шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Призначення
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 11 моделей:
| Sony Скинути все
Страховочное крепление MSCAM Save Rope для экшн камер GoPro, Sony, SJCAM,
Специальная липучка + трос удержат Вашу камеру в случае, если что-то произойдет с обычным креплением.
Ремешок-поплавок на запястье MSCAM Dive Strap Yellow для экшн камер GoPro,
Крепление поплавок на запястье MSCAM Floating Wrist Strap для экшн камер G
Велосипедное крепление на руль MSCAM Bike Mount для экшн камер GoPro, SJCA
Крепление на трубу крабик GoPro позволяет Вам крепить вашу камеру на руль мотоцикла, велосипеда или другие трубы. Данное крепление позволяет устанавливать и демонтировать его очень быстро, что добавляет удобства в его использовании.
Крепление хомут универсальное MSCAM Belt type для экшн камер GoPro, SJCAM,
Адаптер перехідник для камер з різьбою 1/4 SONY, XIAOMI GP135
Універсальний адаптер-перехідник з Male кріплення GoPro на гвинт з різьбою 1/4 дюйма і зі зміщенням осі. Перехідник повністю сумісний з усіма екшн-камерами старого і нового покоління Xiaomi YI, Sony. Найчастіше даний адаптер застосовується для використання камер Sony і Xiaomi YI (без боксу) на обладнанні з кріпленням стандарту GoPro. Особливістю даного перехідника є зміщення осі кріплення на 2
Кріплення на руку Sony AKA-WM1 для екшн-камер Sony AKAWM1.SYH
Налаштування роздільної кріплення на зап'ясті для Action Cam з можливістю повороту на 360 градусів: • Комфорт і легке приєднання - Міцний легкий ремінець надійно надаватися на Ваш зап'ясті, а Action Cam (в своєму водонепроникному футлярі) надійно приєднується до кріплення • Покрутите Action Cam для зміни ракурсу зйомки - Базовий елемент кріплення на зап'ясті може повертатися на 360 градусів і фіксуватися в 16 визначених положеннях з попередньо створеними областями фіксації • Отримайте справжнє почуття екстриму - Це занурення з трубкою, з ноубордінг, кайтсерфінг або каякінг, Ви зможете знімати неповторні матеріали з унікальних ракурсів
Кріплення на голову для Sony FDR-X3000, AS300, AS50 GP23S-Sony
Кріплення на голову для екшн-камер XIAOMI. Підходить для всіх камер Sony: X3000, X3000R, AS300, AS50 і інших. Призначено для закріплення камери на голові чи шоломі. Можна одягати на головні убори. Всі стрічки еластичні, з силіконовим покриттям проти ковзання, регульовані.
Кріплення в гарячий черевик Sony VCT-CSM1 для екшн-камер Sony (VCTCSM1.SYH
Керуйте кількома камерами і знімайте більше завдяки цьому кріпленню. Просто прикріпіть Action Cam або іншу легку камеру 1 до своєї відеокамері 2 і здійснюйте одночасний запис, а потім бездоганно поєднуйте відеоматеріали в програмі PlayMemories Home. Максимально широкі можливості коригування – так Ви можете знімати відмінні кадри з нових оригінальних ракурсів.
Кріплення на дошку Sony VCT-BDM1 для Action Cam (VCTBDM1.SYH) VCTBDM1.SYH
Надійна плоска конструкція підходить для дошки Залишайтеся завжди в гущі подій завдяки цьому непомітному та елегантному кріпленню на дошку для Action Cam. Плоске кріплення для VCT-BDM1 більш компактне порівняно з іншими аналогічними кріпленнями. До комплекту входять ремінець і фіксувальна кліпса для підвищення надійності та зручності виймання з води або снігу. Кут зйомки, що легко налаштовується Кріплення для борда VCT-BDM1 з кутом нахилу до 90 градусів і дає змогу зафіксувати найнапруженіші та найяскравіші моменти з кращого ракурсу, завдяки чому ваші відеоролики будуть такими ж захопливими, як і самі пригоди.
Кріплення на дошку / шолом (плоске) Sony VCT-AM1 (VCTAM1.SYH)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кріплення для action камер Sony. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кріплення для action камер Sony в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кріплення для action камер Sony. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія