шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Початкова швидкість кулі
Дулова енергія
Ствол
Система зведення
Зарядність
Додатково
Приціл
Довжина ствола
Довжина гвинтівки
Розширений підбір
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 6 моделей:
| мультикомпресійна Скинути все
закладка
в закладки
Купить пневматична гвинтівка Crosman Pumpmaster 760: цена от 3900 грн.
0
0
1
0
Доступна за ціною мультикомпресійна пневматична гвинтівка. Тиск у внутрішньому резервуарі досягається за рахунок багаторазового руху важеля пов'язаного з поршнем. Завдяки таким принципом власник гвинтівки може на свій розсуд встановлювати потрібний тиск у системі перед пострілом. Гвинтівка може використовуватися для стрільби, як свинцевою кулею, так і металевими кульками. Калібру ствола 4,5 мм, при цьому у внутрішньому каналі відсутня нарізка.
Купити від 3 900 до 5 858 грн.
Порівняти ціни та купити Crosman Pumpmaster 760
9 магазин 12 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматична гвинтівка Crosman Classic 4x15: цена от 6680 грн.
Вага (кг): 2.1; Матеріал ложа: пластик; Загальна довжина (мм): 1010; Довжина ствола (мм): 529; Запобіжник: ручне; Кріплення для прицілу: «ластівчин хвіст»; Прицільне пристосування: оптичний приціл; Тип боєприпасів: кулі та кульки; Зарядність: багатозарядна; Ствол: нарізний; Система зведення: затвор; Початкова швидкість кулі (м/с): 230; Калібр (мм): 4.5; Тип: мультикомпресійна
Купити від 6 680 до 10 062 грн.
Порівняти ціни та купити Crosman Classic 4x15
10 магазин 13 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматична гвинтівка Crosman M4-177: цена от 4113 грн.
0
1
0
0
Ця пневматична гвинтівка своїм дизайном повторює стала вже класикою американську штурмову гвинтівку М4. Залежно від комплектації може поставлятися в комплекті з захисними окулярами, кулями і набором мішеней. Мультикомпрессорная багатозарядна система з нарізним стовбуром, призначена для стрільби, як свинцевими кулями, так і кульками. Останніх в магазин поміщається 18 штук. Гвинтівка не може похвалитися великою енергією пострілу, швидкість заряду на дульнев зрізі не перевищує 200 м/с.
Купити від 4 113 до 6 155 грн.
Порівняти ціни та купити Crosman M4-177
11 магазин 15 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматична гвинтівка Umarex NXG APX: цена от 3900 грн.
Вага (кг): 1.52; Матеріал ложа: пластик; Загальна довжина (мм): 990; Довжина ствола (мм): 520; Запобіжник: ручне; Кріплення для прицілу: «ластівчин хвіст»; Прицільне пристосування: прицільна планка і мушка; Тип боєприпасів: кулі та кульки; Зарядність: багатозарядна; Ствол: гладкий; Система зведення: підствольний важіль; Початкова швидкість кулі (м/с): 245; Калібр (мм): 4.5; Тип: мультикомпресійна
Купити від 3 900 до 6 602 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex NXG APX
9 магазин 13 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматична гвинтівка Crosman Classic: цена от 6888 грн.
0
1
0
1
Ця недорога мультикомпресійна пневматична гвинтівка має не характерним для своєї цінової категорії високим рівнем якості збірки і точності стрілянини. Перед пострілом власнику необхідно зробити декілька (зазвичай 3-9) рухів підствольним важелем. У момент пострілу створене тиск повітря розганяє кулю до початкової швидкості 230 м/с. Завдяки нарізами по внутрішньому каналі ствола куля стабілізується у польоті і точно вражає навіть далеко віддалені мішені.
Купити від 6 888 грн.
Порівняти ціни та купити Crosman Classic
2 магазин 4 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматична гвинтівка Crosman M4-177 Kit: цена от 4223 грн.
0
1
0
0
Мультикомпресійна пневматична гвинтівка, яка представляє з себе відносно точну репліку знаменитої американської М4. Не повна точність репліки обумовлена її механікою - в передній частині ложа розміщений накачивающий механізм. Надто потужною цю гвинтівку назвати не можна, початкова швидкість кулі на дульнев зрізі становить досить скромні 200 м/с. Завдяки масовому використанню пластику конструкторам вдалося значно знизити вагу і вартість цієї моделі.
Купити від 4 223 грн.
Порівняти ціни та купити Crosman M4-177 Kit
2 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пневматичні гвинтівки. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити пневматична гвинтівка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на пневматичні гвинтівки. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія