шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Платформа
Екшн
Шутери
RPG (рольові)
Пригоди
Горор
Файтинг
Перегони
Спорт
Дитячі
Стратегії
Симулятори
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 44 моделей:
| Bloodborne Скинути все
Гра Sony Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9701194) 970119
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 4, тип носія - Blu-ray диск, From Software
Гра Bloodborne (PS4) 9701194
  Почніть полювання на свої кошмари Відправляйтеся в охоплений божевіллям і смертю місто, де за кожним кутом підстерігають жахливі істоти. Страх призведе до порятунку Хідетака Міядзакі і FromSoftware – творці легендарних рольових екшенів Demon's Souls, Dark Souls і Dark Soul II – представляють Bloodborne: щедро приправлену жахом рольову гру з елементами екшену, яка розробляється ексклюзивно для PlayStation 4. Погляньте в обличчя своїм страхам, намагаючись знайти відповіді в стародавньому місті Іхарнаме, в якому лютує дивна епідемія, що поширюється по вулицях зі швидкістю лісової Пожежі. Тінь накрила охоплений жахом місто, і вам доведеться дізнатися її найпохмуріші секрети, щоб вижити.
Гра Bloodborne (PS4, EN + RU sub)
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
Диск Bloodborne (Blu-ray) для PS4
Bloodborne (PS4) (9701194)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Bloodborne (PS4) (9701194)
Гра PS4 на BD диску Bloodborne
Bloodborne: Порождение крови. (GOTY) Game of the Year Edition (русская вер
"Bloodborne: Порождение крови" - новый проект студии From Software. Взгляните в лицо своим страхам и попытайтесь отыскать ответы в древнем Ихарнаме, где свирепствует странная эпидемия, распространяющаяся словно лесной пожар. Тень накрыла охваченный ужасом и смертельно опасный город, в котором свило гнездо безумие. Чтобы выжить на этих улицах, вам придется раскрыть самые мрачные тайны
Bloodborne: Порождение крови (русская версия) (PS4)
Bloodborne: Порождение крови – новый проект студии From Software и лично Хидетаки Миядзаки, создателя легендарных ролевых экшенов Demon's Souls, Dark Souls и Dark Soul II. Взгляните в лицо своим страхам и попытайтесь отыскать ответы в древнем Ихарнаме, где свирепствует странная эпидемия, распространяющаяся словно лесной пожар. Тень накрыла охваченный ужасом и смертельно опасный город, в котором
Sony Bloodborne PS4 9438472
Можно забрать в течении суток * полностью новый и в оригинальной пленке - сохранен запах с завода * не был активирован – проверим при вас в магазине * легко заменим на другой
Игра PS4 Bloodborne [Blu-Ray диск] 9701194
Игра PS4 Bloodborne [Blu-Ray диск]
Игра SONY Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9438472) 94384
Игра SONY Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9438472)
Гра Bloodborne (PS4, rus мова) 9701194
Хідетака Міядзакі і FromSoftware - творці легендарного рольового бойовика Demon's Souls, Dark Souls і Dark Soul II - представляють Bloodborne: щедро жахаючу рольову гру з елементами дії, яка розробляється виключно для PlayStation 4. Стикайтеся зі своїми страхами, коли ви намагаєтеся знайти відповіді в стародавньому місті Ігарнам, де вирує дивна епідемія, що поширюється вулицями зі швидкістю лісової пожежі. Тінь охопила нажахане місто, і ви повинні дізнатися його найтемніші таємниці, щоб вижити.
Игра Bloodborne (PS4, Русские субтитры)
Описание Игра Bloodborne (PS4, Русские субтитры) Начните охоту на свои кошмары Отправляйтесь в охваченный безумием и смертью город, где за каждым углом подстерегают кошмарные существа.Страх приведет к спасению Хидетака Миядзаки и FromSoftware – создатели легендарных ролевых экшенов Demon's Souls, Dark Souls и Dark Soul II – представляют Bloodborne: щедро сдобренную ужасом ролевую игру с элементами экшена,
Гра Bloodborne (PlayStation Hits) для PS4 9701194
Гра Bloodborne (PlayStation Hits) для PS4 Перший обов'язковий до покупки хіт на PS4. Влаштуйте полювання на свої кошмари! Подивіться в обличчя своїм страхам на уражених мором вулицях Ярнама в високо оціненої критиками динамічною рольовій грі, яка полюбилася більш ніж 2 мільйонам гравців. Відкрийте для себе страшні глибини Bloodborne.
Sony Bloodborne [PS4 Russian subtitles] 9438472
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 4, тип носія - Blu-ray диск, From Software
Sony PS4 BloodBorne
Почніть полювання на свої кошмариВідправляйтеся в охоплений божевіллям і смертю місто, де за кожним кутом підстерігають жахливі істоти.Страх призведе до порятункуХідетака Міядзакі і FromSoftware – творці легендарних рольових екшенів Demon's Souls, Dark Souls і Dark Soul II – представляють Bloodborne: щедро приправлену жахом рольову гру з елементами екшену, яка розробляється ексклюзивно для PlayStation 4.Погляньте в обличчя своїм страхам, намагаючись знайти відповіді в стародавньому місті Іхарнаме, в якому лютує дивна епідемія, що поширюється по вулицях зі швидкістю лісової Пожежі. Тінь накрила охоплений жахом місто, і вам доведеться дізнатися її найпохмуріші секрети, щоб вижити.
Гра Bloodborne: Породження крові для PlayStation 4
Гра консольна PS4 Bloodborne (PlayStation Hits), BD диск 9701194
Игра «Bloodborne™ Первый обязательный к покупке хит на PS4 Устройте охоту на свои кошмары Посмотрите в лицо своим страхам на пораженных мором улицах Ярнама в высоко оцененной критиками динамичной ролевой игре, которая полюбилась более чем 2 миллионам игроков. Откройте для себя жуткие глубины Bloodborne™ Обложка игры полностью на украинском языке Характеристики: Носитель: Blu-ray диск Платформа: PlayStation Доступные языки в игре: русский, английский Размер коробки: 10.1 х 130 х 160 мм Вес: 86 г
Games Software Bloodborne [Blu-Ray диск] (PS4)
Гра консольна PS4 Bloodborne (PlayStation Hits), BD диск 9701194
Гра консольна PS4 Bloodborne (PlayStation Hits), BD диск
PlayStation Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Bloodborne[PS4,Russiansubt
Серія/Bloodborne|Дата релізу в Україні/2015|Жанр гри/Екшн, RPG|Видання/Звичайне|Дата релізу в світі/2015|Платформа/PlayStation 4|Бренд/PlayStation|Вікове обмеження/16+|Опис сюжету/Хидетака Миядзаки и FromSoftware — создатели легендарных ролевых экшенов Demon's Souls, Dark Souls и Dark Soul II — представляют Bloodborne: щедро сдобренную ужасом ролевую игру с элементами экшена, которая разрабатывается эксклюзивно для PlayStation 4.
SONY Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск 9438472
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 4, тип носія - Blu-ray диск, From Software
Гра Sony Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9701194)
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ігри. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гра в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ігри. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія