шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Вид
Вік
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 52 моделей:
| таблетки Скинути все
Протипаразитарні пігулки для котів Superium Панацея, 2-8 кг, 1 шт.
Протипаразитарні пігулки для котів Superium Панацея, 0,5-2 кг, 1 шт.
Пігулки для котів GimCat Every Day Skin&Coat 40 г
Пігулки для котів GimCat Every Day Multivitamin 40 г
Пігулка для котів Unicum 4 в 1 від бліх, кліщів, гільмінтів, з пробіотіком
Пігулки для котів GimCat Every Day Malt Tabs 40 г
Пігулки для котів GimCat Every Day Dental 40 г
Протипаразитарні пігулки для котів Superium Панацея, 8-16 кг, 1 шт.
Пігулка для котів Unicum 4 в 1 від бліх, кліщів, гільмінтів, з пробіотіком
Пігулки проти гельмінтів для кошенят і котів KRKA Мілпразон до 2 кг 2 шт.
Пігулки проти гельмінтів для кошенят і котів KRKA Мілпразон до 2 кг 4 шт.
Пігулки проти гельмінтів для котів KRKA Мілпразон зі смаком м'яса 2-8 кг 4
Пігулки Bayer Drontal від глистів для котів 24 шт.
Пігулки для собак від копрофагії (поїдання фекалій) 8in1 Excel Deter, 100
8in1 Excel Deter смачні таблетки, для відучування собак і цуценят від звички поїдати фекалії. Гіркоти у складі добавки надають власним екскрементам гіркий смак, а пивні дріжджі та інші компоненти складу нормалізують обмін речовин для усунення потреби у поїданні чужих фекалій. Препарат із доведеною ефективністю. Таблетки безпечні для собак та цуценят. Склад: дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), глутамат натрію, стеаринова кислота, гліцерин, часник, діоксид кремнію, магнію стеарат, олеорезин червоного перцю. Аналітичний склад: сирий протеїн 42,0%, сирий жир 5,0 %, сира клітковина 2,0 %, зола 15,0 %, волога 6,0 %, Вітамін В1 500 мг/кг, Вітамін В2 340 мг/кг, Вітамін В6 34мг/кг, біотин 1100 мкг/кг, амід нікотинової кислоти 680 мг/кг. Добавку дають собакам та цуценятам у суміші з кормом або примусово на корінь мови до їжі, щодня у добовій дозі: - 1 таблетка – до 3,5 кг маси тіла; - 2 таблетки - 3,5 - 7,5 кг; - 3 таблетки - 24 - 36 кг; - 4 таблетки - більше 36 кг. Рекомендований період застосування становить у середньому 2-4 тижні.
Мультивітамінний комплекс 8in1 Excel Multi Vit-Puppy для цуценят таблетки,
Excel Multi Vit-Puppy — це комплексна вітамінно-мінеральна добавка, спеціально розроблена для потреб цуценят і собак, що зростають. Збалансована формула вітамінів і мікроелементів допомагає запобігти проблемам, пов'язаним із неповноцінністю раціону й активно підтримує цуценят у період їхнього росту. Особливості: - Полівітамінний комплекс містить 11 вітамінів і 10 мінералів, особливо необхідних цуценятам для їхнього правильного зростання та здорового розвитку - Особливу увагу в складі препарату приділено мікроелементам, каталізаторам обміну речовин організму, який росте, що позитивно позначається на роботі внутрішніх органів і на функціях кровотворної, нервової, ендокринної та інших систем - Пропорція вмісту кальцію і фосфору оптимальна для розвитку міцних кісток і зубів, лінолева кислота підтримує здоров'я шкіри та шерсті - Антиоксиданти (вітаміни Е та С) зміцнюють імунітет - Омега-3 жирні кислоти допомагають цуценяті гармонійно розвиватися й засвоювати необхідні жиророзчинні вітаміни - Цинк, магній і вітаміни групи B підвищують стресостійкість організму - Забезпечує надходження докозагексаєнової кислоти (DHA), що стимулює розумовий розвиток цуценяти та формування здорової нервової системи - Продукт розроблений за участю ветеринарних лікарів Склад: мінерали, дріжджі, рослинні продукти, масла та жири, риба та продукти переробки риби, молоко та його похідні, різноманітний цукор, стеаринова кислота, стеарат магнію. Вміст речовин: протеїни - 15,0%; масла - 4,5%; клітковина - 1,0%; зола - 37,0%; волога - 8,0%; кальцій - 11%; омега 3 жирні кислоти - 1300 мг/кг. Добавки: Вітамін - А 400000 МО/кг; Вітамін D3 - 50000 МО/кг; Вітамін Е - 800 мг/кг; Вітамін В6 - 70мг/кг; Вітамін В12 - 350 мкг/кг; біотин - 12 мг/кг; мідь - 20 мг/кг. Дозування: 1 таблетка в день для собак вагою менше 4 кг, 2 таблетки для собак вагою більше 4 кг.
Мультивітамінний комплекс 8in1 Excel Multi Vit-Senior для літніх собак таб
Excel Multi Vit-Senior для літніх собак — це комплексна вітамінно-мінеральна добавка, спеціально розроблена з урахуванням потреб організму, що старіє. Збалансована формула необхідних вітамінів і мікроелементів допомагає запобігти проблемам, пов'язаним з неповноцінністю раціону та підтримує імунну систему, що особливо важливо для собак, що старіють. Особливості: - Комплексна мультивітамінна добавка - Спеціальна формула для собак, що старіють (від 5 років і більше) - Заповнює дефіцит поживних речовин у раціоні - Комплекс розроблений з урахуванням усіх вікових змін обміну речовин. У собак, які переступили п'ятирічний рубіж, поступово знижується потреба в мінеральних речовинах, зате збільшується потреба отримання жирних кислот, необхідних для боротьби з віковими проблемами шкіри та шерсті. До того ж, із віком зменшується здатність організму засвоювати вітаміни, сповільнюються обмінні процеси - Добавка підтримує імунітет, що слабшає з віком, захищає від стресів, забезпечує стабільну роботу шлунково-кишкового тракту, покращує стан шкіри та шерсті - Регулярне застосування комплексу допомагає організму краще засвоювати вітаміни та прискорює обмін речовин. Завдяки цьому собака веде активніший спосіб життя - Містить натуральні антиоксиданти та вітамін С, що підтримують імунну систему з урахуванням специфічних потреб літніх собак - Продукт розроблений за участю ветеринарних лікарів Склад: Пшеничні висівки, рибне борошно, пивні дріжджі, витяжка з печінки, сухе знежирене молоко, лактоза, соєве борошно, кукурудзяна олія, гліцерин, сіль, вітаміни та мінеральні добавки. Спосіб застосування: Таблетки можна давати цілими або розкришити в їжу. Собакам до 4,5 кг — 0.5 таблетки на день. Собакам понад 4,5 кг — 1 таблетка на день. Для ослаблених і в період хвороби — 2 таблетки на день.
Мультивітамінний комплекс 8in1 Excel Multi Vitamin Small Breed для собак д
Эксель Мультивитамины для собак мелких пород – это комплексная витаминно-минеральная добавка, специально разработанная с учетом потребностей собак мелких пород. Сбалансированная формула необходимых витаминов (в особенности B2 и B4) и микроэлементов помогает предотвратить проблемы, связанные с неполноценностью рациона и поддерживает прекрасный баланс для сохранения активности собак. • Комплексная добавка мультивитаминов. • Баланс минеральных веществ и витаминов составлен специально для взрослых собак мелких пород с учетом их ускоренного обмена веществ и связанной с этим большей потребностью в витаминах и микроэлементах. • Содержит все необходимые вещества, нужные для поддержания здоровья у взрослых собак мелких пород: витамин В2, холин, антиоксиданты и микроэлементы. • Небольшой размер таблеток удобен для собак мелких пород. • Продукт разработан при участии ветеринарных врачей. Дозировка: 1/2 таблетки в день для собак весом меньше 4 кг, 1 таблетка для собак весом от 4 до 10 кг, 2 таблетки в день для больных, выздоравливающих, беременных и кормящих собак.
Витамизированные таблетки для кошек GimCat Gras Bits травяные шарики 425г
Витамизированные таблетки для кошек GimCat Gras Bits травяные шарики 425г
Вітаміни глюкозамін для собак 8in1 Excel Glucosamine, таблетки 55 шт (*)
Вітаміни для собак 8in1 (8в1) Excel Glucosamine призначені для підтримки здоров'я та суглобової функції. Вітаміни глюкозамін для собак 8in1 Excel Glucosamine таблетки 55 шт, 121565 переваги: - мають протизапальну та знеболювальну дію - покращують регенерацію тканин суглоба та перешкоджають його руйнуванню - добавка містить витамини - підтримують еластичність сполучної тканини та зв'язок - допомагають запобігти розвитку хвороб суглобів та прискорити одужання у разі їх виникнення - може використовуватися для профілактики та в комплексній терапії захворювань суглобів. - рекомендований курс прийому не менше 1 місяця Спосіб застосування та дози (всередину перед годуванням): - добавку дають собакам самостійно, у суміші з кормом або примусово на корінь язика - маса до 10 кг - 1 таблетка - маса 11-20 кг - 2 таблетки - маса 21-30 кг - 3 таблетки - маса понад 30 кг - 4 таблетки Виробник: 8in1, США.
Вітаміни Кальцій для собак 8in1 Excel Calcium, таблетки 470 шт (*)
8in1 Excel Calcium — домішка для цуценят і дорослих собак, що містить кальцій і фосфор, необхідні для зміцнення зубів і кісток. Незамінна для цуценят у період активації росту, а також для сук під час вагітності та лактації. Вітамін D3, що входить до складу препарату, сприяє оптимальному засвоєнню кальцію. Препарат 8в1 Excel Calcium просто незамінний цуценятам у період активного росту, зумовленого фізіологічними особливостями кожної породи. Його унікальність полягає в тому, що, крім «головних» мінеральних речовин і певної кількості вітаміну Д, цей препарат не містить інших вітамінів і мікроелементів, що робить можливим застосування його з будь-якими іншими полівітамінними комплексами та сухими збалансованими кормами. Досвідчені заводчики часто можуть спостерігати брак мінеральних речовин у своїх вихованців, коли вони починають злизувати штукатурку або обгризати кути стін, тому намагаються підібрати спеціальні збалансовані корми або вітамінно-мінеральні підживлення, , але й цього іноді буває не досить. Тому виникає потреба препарату, що містить тільки кальцій і фосфор, а вітамін Д необхідний для кращого всмоктування й засвоєння цих речовин. З огляду на склад, видно, що надлишку вітамінів (гіпервітаміноз) не може бути, тому що їх там немає, а якщо не буде потреби в додаткових мінеральних речовинах, то вони виведуться зі шлунково-кишкового тракту природним способом. Вітаміни 8in1 Excel Calcium просто незамінний для сук під час вагітності, особливо коли починається активне формування та ріст кісточки цуценят. У цьому разі використовуються мінеральні речовини матері, а якщо їх бракує, то організм матері починає
Витамизированные таблетки для кошек GimCat Kase Rollis сырные шарики 425г
Витамизированные таблетки для кошек GimCat Kase Rollis сырные шарики 425г
Вітаміни глюкозамін для собак 8in1 Excel Glucosamine, таблетки 110 шт (*)
Вітаміни для собак 8in1 (8в1) Excel Glucosamine призначені для підтримки здоров'я та суглобової функції. Вітаміни глюкозамін для собак 8in1 Excel Glucosamine переваги: - мають протизапальну та знеболювальну дію - покращують регенерацію тканин суглоба та перешкоджають його руйнуванню - добавка містить витамини - підтримують еластичність сполучної тканини та зв'язок - допомагають запобігти розвитку хвороб суглобів та прискорити одужання у разі їх виникнення - може використовуватися для профілактики та в комплексній терапії захворювань суглобів. - рекомендований курс прийому не менше 1 місяця Спосіб застосування та дози (всередину перед годуванням): - добавку дають собакам самостійно, у суміші з кормом або примусово на корінь язика - маса до 10 кг - 1 таблетка - маса 11-20 кг - 2 таблетки - маса 21-30 кг - 3 таблетки - маса понад 30 кг - 4 таблетки Виробник: 8in1, США.
Вітаміни Кальцій для собак 8in1 Excel Calcium, таблетки 880 шт (*)
8in1 Excel Calcium — домішка для цуценят і дорослих собак, що містить кальцій і фосфор, необхідні для зміцнення зубів і кісток. Незамінна для цуценят у період активації росту, а також для сук під час вагітності та лактації. Вітамін D3, що входить до складу препарату, сприяє оптимальному засвоєнню кальцію. Препарат 8в1 Excel Calcium просто незамінний цуценятам у період активного росту, зумовленого фізіологічними особливостями кожної породи. Його унікальність полягає в тому, що, крім «головних» мінеральних речовин і певної кількості вітаміну Д, цей препарат не містить інших вітамінів і мікроелементів, що робить можливим застосування його з будь-якими іншими полівітамінними комплексами та сухими збалансованими кормами. Досвідчені заводчики часто можуть спостерігати брак мінеральних речовин у своїх вихованців, коли вони починають злизувати штукатурку або обгризати кути стін, тому намагаються підібрати спеціальні збалансовані корми або вітамінно-мінеральні підживлення, , але й цього іноді буває не досить. Тому виникає потреба препарату, що містить тільки кальцій і фосфор, а вітамін Д необхідний для кращого всмоктування й засвоєння цих речовин. З огляду на склад, видно, що надлишку вітамінів (гіпервітаміноз) не може бути, тому що їх там немає, а якщо не буде потреби в додаткових мінеральних речовинах, то вони виведуться зі шлунково-кишкового тракту природним способом. Вітаміни 8in1 Excel Calcium просто незамінний для сук під час вагітності, особливо коли починається активне формування та ріст кісточки цуценят. У цьому разі використовуються мінеральні речовини матері, а якщо їх бракує, то організм матері починає
Вітаміни Кальцій для собак 8in1 Excel Calcium ,таблетки 1700 шт (*)
Вітаміни для собак Кальцій для собак 8in1 (8в1) Excel Calcium є харчовою добавкою для цуценят та дорослих собак, що забезпечує здоров'я кісток та зубів. Вітаміни Кальцій для собак 8in1 Excel Calcium таблетки 155 шт, 109402 - формула збагачена вітамінами та забезпечує оптимальне засвоєння кальцію - особливо рекомендуються цуценятам у період їх активного росту, а також для вагітних та годуючих собак - добавка може застосовуватися у поєднанні з полівітамінними комплексами та збалансованими кормами. - продукт розроблений за участю ветеринарних лікарів Спосіб застосування та дози (всередину перед годуванням): - для цуценят та собак вагою до 10 кг – по 1 таблетці на день - для собак вагою від 10 до 25 кг – по 2 таблетки на день - для собак вагою понад 25 кг – по 3 таблетки на день - для вагітних та лактуючих собак – подвійна доза. Виробник: 8in1, США.
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ліки й вітаміни. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити ліки й вітаміни в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ліки й вітаміни. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія