шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Стать
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 73 моделей:
| LISTERINE Скинути все
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Expert Захист ясен, 250 мл (10306
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care, 250 мл
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Свіжість імбиру та лайма, 500
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care, 500 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care, 600 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа м'ята 1000 мл (357466101139
Призначення - антибактеріальне, очищення, освіжаюче, Об`єм/Вага - 1000 мл, Клас косметики - мас-маркет
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care 1 л (3574661629377/357
Призначення - очищення, освіжаюче, комплексний захист, Об`єм/Вага - 1000 мл, Клас косметики - мас-маркет
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Експерт Захист ясен 1000 мл (3574
Призначення - очищення, освіжаюче, захист ясен, Об`єм/Вага - 1000 мл
Listerine Cool Mint рідина для полоскання рота для свіжого подиху 250 мл
Listerine Cool Mint, 250 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: захист від зубного нальоту підтримує здоров’я ясен знищує бактерії зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Listerine Cool Mint Mild Taste рідина для полоскання рота без алкоголя при
Listerine Cool Mint Mild Taste, 250 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Cool Mint Mild Taste не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: бореться із виникненням карієсу знищує бактерії захист від зубного нальоту зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Naturals 500мл 3574661657462
Ополіскувач для щоденного догляду за ротовою порожниною LISTERINE Naturals з ефірними оліями. У своєму складі містить 96% натуральних інгредієнтів, без спирту, фтору і барвників. Новинка від LISTERINE з упаковкою яку можна надалі переробити та кришкою - підтримує тренд про дбайливе ставлення до природи. Правильна гігієна і захист від бактерій - важлива складова здоров'я людини Порожнина рота - вхідний бар'єр на шляху ряду інфекцій, тому важливо подбати про гігієну порожнини рота і її захисту від бактерій. Повноцінна гігієна включає застосування антибактеріального ополіскувача. Антибактеріальні властивості ефірних олій дарують чистоту і свіжість. Особливості LISTERINE Naturals знищує до 99% бактерій, які залишилися після чищення зубів. Підтримує здоров'я ясен. Підходить для веганів. Нова біорозкладна формула продукту. Освіжає подих і має приємний м'ятний смак. Використання Використовуйте 2 рази на день, вранці та ввечері, після чищення зубів. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в склянку і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте. Для дітей 6-12 років використовуйте 10 мл
Listerine "зелений чай" ополіскувач для ротової порожнини 500 мл 357466125
Ополіскувач для ротової порожнини LISTERINE "Зелений чай" з фторидом, ефірними оліями та екстрактом зеленого чаю. Оновлена упаковка складається на 50% з переробленого пластику і підходить для подальшої переробки. Чому необхідно користуватися ополіскувачем для ротової порожнини? Чистити зуби щодня недостатньо, інакше лікувати карієс не довелося б. Саме тому LISTERINE рекомендований передовими стоматологічними асоціаціями. Не містить спирт. Особливості Інноваційна формула бореться із запаленням ясен. Зменшує наліт - основну причину запалення ясен. Освіжає подих та має приємний м’який смак зеленого чаю. Підходить дітям від 6 років. Використання Використовуйте після чистки зубів вранці та ввечері. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в стакан і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте.
Listerine Cool Mint рідина для полоскання рота для свіжого подиху 500 мл
Listerine Cool Mint, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: захист від зубного нальоту підтримує здоров’я ясен знищує бактерії зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Ультра відбілювання 500мл 3574
Ополіскувач для ротової порожнини LISTERINE Advanced White очищає там, де зубна щітка не дістає. Та знищує бактерії, забезпечуючи максимальну чистоту порожнини рота. Оновлена формула. Оновлений м'якший смак. Новий об'єм 500 мл. Оновлена упаковка складається на 50% з переробленого пластику і підходить для подальшої переробки. Особливості Очищує. Сильнодійний ефірні компоненти знищують 99% бактерій, які викликаю зубний наліт; Зміцнює. Містить фторид 220F для мінералізації та зміцнення зубів; Відбілює і захищає від нових плям. Неабразивна відбілююча технологія, яка не зашкодить емалі; видаляє плями та запобігає появі нових; Видаляє наявні плями 4 вже через 1 тиждень - Запобігає появі нових плям через 2 тижні; Через 6 тижнів використання запобігає появі до 50% плям на зубах 5; Підходить дітям від 6 років. Використання Використовуйте після чистки зубів вранці та ввечері. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в стакан і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте
Listerine "захист від карієсу" ополіскувач для ротової порожнини 500 мл 50
Ополіскувач для ротової порожнини  LISTERINE  Total Care  Захист зубів і ясен 10 в 1. Містить потужну формулу на основі активних ефірних компонентів, а також фториду натрію. Чому необхідно користуватися ополіскувачем для ротової порожнини? Чистити зуби щодня недостатньо, інакше лікувати карієс не довелося б. Саме тому LISTERINE рекомендований передовими стоматологічними асоціаціями. Оновлена упаковка складається на 50% з переробленого пластику і підходить для подальшої переробки. Особливості Більш здорові ясна і міцні зуби через 2 тижні; Зменшує запалення та кровоточивість ясен; Зменшує утворення нальоту на 70% ефективніше, ніж просто чистка зубів; Зміцнює зубну емаль, допомагаючи уникнути карієсу; Освіжає подих; Містить спирт. Використання Використовуйте після чистки зубів вранці і ввечері. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в стакан і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте.
Listerine "захист ясен" ополіскувач для ротової порожнини 500 мл 501012370
Ополіскувач для ротової порожнини  LISTERINE очищає там, де зубна щітка не дістає LISTERINE допомагає усунути бактерії, забезпечуючи максимальну чистоту і захист здоров'я ротової порожнини. LISTERINE EXPERT Захист ясен (Cool mint) ополіскувач для ротової порожнини  на кожен день, активні речовини якого спрямовані на підтримку здоров'я ясен. Він знищує бактерії, що викликають запалення і кровоточивість ясен. При використанні двічі на день ополіскувач ротової порожнини  LISTERINE EXPERT «Захист ясен» забезпечує 24-годинний захист від бактерій та свіжий подих. Ополіскувач для ротової порожнини LISTERINE EXPERT «Захист ясен» зменшує утворення зубного нальоту до 70% в порівнянні з чищенням зубів. Не порушує баланс мікрофлори порожнини рота. Знищує до 99% бактерій, що утворюють зубний наліт (in vitro) – головну причину захворювань зубів та ясен. Має вибуховий м'ятний смак. Оновлена упаковка складається на 50% з переробленого пластику і підходить для подальшого перероблення. Використання Використовуйте після чистки зубів вранці та ввечері. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в стакан і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте.
Listerine Smart Rinse Mild Mint рідина для полоскання рота для дітей 500 м
Listerine Smart Rinse Mild Mint, 500 мл, Дитячі ополіскувачі для ротової порожнини для дітей, Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Listerine Fresh Ginger & Lime освіжаюча рідина для полоскання рота 500 мл
Listerine Fresh Ginger & Lime, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Fresh Ginger & Lime не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: надовго позбавляє від неприємного запаху з рота знищує бактерії підтримує здоров’я ясен зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа м'ята, 250 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа М'ята, 500 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа М'ята, 1 л
LISTERINE Зеленый чай 250 мл (3574661253398)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
LISTERINE "Свіжа м'ята", 250 мл (3574661044965)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
LISTERINE "Захист ясен та зубів" 250 мл (3574661397641)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубні пасти й ополіскувачі LISTERINE. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити зубна паста / ополіскувач LISTERINE в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на зубні пасти й ополіскувачі LISTERINE. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія