Мій регіон: Україна Увійти | ||
Каталог / Чавунні каструлі
|
Посуд з чавуну не потребує представлення. Міцними і надійними казанами і сковородами з цього матеріалу господині користувалися ще в XIX столітті. І сьогодні, незважаючи на велику кількість кухонного приладдя з нержавіючої сталі, алюмінію, кераміки і скла, чавунна каструля як і раніше використовується й господинями, і кухарями дорогих ресторанів. Сучасні моделі зовні відрізняються від тієї посуду, якою користувалися в давнину. Їх витончені форми, поверхні більшості каструль з чавуну кольорові. Змінивши дизайн, виробники зберегли всі переваги чавунного посуду. Полягають вони в наступному:
Практичність. Готувати можна найрізноманітнішу їжу, починаючи від борщів, супів і каш і закінчуючи тушкованим м'ясом і овочами. Приготування страв можливо на відкритому вогні, електричних і газових плитах. Купити сучасні чавунні каструлі рекомендується тим, хто любить страви з духовки. Аксесуари (ложки, шумівки, ополоники і т. д.) можна використовувати і металеві і дерев'яні, і силіконові. Вони не зашкодять поверхню.
Довговічність. Це міцний і стійкий до корозії матеріал. Головне, не прибирати чавунну посуд на зберігання у вологому стані. При нагріванні каструлі не деформуються. Зберігається форма і за низьких температур. З часом не тьмяніють, подряпин не бояться. Пошкодити чавунну кухонне начиння можна лише опустивши її з висоти на поверхню з каменю, бетону і т. д. При падінні на менш тверді поверхні можлива поява сколів.
Висока теплоємність. Повільно нагріваючись, чавунні каструлі віддають тепло довше. Воно рівномірно розподіляється. Каструлі з чавуну в магазинах Києва та України представлені моделями з покриттям (емальоване, антипригарне) і без. Їжа не підгорає навіть у виробах, що не мають антипригарного покриття.
Безпека. Чавун — екологічно чистий і хімічно інертний матеріал. При контакті з різними продуктами внутрішня поверхня не вступає з ними в хімічну реакцію. Крім того, цей матеріал — хороший джерело заліза, необхідного організму. Мікроскопічне кількість цієї речовини потрапляє в блюдо в процесі його приготування в чавунній каструлі.
Простий догляд. Оскільки їжа не пригорає, то для миття не потрібні агресивні мийні засоби — досить губки для посуду і звичайного мийного засобу. Насухо витирати каструлі необхідно після кожного контакту з водою. В іншому випадку може з'явитися іржа. За відгуками покупців, каструлі служать довше і надійніше, якщо до моменту використання за призначенням їх прожарити і після охолодження змастити рослинним маслом.
Інформація про ціни на різні моделі чавунних каструль, представлених в українських інтернет-магазинах, опис та фото посуду зібрані в онлайн-каталозі MagaZilla. Вибирайте потрібний об'єм, матеріал кришки, тип внутрішнього покриття і т. д. Визначитися допоможуть детальні описи, відгуки і можливість порівняння.
© 2006-2024 Magazilla
| Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на каструлі. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити каструля в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на каструлі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції. У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції. Як нам зателефонувати Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook |