шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Комплектація
Потужність
Максимальний тиск пари
Продуктивність
Функції та можливості
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 8 моделей:
| Clatronic Скинути все
закладка
в закладки
Купить пароочисник Clatronic DR 3653: цена от 1399 грн.
Колір:
Запобіжний клапан;єм бойлера для води (л): 0.25; Об' Максимальний тиск пари (бар): 3.5; Споживана потужність (Вт): 1050; гнучкий шланг; насадка для вікон; кругла щітка; кутова насадка; точкове сопло; Тип: ручний пароочисник
Купити від 1 399 до 1 990 грн.
Порівняти ціни та купити Clatronic DR 3653
4 магазин 17 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пароочисник Clatronic DR 3280: цена от 3687 грн.
6486
Колір:
Вага (кг): 5; Захист від дітей; Запобіжний клапан;єм бойлера для води (л): 1.5; Об' Максимальний тиск пари (бар): 4; Споживана потужність (Вт): 1500; насадка для вікон; кругла щітка; кутова насадка; точкове сопло; для текстилю; насадка для підлоги; Тип: побутовий пароочисник
Купити від 3 687 до 5 423 грн.
Порівняти ціни та купити Clatronic DR 3280
12 магазин 28 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пароочисник Clatronic DR 3539: цена от 2599 грн.
Колір:
Вага (кг): 1.6; Час нагрівання (с): 30; Продуктивність (г/хв): 25; Споживана потужність (Вт): 1500; насадка для вікон; щітка для міжплиткових швів; кругла щітка; плоска насадка; кутова насадка; точкове сопло; насадка для підлоги; Тип: парова швабра з портативним
Купити від 2 599 до 3 195 грн.
Порівняти ціни та купити Clatronic DR 3539
3 магазин 9 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пароочисник Clatronic WC 3528: цена от 1439 грн.
Колір:
Вага (кг): 0.6; насадка для вікон; Тип: ручний пароочисник
Купити від 1 439 до 2 218 грн.
Порівняти ціни та купити Clatronic WC 3528
6 магазин 6 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
Парова швабра парогенератор пароочисник відпарювач компактний портативний
Багатофункціональний ручний пароочисник парогенератор з насадками захистом
Парова швабра Clatronic (Німеччина) 2в1 1500Вт
Пароочисник Clatronic (Німеччина) 1500 Вт

Закрити

Німецький виробник Clatronic вийшов на ринок побутових пристроїв у 1982 році. В асортименті виробника аудіо - і відеотехніка, крупна і дрібна побутова техніка, до числа якої входить і пароочисник Clatronic. Це пристрій призначений для дбайливого і ефективного видалення бруду з поверхонь різної щільності: текстилю, килимів, віконних стекол. Завдяки використанню гарячого вологого повітря у число функцій пароочисника Clatronic входить усунення жирних плям, пилу та дезінфекція — пар ліквідує бактерії, усуває цвіль і грибок.

Види

Залежно від призначення і комплекції пристрою компанія пропонує покупцям різні типи пароочисників. Побутові — універсальні пристрої середньої потужності, з вигляду нагадують пилосос, призначені для чищення меблів, підлоги, штор і прасування одягу; Портативні — компактні габарити ручні прилади з невисокою потужністю, використовуються для усунення плям (до цього класу належать і парові швабри для миття підлогових покриттів); Відпарювачі одягу — пристрої для чищення предметів гардеробу (в комплекті йдуть насадки, у тому числі насадка «Праска» для розгладження складок на одязі).

Критерії вибору

Вибирайте пароочисник «Клатроник», враховуючи основні технічні параметри моделі. Потужність (1000-1500 Вт): від цього показника залежить інтенсивність енергоспоживання і ефективність приладу при видаленні забруднень. Тиск (3,5–4 бар): чим вище тиск, тим продуктивніше прилад очищає покриття. Об'єм ємності для води (0,22–1,5 л): цей показник визначає, наскільки часто потрібно заправляти бак водою, яка є джерелом утворення пари.

Моделі бренду оснащені функцією захисту від перегріву, запобіжний клапан та комплектом від 1 до 6 насадок. Тому купити пароочисник марки «Клатроник» — виважене рішення для старанних господарів.

Ціна на пароочисники фірми Clatronic залежить від типу приладу, потужності, інтенсивності подачі пари, час безперервної роботи і функцій моделі. Порівнюйте моделі бренду за характеристиками і вартості в MagaZilla. Умови доставки і оплати дізнавайтеся на сайті обраного інтернет-магазину.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пароочисники Clatronic. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити пароочисник Clatronic в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на пароочисники Clatronic. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія