Мій регіон: Україна Увійти | ||
Каталог / Керамічні сковорідки
|
Зручна посуд, яка з'явилася не так давно, але вже стала популярною — керамічна сковорода. Конструкція у неї багатошарова: знизу алюмінієве або чавунне основу, зверху, зсередини і зовні — керамічне покриття.
Сковороди з сучасним керамічним покриттям добре тримають тепло і не бояться навіть дуже високих температур. В теорії хороша керамічна сковорода витримує нагрівання до 450 градусів. Нагрівається рівномірно і дуже швидко. Їжа не прилипає до покриття. Сковорідка безпечна для здоров'я: покриття створено з екологічно нейтральних матеріалів. У процесі готування використовується мінімум жирів — важлива якість посуду для багатьох людей: одні дотримуються дієти, інші дотримуються принципів здорового харчування, треті просто раді можливості заощадити. За відгуками, на сковородах деяких європейських виробників можна готувати їжу взагалі без масла.
Можна використовувати лопатки з металу. На керамічній поверхні не з'являються подряпини, вона стійка до зносу і механічних пошкоджень, хоча від сильного удару або падіння може утворитися скол. При правильному догляді антипригарні властивості сковорідки зберігаються протягом усього періоду використання. Її можна мити в посудомийній машині або вручну за допомогою звичайних мийних засобів. В каталогах виробників великий асортимент: можна вибрати сковорідки з керамічним покриттям, різної глибини і форми, з кришками або без них.
Чого не можна робити з керамічної сковородою? Наливати холодну воду або тісто на гарячу поверхню: кераміка не терпить перепаду температур. Замочувати надовго. Використовувати на індукційних плитах і варильних панелях: для цього потрібно сковорідка з магнітним дном. Виняток — моделі, в маркуванні яких вказана сумісність з індукційною плитою.
Ось що потрібно знати, щоб вибрати і купити керамічну сковорідку, яка прослужить довго. Чим товщі її дно та стінки, тим щільніше антипригарний шар і тим довше прослужить посуд. Товщина повинна бути не більше 4 мм, інакше дно швидко деформується. Кращі сковорідки з кераміки ті, у яких покриття виглядає шорстким, грубим. Якщо керамічний шар глянсовий, це означає, що антипригарне покриття тонке.
Основа керамічних сковорідок чавунна, сталева або алюмінієва. Якщо вибираєте посуд для приготування млинців, беріть алюмінієву, якщо будете смажити м'ясо — чавунну, а між штампованої і литий вибирайте другу. Зверніть увагу на сковорідки з рифленим дном масло дуже зручно розподіляється в поглибленнях, не захоплюється при добуванні їжі і відмивається з керамічної поверхні без всяких проблем.
Ціни, за якими пропонують купити керамічні сковорідки в Україні, коливаються від 100 до кількох тисяч гривень. Все залежить від виробника, характеристик самої сковороди, товщини покриття, додаткових опцій: наявності допоміжних ручок, матеріалу ручок, можливості використовувати в духовках, сумісності з індукційними плитами і т. д.
© 2006-2024 Magazilla
| Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на сковорідки. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити сковорідка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на сковорідки. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції. У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції. Як нам зателефонувати Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook |