів спини. Однак деякі вихованці для привернення до себе уваги можуть спеціально точити пазурі про предмети інтер’єру та меблі. Саме кігтеточка допоможе врятувати ваші килими, дивани, штори та шпалери від зазіхання маленьких, але дуже гострих кігтиків. котів невеликих порід, яким цієї висоти буде достатньо, щоб розім’яти м’язи спини. конструкція з прямокутною основою з ДСП; здоров’я кігтів вашого улюбленця; основа обтягнута плюшем; допоможе привчити кота точити кігті об меблі, килими, штори, шпалери та інше; підійде для кошенят та котів невеликих порід.
Кігтеточка для котів Flamingo Polset Small, 40 см х 29 см х 29 см, бежевий
Flamingo Polset Small - класичний стовпчик кігтеточка для котів. Це той аксесуар, який неодмінно повинен бути в будинку у кожного власника кота, інакше зовнішній вигляд інтер’єру так чи інакше, але постраждає обов’язково. стають коротшими та гострішими. Так вашому маленькому хижакові зручніше рухатися та вистачати видобуток. Ще це чудова вправа для лап та м’язів спини. Однак деякі вихованці для привернення до себе уваги можуть спеціально точити пазурі про предмети інтер’єру та меблі. Саме кігтеточка допоможе врятувати ваші килими, дивани, штори та шпалери від зазіхання маленьких, але дуже гострих кігтиків. котів невеликих порід, яким цієї висоти буде достатньо, щоб розім’яти м’язи спини. конструкція з прямокутною основою з ДСП; здоров’я кігтів вашого улюбленця; основа обтягнута плюшем; допоможе привчити кота точити кігті об меблі, килими, штори, шпалери та інше; підійде для кошенят та котів невеликих порід.
Дряпка-килимок для котів Flamingo Feline Star 48 см х 31 см
Flamingo Feline Star – багатофункціональна кігтеточка для котів. Виготовлена як прямокутний килимок, зітканий із сизалю. Сизаль є одним з найкращих натуральних матеріалів для виробництва кігтеточок завдяки міцності його ниток, які відмінно протистоять котячим кігтям. Край килимка-кігтеточки обшито широким кантом із плюшу з довгим ворсом. З цього ж матеріалу виготовлена миша, що причаїлася біля краю килимка, чекаючи на гру з вашим котом.  Дряпці для котів ФЛАМІНГО ФІЛАЙН СТАР легко знайти місце у вашому інтер’єрі. Вона може розташовуватися горизонтально на підлозі в місці, де ваш улюбленець буває найчастіше, або можно прикріпити килимок до стіни, якщо з вами живе любитель загострювати кігті о шпалери. Габаритні розміри (ДхШ): 48х31 см.  Кант килимка представлено в асортименті з 3-х кольорів: чорного, сірого та бежевого. Ціну вказано за 1 варіант. Вибір кольору під час замовлення товару неможливий, оскільки конкретний варіант визначається, зважаючи на наявність на складі.
Кігтеточка для котів Flamingo Jannu, 29 см х 29 см х 40 см
Flamingo Jannu - класичний стовпчик-кігтеточка для котів, який додатково вдосконалений верхньою платформою, де ваш вихованець може з успіхом спостерігати за тим, що відбувається навколо. Це той аксесуар, який неодмінно повинен бути в будинку у кожного власника кота, інакше зовнішній вигляд інтер’єру так чи інакше, але постраждає обов’язково. стають коротшими та гострішими. Так вашому маленькому хижакові зручніше рухатися та вистачати видобуток. Ще це чудова вправа для лап та м’язів спини. Однак деякі вихованці для привернення до себе уваги можуть спеціально точити пазурі про предмети інтер’єру та меблі. Саме кігтеточка допоможе врятувати ваші килими, дивани, штори та шпалери від зазіхання маленьких, але дуже гострих кігтиків. невеликих порід, яким цієї висоти буде достатньо, щоб розім’яти м’язи спини. Чому варто купити дряпку для котів Flamingo Jannu: стійка конструкція з квадратною основою;  має додаткову верхню платформу для огляду та відпочинку; стовпчик-кігтеточка дозволяє не тільки точити пазурі, але й розім’яти м’язи спини та лап; використовується натуральна сизалева мотузка в обмотці кігтеточки, яка подбає про красу і здоров’я кігтів вашого улюбленця;  рекомендується для кошенят та котів невеликих порід.
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кігтеточила для кішок Flamingo. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кігтеточило для кішки Flamingo в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кігтеточила для кішок Flamingo. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія