шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Функції та можливості
Ступенів очищення
Кількість колб
Призначення
Ступені очищення
Розмір картриджа
Швидкість фільтрації (л/хв)
Ресурс
Розмір під'єднання
Об'єм бака (зворотний осмос)
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 2 моделей:
| насадка на кран Скинути все
закладка
в закладки
Купить фільтр для води BRITA OnTap: цена от 1557 грн.
Габарити (см): 7x14x14; пестициди; іони важких металів; активний хлор; Види фільтрації: органічні домішки; Індикатор заміни картриджів; Капілярна мембрана; Ресурс (тис. л): 1.5; Швидкість фільтрації (л/хв): 1.6; Відсікання забруднень (мк): 0.5; Ступенів очищення: 1; Призначення: для холодної води; Підключення: на кран; Тип: насадка на кран
Купити від 1 557 до 2 051 грн.
Порівняти ціни та купити BRITA OnTap
6 магазин 8 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить фільтр для води HotFrost HF-10: цена от 562 грн.
Габарити (см): 17.5x18.8x6; активний хлор; Види фільтрації: механічні домішки; Ресурс (тис. л): 20; Швидкість фільтрації (л/хв): 2; Ступенів очищення: 1; Призначення: для холодної води; Тип: насадка на кран
Купити від 562 до 608 грн.
Порівняти ціни та купити HotFrost HF-10
2 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

Закрити

Фільтри-насадки на кран — простий і доступний спосіб отримати чисту воду без механічних і хімічних домішок. В каталогах інтернет-магазинів Києва та всієї України фільтри представлені в широкому асортименті, що дуже ускладнює вибір. Ми розповімо про особливості цього типу очисної системи проточної води і допоможемо порівняти різні моделі. Якщо ви хочете купити фільтр-насадку на кран, то вам необхідно вивчити інформацію про їх типи, правила встановлення та експлуатації, а також очисні властивості виробів.

Характеристика фільтрів-насадок

Виробники пропонують два типи очисних насадок: знімні і стаціонарні. Перевага перших в тому, що ви легко можете взяти їх з собою в подорож або на дачу, і завжди мати під рукою відфільтровану воду. Пам'ятайте, що через часте надягання і знімання зношується кріплення пристрою. Стаціонарні фільтри-насадки мають спеціальні дивертори (перемикачі), які дають змогу контролювати напрям потоку води через фільтр або повз нього. При купівлі очисника переконайтеся, що насадка фільтра сумісна з водопровідним краном, на якому він буде використовуватися. Зверніть увагу, що не можна пропускати крізь фільтр для холодної води гарячу рідину. Це зіпсує якість фільтруючих матеріалів. Для виготовлення виробів компанії-виробники використовують міцний матеріал (пластик, сталь), а їх сучасний дизайн не зіпсує зовнішнього вигляду крана.

Встановлення і експлуатація

На відміну від фільтрів-глечиків або настільних моделей, фільтри-насадки на кран не потребують додаткового місця для свого розміщення, тому ідеально підійдуть для кухонь з малою площею. Для встановлення та застосування не потрібно спеціальних знань: досить прикріпити насадку на носик виливу, підставити ємність для води і повернути кран. Цей тип призначений для очищення питної води від хімічних сполук, іржі, піску, хлору, неприємного смаку і запаху. А завдяки картриджам, що містять іонообмінну смолу, знижується жорсткість води. Ціна фільтрів-насадок на кран залежить від характеристик картриджів.

Деякі фільтри надягаються на пластикову пляшку, якщо є необхідність профільтрувати воду в місцях, де немає водопроводу. При цьому важливо пам'ятати, що властивості обладнання не дають змогу повністю очистити воду з відкритого водоймища від шкідливих домішок та інших елементів, які негативно впливають на стан здоров'я людини.

Ресурс картриджа становить 500-1000 л. Для зручності використання на деяких моделях встановлені індикатори-лічильники, які нагадують про своєчасну заміну картриджа. У деяких сучасних моделях передбачено додаткове обладнання — насос (помпа), що робить процес експлуатації комфортним. Він стежить за тиском води, при падінні якого створює необхідний напір. Зверніть увагу, що насос не призначений для постійного використання. Тому перед покупкою переконайтеся, що напір вашого водопроводу відповідає мінімальному робочому тиску фільтра.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фільтри для води. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити фільтр для води в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на фільтри для води. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія