шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 42 моделей:
| Cisco Скинути все
Модуль Cisco Four-Port Voice Interface Card - FXS and DID (VIC3-4FXS/DID=)
Модуль оптичний SFP 550 м 850 нм LC Cisco MGBSX1
Багатомодовий трансівер Cisco SB MGBSX1 дозволяє передавати сигнал по багатомодовому волокну на відстань до 550 м. Модуль має два LC входи та відповідає стандартам безпеки FDA та IEC.
Оптичний модуль Cisco GE SFP, LC connector SX transceiver (GLC-SX-MM) GLC-
SFP модулі призначені для об'єднання мереж, або ж безпосереднє підключення пристрою. Встановлюються SFP модулі у відповідний слот обладнання (комутатора або маршрутизатора) і може передавати сигнал трьома можливими способами: одномодовое оптичне волокно, многомодовое оптичне волокно або стандартний Ethernet кабель (RJ45). Стандартний Ethernet кабель (RJ45), ще називають кручений парою, здатний передавати сигнал на відстань 100 м, використовується для підключень в межах будівлі. Оптичне волокно може передавати сигнал на великі відстані і використовується для підключень віддалених пунктів до існуючої мережі.
Модуль Cisco SB MGBSX1 Gigabit Ethernet SX Mini-GBC SFP Transceiver (MGBSX
Оптичний модуль SFP Mini-GBIC 1G 1480 нм/1260 нм Cisco GLC-BX-D
Модулі Cisco - це досить компактні пристрої, які розміщуються в спеціальних слотах шасі комутатора, маршрутизатора або сервера. Вони необхідні для оптимізації основного обладнання під стандарти вже створеної мережевої інфраструктури. Таким чином, Ви зможете поєднувати в одному маршрутизаторі / комутаторі / сервері широкий спектр послуг поліпшити деякі початкові характеристики.
Модуль оптичний Cisco 1000BASE-BX SFP, 1310NM (GLC-BX-U) GLC-BX-U
Модулі Cisco - це досить компактні пристрої, які розміщуються в спеціальних слотах шасі комутатора, маршрутизатора або сервера. Вони необхідні для оптимізації основного обладнання під стандарти вже створеної мережевої інфраструктури. Таким чином, Ви зможете поєднувати в одному маршрутизаторі / комутаторі / сервері широкий спектр послуг поліпшити деякі початкові характеристики. SFP-ресивер, SMF, 1310 нм (Tx), 1490 нм (Rx), 10 км, Single LC. Одномодовий напівдуплексний, гігабітний SFP-Трансивер. Працює тільки в парі з GLC-BX-D=.
Модуль Cisco 1000BASE-LX/LH SFP transceiver module MMF/SMF 1310nm DOM (GLC
Оптичний трансівер Cisco GLC-LH-SMD (GLC-LH-SMD=) GLC-LH-SMD=
Модуль Cisco GLC-LH-SMD має малий форм-фактор SFP стандарту 1000BASE-LX/LH, який сумісний зі стандартом IEEE 802.3z 1000BASE-LX, працює на стандартних одномодових волоконно-оптичних лініях зв'язку довжиною до 10 км і до 550 м багатомодових волокнах. Для багатомодового оптоволоконного кабелю передавач має бути підключений через кабель для узгодження режимів. Також передбачено підтримку функції цифрового
Оптичний трансівер Cisco SFP-10G-SR (SFP-10G-SR=) SFP-10G-SR=
Модуль Cisco SFP-10G-SR забезпечує перетворення електричного імпульсу на сигнал з певною частотою, а сам сигнал виступає носієм інформації в оптичному середовищі. Застосовується модуль передачі оптичного сигналу по MultiMode волокну. У Cisco SFP-10G-SR встановлено форм-фактор SFP+, що забезпечує швидкість передачі інформації до 10 Гбіт в секунду і підходить навіть для медіа, а за рахунок компактного
Модуль Cisco 10GBASE-SR SFP Module (SFP-10G-SR=)
Модуль Cisco 1000BASE-SX SFP transceiver module MMF 850nm DOM (GLC-SX-MMD=
Оптичний трансівер Cisco GLC-SX-MMD (GLC-SX-MMD=) GLC-SX-MMD=
GLC-SX-MMD служить для перетворення електричного сигналу в оптичний і для передачі та прийому даних по оптоволоконної лінії, а також підтримує функцію "гаряча заміна".Модуль Cisco GLC-SX-MM стандарту 1000BASE-SX SFP призначений для роботи по багатомодовому оптоволокну на відстань не більше 550 метрів.Сумісність: Маршрутизатори або комутатори Cisco
Оптичний трансівер RJ-45 SFP Cisco GLC-TE (GLC-TE=) GLC-TE=
Оптичний модуль Cisco GLC-TE працює на звичайному кабелі Ethernet (RJ45) і служить для підключення Ethernet кабелю в оптичний порт.Дана модель трансівера GLC-TE відрізняється від GLC-T тільки тим, що має розширений температурний режим роботи: від -5 до 85 °C (для GLC-T: від 0 до 70 °C).Cisco GLC-TE SFP Transceiver - модуль для категорій 5, 5e, 6 та 6a мідного кабелю.
Модуль оптичний SFP LC-LC 1310 нм 10 км Cisco MGBLX1
Cisco Linksys MGBLX1 Сумісний 1000BASE-LX SFP Модуль 1310nm 10km
Модуль CISCO SFP-10G-LR SFP+ 10GbE Tx1310 10KM SM LC Duplex (SFP-10G-LR=)
Трансивер Cisco SFP-10G-LR гарантує високу пропускну здатність каналу, даючи змогу передавати дані зі швидкістю 10 Гбіт/с. Під'єднавши до нього одномодовий оптоволоконний SMF-кабель стандарту G.652, ви зможете організувати роботу сервера або дата-центру. Модуль Cisco SFP-10G-LR підтримує функцію гарячої заміни, а отже, ви зможете швидко під'єднати необхідне обладнання або під'єднати
Модуль Cisco 10GBASE-LR SFP Module (SFP-10G-LR=)
Модуль Cisco Catalyst 3K-X 1G Network Module (C3KX-NM-1G=)
Модуль SFP+ 10GbE Tx1310 20KM MM LC Duplex CISCO (SFP-10G-LRM=) SFP-10G-LR
Модуль підтримує зв'язок довжиною 220 м на стандартних волоконно Distributed Data Interface (FDDI) клас багатомодового оптоволокна (MMF). Щоб переконатися, що характеристики забезпечені більше FDDI-класу, OM1 і ОМ2 волокон, передавач повинні бути пов'язані через патч-корд кондиціонування режиму. Немає патч режимі кондиціонування шнур, необхідні для додатків по OM3. Модуль Cisco SFP-10G-LRM забезпечує
Модуль оптичний Cisco SFP+ 10GBASE-T з роз'ємом RJ-45, CAT6A (до 30 м), SF
Модуль Cisco 10GBASE-T пропонує варіанти підключення на наступних швидкостях передачі даних: 100M/1G/10Gbps. Він має форм-фактор SFP+ і інтерфейс RJ-45, що дозволяє використовувати кабелі CAT5e/CAT6A/CAT7 для підключення до кінцевих точок з вбудованими портами 10GBASE-T. Вони підходять для відстаней до 30 метрів і пропонують економічно ефективний спосіб з'єднання всередині стійок і між сусідніми стійками.
Трансивер QSFP + 40 Гбит/с, 850 нм (Q+85MP01D)
Модуль Cisco GLC-SX-MMD = (GLC-SX-MMD =)
Оптичний модуль Cisco GLC-BX-D
Оптичний модуль Cisco SB GLC-BX-U
Модуль Cisco SB MGBSX1 Gigabit Ethernet SX Mini-GBC SFP Transceiver (MGBSX
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на sfp-трансивери Cisco. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити sfp-трансивер Cisco в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на sfp-трансивери Cisco. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія