шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 1148 моделей:
| штопор Скинути все
Штопор Maxmark 16x8 см (MK-KG2017)
Штопор-метелик Gusto GT-6201 (109714)
Штопор Oscar Best (OSR-5103)
Штопор Krauff (29-282-001)
Штопор Tramontina Harmoniza чорний (25550/100)
Штопор Tramontina Harmoniza червоний (25550/170)
Штопор Tramontina Harmoniza бузковий (25550/190)
Штопор Peugeot Salma Salma (200244)
Штопор електричний Peugeot Elis | висота 20 см | сріблястий (200169)
Штопор механічний Peugeot Baltaz | сріблястий (200176)
Штопор механічний Peugeot Baltaz | сірий (200350)
Штопор Ringel Oder (RG-5108/1) RG-5108/1
нержавіюча сталь, нержавіюча сталь
Штопор Ardesto Black Mars, чорний, цинковий сплав, пластик (AR2140B) AR214
Особливості: Використання в посудомийній машині: ні. Гарантія: 1 місяць у разі виробничого браку.
Gusto Штопор Gusto GT-6202
+ 15 грн бонус, нержавіюча сталь
PowerPlant Электрический штопор PP1016
Чудовий подарунок для поціновувачів вина!Електричний штопор PowerPlant — це пристрій, який самостійно відкорковує пляшки з вином без ваших зусиль!Електроштопор має зручне керування і дає змогу швидко впоратися зі щільно закоркованими дерев'яними та пластиковими корками.У комплект входить:• різець (допомагає зняти захисну плівку з корка пляшки),• електричний штопор (витягує корок з горлечка пляшки).Не підходить для видалення корків із шампанського.Працює від 4 батарейок АА (до комплекту не входять).LED-підсвітка.
WMF Штопор для вина - просекко Vino WMF 06 5825 7920
< p>Штопор для вина / просекко Vino Чудове пристосування у вигляді гвинтового стрижня з рукояткою на кінці для витягування пробок. Відмітна особливість - це запатентована ідея і технологія, у вигляді зовнішніх, рухливих "лапок", які міцно підтримують пляшку, захоплюючи шийку. Підходить для всіх пляшок.Серія Vino від компанії WMF-справжня насолода благородним напоєм, коли сам ритуал пиття починається вже з відкриття пляшки. Колекція пропонує професійні аксесуари для дегустації вишуканих вин, які переконують своїм дизайном і функціональністю.  
Штопор Berghoff Hotel line 1100063
Штопор BergHoff Essentials 1301105
Штопор BergHoff Essentials 1105001
Штопор + відкривачка для пляшок Bergner MasterPro (BGMP-5107) BGMP-5107
MasterPro — бренд компанії Bergner. створений спільно з Інститутом Шеф-кухарів Cook&Chef Institute. Усі лінійки бренду розроблені з урахуванням побажань професіоналів щодо характеристик посуду для професійної кухні. Особлива увага при розробці продуктів приділялася функціональності. ергономіці та надійності. які так необхідні під час щоденного використання.Штопор офіціанта MasterPro Cru "6 в 1" виготовлений із нержавіючої сталі. АВС-форма. бекелітова ручка.
Штопор + відкривачка для пляшок Bergner MasterPro (BGMP-5105) BGMP-5105
MasterPro — бренд компанії Bergner. створений спільно з Інститутом Шеф-кухарів Cook&Chef Institute. Усі лінійки бренду розроблені з урахуванням побажань професіоналів щодо характеристик посуду для професійної кухні. Особлива увага при розробці продуктів приділялася функціональності. ергономіці та надійності. які так необхідні під час щоденного використання. Штопор офіціанта MasterPro Chateau - це штопор "3 в 1". Матеріал: нержавіюча сталь. Корпус із АВS-пластику.
Штопор + відкривачка для пляшок Bergner MasterPro (BGMP-5106) BGMP-5106
Штопор офіціанта Bergner BGMP-5106 - це класичний інструмент. який широко застосовують у ресторанах для відкривання винних пляшок із витонченістю та стилем. На додаток до його основної функції. він оснащений невеликим вбудованим ножем. призначеним для легкого зрізання капсули на шийці пляшки. Характеризується він надійністю і довговічністю. завдяки використанню неіржавкої сталі
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Opener (CJ-EKPQ05)
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   48  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на барний посуд. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити барний посуд в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на барний посуд. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія