шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Об'єм
Матеріал
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 354 моделей:
| пластик Скинути все
Каністра для палива пластикова з лійкою Sena Premium 5 л
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Польща; Комплектація: З лійкою; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 5; Додатково: Пластикова каністра об'ємом 5 літрів спеціально розроблена для бензину та дизельного палива, для їх транспортування та зберігання. Також підходить для зберігання води, технічних рідин, рідких добрив тощо. Каністра поставляється з гнучким шлангом, що дозволяє відразу заправляти паливо в бак автомобіля.
Каністра для палива пластикова 5 л (43049384) 43049384
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Китай; Комплектація: З лійкою; Гарантія: 12 місяців; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 5; Додатково: Каністра має універсальне застосування, що робить її ідеальною для зберіганняводи та інших нафтопродуктів. Каністра виготовлена ​​із міцного матеріалу, а значить, прослужить вам безвідмовно кілька років. Резервуар оснащений практичною лійкою, що дозволяє швидко та безпечно наливати рідини.
Каністра для палива пластикова 10 л (86509815)
Матеріал: Пластик; Колір: Чорний; Країна виробництва: Китай; Комплектація: З лійкою; Гарантія: 12 місяців; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 10; Додатково: Каністра пластикова призначена для транспортування та тимчасового зберігання рідин та нафтопродуктів. Пластикова каністра виготовлена ​​із поліетилену високої щільності PE-HD. Вони оснащені лійками, які дозволяють зручно заливати паливо. У разі високої температури не заповнюйте більше 3/4 об'єму. Для транспортування та зберігання бензину та інших нафтових рідин. Особливо рекомендується для садівництва, лісового господарства та туризму.
Каністра для палива пластикова 20 л (86509816)
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Китай; Комплектація: З лійкою; Гарантія: 12 місяців; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 20; Додатково: Каністра пластикова призначена для транспортування та тимчасового зберігання рідин та нафтопродуктів. Пластикова каністра виготовлена ​​із поліетилену високої щільності PE-HD. Вони оснащені лійками, які дозволяють зручно заливати паливо. У разі високої температури не заповнюйте більше 3/4 об'єму. Для транспортування та зберігання бензину та інших нафтових рідин. Особливо рекомендується для садівництва, лісового господарства та туризму.
Каністра для палива пластикова з лійкою Sena Premium 10л
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Польща; Комплектація: З лійкою; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 10; Додатково: Пластикова каністра об'ємом 5 літрів спеціально розроблена для бензину та дизельного палива, для їх транспортування та зберігання. Також підходить для зберігання води, технічних рідин, рідких добрив тощо. Каністра поставляється з гнучким шлангом, що дозволяє відразу заправляти паливо в бак автомобіля.
Каністра для палива пластикова з лійкою Sena Premium 20 л
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Польща; Комплектація: З лійкою; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 20; Додатково: Пластикова каністра об'ємом 5 літрів спеціально розроблена для бензину та дизельного палива, для їх транспортування та зберігання. Також підходить для зберігання води, технічних рідин, рідких добрив тощо. Каністра поставляється з гнучким шлангом, що дозволяє відразу заправляти паливо в бак автомобіля.
Канистра Konner&Sohnen 5 л пластиковая, с лейкой 000002142
Описание канистры Konner&Sohnen 5 л пластиковой, с лейкой: - 5-литровая канистра Konner&Sohnen с лейкой изготовлена из антистатического пластика. Предназначена для хранения и перевозки горюче-смазочных материалов. - Имеет удобную эластичную заливную насадку для заправки автомобилей, катеров, газонокосилок, мотоблоков. - Прочная, не подвержена разрушению и растрескиванию.
Канистра Konner&Sohnen 10 л пластиковая, с лейкой 000002143
Описание канистры Konner&Sohnen 10л пластиковой, с лейкой: - Канистра Konner&Sohnen 10л с лейкой изготовлена из антистатического пластика и предназначена для хранения и перевозки горюче-смазочных материалов. - Имеет удобную эластичную заливную насадку для заправки автомобилей, катеров, газонокосилок, мотоблоков. - Прочная и не подвержена разрушению и растрескиванию.
Каністра AL-KO для палива пластикова, 1 л (777777-19 UKR) 777777-19 UKR
Каністра для палива HICO пластикова з лійкою, чорна 5 л (Польща) KAN001/BL
Канистра пластиковая Stihl 3л (00008810204)
* Производитель STIHL * Объем 3 л * Материал Пластик * Страна торговой марки Германия * Страна-производитель Германия * Гарантия - * Артикул 00008810204
Канистра пластиковая Stihl 5л (00008810200)
* Производитель STIHL * Объем 5 л * Материал Пластик * Страна торговой марки Германия * Страна-производитель Германия * Гарантия - * Артикул 00008810200
Канистра пластиковая Stihl 5л (00008810202)
* Производитель STIHL * Объем 5 л * Материал Пластик * Страна торговой марки Германия * Страна-производитель Германия * Гарантия - * Артикул 00008810202
Каністра для палива HICO пластикова з лійкою, червона 20 л (Польща) KAN003
Канистра пластиковая Husqvarna 6л (5056980-01 )
* Производитель Husqvarna * Объем 6 л * Материал Пластик * Страна торговой марки Швеция * Страна-производитель Чехия * Гарантия - * Артикул 5056980-01
Канистра пластиковая Stihl 20л (00008810209)
* Производитель STIHL * Объем 20 л * Материал Пластик * Страна торговой марки Германия * Страна-производитель Германия * Гарантия - * Артикул 00008810209
Канистра пластиковая Husqvarna 15л (5807545-01)
* Производитель Husqvarna * Объем 15 л * Материал Пластик * Страна торговой марки Швеция * Страна-производитель Чехия * Гарантия - * Артикул 5807545-01
Канiстра пластикова, 20л KAN003
Каністра пластикова AMiO 20л (02889)
Каністра Neo Tools паливна, 10л, пластик HDPE, червона
Каністра Neo Tools паливна, 20л, пластик HDPE, червона
Канистра для топлива Neo Tools Pressol, 20л, пластик hdpe, армейская, проч
Меньше конденсата воды в канистре. Вес 1,45 кг вместо 4,85 кг у стальной канистры. Размер стандартный для военной канистры. Меньше теплопроводность в отличие от повышенной теплопроводности металлической канистры. Пригодна для заливки и хранения жидкого топлива на АЗС (содержит соответствующую маркировку). Прочна и удароустойчива. - Основные - Тип: Канистра - Материал: пластик - Объем: 20 л - Диаметр выхода: 20 мм - Длина выпускной трубы: 245 мм - Особенности: Крышка с ремешком, Ударопрочная, Носик убирается внутрь канистры - Цвет: Черный - Вес: 1.45 кг - Упаковка: - Ширина: 35 см - Высота: 50 см - Глубина: 18 см
Каністра Neo Tools Pressol паливна, 20л, пластик HDPE
Лійка автомобільна NEO Pressol (воронка), 2.9л, 200х240 мм, міцний пластик
Високий борт забезпечує захист від бризок. Прямі зливи з ребрами для вентиляції. З кришкою для захоплення та вбудованою петлею для підвішування. Висока швидкість потоку. Адаптовано до їжі. Стійкий до кислот, дизельного палива та палива. Для спеціального використання у промисловості та майстернях. Стійкий до олій, кислот та палива. Придатний для продуктів харчування.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на каністри та лійки. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити каністра / лійка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на каністри та лійки. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія