шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 6 моделей:
| Joseph Joseph Скинути все
Вінчик силіконовий Joseph Joseph Elevate | сіро-зелений (10539)
Силиконовый венчик-лопатка Joseph Joseph Twist™ 2-в-1 10539
Силиконовый венчик-лопатка Joseph Joseph Twist™ 10539 - 2-в-1 Силиконовый венчик-лопатка, два вида кухонного аксессуара в одном.
Силиконовый венчик-лопатка Joseph Joseph Twist™ 2-в-1 10539
Силиконовый венчик-лопатка Joseph Joseph Twist™ 10539 - 2-в-1 Силиконовый венчик-лопатка, два вида кухонного аксессуара в одном.
Joseph Joseph 10539
Матеріал ручки/Пластик|Колір виробника/Зелений|Бренд/Joseph Joseph|Форма віночку/Лопатка-пелюстки|Країна виробництва/Китай|Гарантійний термін/1 рік|Довжина віночку/280 мм|Матеріал віночку/Пластик|Кількість предметів/1
Віночок із силіконовою ланкою Joseph Joseph 10539
Силіконовий віночок-лопатка Joseph Joseph Twist™ 10539 - 2-в-1 Силіконовий віночок-лопатка, два види кухонного аксесуара в одному. Особливості та переваги: Два види кухонного аксесуара в одному: Плоский віночок-лопатка для змішування соусів і підлив; Віночок для збивання та перемішування Складається для компактного зберігання Характеристики: Розміри: H28 x W9 x D3 cm Тип упаковки: Hanging card Розміри упаковки: H30.5 x W14 x D3 cm Бренд: Joseph Joseph (Велика Британія)
Силиконовый венчик-лопатка Joseph Joseph Twist 2-в-1 (10539)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на вінички Joseph Joseph. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити віничок Joseph Joseph в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на вінички Joseph Joseph. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія