шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Форма
Діаметр
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 6939 моделей:
| салатник Скинути все
Салатник керамічний Emile Henry Tableware | 22 см | бежевий (022122)
Салатник Ardesto 19.5 см (AR3724) AR3724
білий
Салатник Luminarc Diwali Marble Granit 21 см (P9836) P9836
білий
Салатник Ardesto 21 см (AR3732) AR3732
білий
Салатник Kela Maila 16,5 см (12486) 12486
білий
Салатник G.Benedikt Granit 20 см 900 мл Темно-сірий матове глазування (G4Y
Серія - Granit, Кількість предметів - 1 шт, сірий
Салатник G.Benedikt Granit 27 см 1,5л Темно-сірий матове глазування (G4Y19
Серія - Granit, Кількість предметів - 1 шт, темно-сірий
Салатник Luminarc Cosmos Set 5 предметів (J3193) J3193
прозорий
Салатник Kela Maila 23 см (12487) 12487
білий
Салатник Ardesto Bagheria 14 см, Grey (AR2914GREY) AR2914GREY
Салатник Ardesto серії Bagheria сірого кольору діаметром 14 см. Виготовлений із 100% екологічно чистої кераміки. Підходить для використання в мікрохвильовій печі та посудомийній машині.
Салатник Ardesto Bagheria 14 см, Bright white (AR2914WGC) AR2914WGC
Салатник Bagheria Салатник Ardesto серії Bagheria діаметром 14 см., Виготовлений з кам'яної кераміки. Можна використовувати в мікрохвильових печах і мити в посудомийній машині. Відмінно підійде як для щоденного використання так і для святкового сервірування столу.
Салатник Ardesto Bagheria 14 см, Pastel green (AR2914GGC) AR2914GGC
Салатник Bagheria Салатник Ardesto серії Bagheria діаметром 14 см., Виготовлений з кам'яної кераміки. Можна використовувати в мікрохвильових печах і мити в посудомийній машині. Відмінно підійде як для щоденного використання так і для святкового сервірування столу.
Салатник Ardesto Bagheria 14 см, Misty blue (AR2914BGC) AR2914BGC
Салатник Bagheria Салатник Ardesto серії Bagheria діаметром 14 см., Виготовлений з кам'яної кераміки. Можна використовувати в мікрохвильових печах і мити в посудомийній машині. Відмінно підійде як для щоденного використання так і для святкового сервірування столу.
Салатник Ardesto Imola, 14 см, порцеляна (AR3515I) AR3515I
Порцеляна може створити як домашній затишок у повсякденному житті, так і урочисту атмосферу в найвишуканішому ресторані. Колекції з білої порцеляни довго зберігають вигляд, підкреслюють страву та дають змогу поєднувати різні за дизайном і призначенням предмети. Посуд із порцеляни набуває цінності завдяки її унікальним властивостям. Довговічність – на посуді рідко з’являються тріщини та сколи. Температура випалювання 1 400 °C дає можливість створювати максимально непористий матеріал. Міцність – порцеляна стійка до стирання та подряпин, що спричиняють столові прибори. Безпека – завдяки випалюванню за високої температури матеріал набуває якостей скла та сприяє гігієнічності подання страв, адже не вбирає жиру та запахів, на ньому не розвиваються бактерії. Зносостійкість – порцеляна не втрачає кольору та не тьмяніє через часте миття. Низька теплопровідність – їжа та напої, які подано в порцеляновому посуді, довше залишатимуться гарячими. Зручність у використанні – порцеляновий посуд можна мити в посудомийній машині, відрізняється гладенькою текстурою, що унеможливлює складності під час очищення. Стійкий до використання в мікрохвильовій печі та духовці. Просте зберігання – порцеляновий посуд можна зберігати в кухонній шафі, укладаючи його один на одного. Додатковою перевагою оригінальних колекцій ARDESTO Porcelain є різноманітність форм і дизайну – кожен зможе знайти посуд бажаного стилю. Відкрийте для себе колекції ARDESTO Porcelain, від яких не можна відвести погляд. Салатник, 14 см, із колекції Imola – елегантна класика, що вразить витонченістю та легкістю.
Салатник Ardesto Cremona 16 см Dusty grey (AR2916GRC) AR2916GRC
Серія: Cremona Матеріал: кам`яна кераміка Діаметр: 16 см Основний колір: сірий Використання в посудомийній машині: так Використання у НВЧ: так Гарантія: 1 місяць у випадку виробничого браку. Країна виробництва: Китай.  
Салатник Ardesto Bagheria, 14 см, Sangria, кераміка (AR2914R) AR2914R
Кольорова кераміка користується неабиякою популярністю, адже посуд має яскравий дизайн і вражає вишуканістю. Керамічний посуд виготовляють зі спеціального різновиду глини, а глиняний посуд людина використовує з давніх часів. Попри широкий вибір сучасних матеріалів, кераміка залишається з-поміж фаворитів – тренд на все натуральне не виходить із моди. Кераміка – на 100 % екологічно чистий матеріал. Під час нагрівання вона не виділяє шкідливих сполук і не вступає в хімічні реакції, тому страви, подані в ній, безпечні для здоров’я. Ще одна важлива перевага кераміки – плавне та рівномірне нагрівання, а отже й тривале утримання тепла. Кераміка здатна витримувати високу температуру – до 450 °C. У такому посуді можна розігрівати їжу як в духовій шафі, так і в мікрохвильовій печі. Не рекомендовано миття в посудомийній машині – можлива зміна кольору обідка. Естетичний, практичний і зручний салатник Ardesto Bagheria, Sangria діаметром 14 см даруватиме особливий настрій за столом.
Салатник Bormioli Rocco MR. CHEF 14 см, 250 мл (500020FP3321990) 500020FP3
Компанія Bormioli Rocco (Борміолі Рокко) виробляє високоякісний посуд зі скла та склокераміки (опалове скло) з 1825 року. Поєднуючи стародавнє вміння та пристрасть майстрів склодувів з технологією сучасних промислових процесів, компанія Gruppo Bormioli Rocco є на сьогодні одним з основних дійових осіб не тільки ринку Італії, але й усього світу, де вона успішно втілює стиль Made in Italy. Асортимент, що пропонує компанія Bormioli Rocco надзвичайно широкий – це келихи, фужери для вина, чарки, графини, глеки, приладдя для сервірування столу, контейнери для зберігання продуктів і консервування, тарілки, салатники, чашки та багато іншого. Італійське скло поєднує в собі сучасні технології та традиційно високу якість. Стиль Bormioli Rocco, що відточується протягом двох століть, сучасний дизайн, створений італійськими художниками, а також велика різноманітність форм і кольору дозволяють компанії йти в ногу з часом, відповідаючи найвищим вимогам покупців. Продукція Bormioli Rocco не потребує особливого догляду, її можна мити в посудомийній машині. Цей салатник є частиною колекції Mr. Chef, повного асортименту чаш із загартованого скла для будь-яких вимог щодо приготування та сервірування. Загартоване скло термостійке, а його глибока форма відмінно підходить для збивання та змішування. Ця чаша ідеальна не тільки для приготування їжі, а й для сервірування перших страв.
Салатник Duralex Lys Creole 910 мл, 17 см (2007CF06) 2007CF06
Duralex – французька компанія з виробництва жароміцного посуду зі скла. Компанія знаменита на весь світ тим, що виготовляє якісний посуд з ударо- та термостійкого скла. Марка Duralex відома у всьому світі своїм французьким дизайном, чистотою свого скла та довговічністю своїх виробів. Простота ліній, витонченість та приємні колірні рішення роблять посуд Duralex вишуканим та одночасно розрахованим на широке коло споживачів. Торгова марка Дюралекс була створена одночасно з початком випуску скла зі зміцненими характеристиками. На відміну від звичайного скла, скло торгової марки Duralex International є стійким до механічних пошкоджень, внаслідок чого користується великою популярністю у всьому світі. Посуд ТМ Duralex ідеально підходить для домашнього та ресторанного використання. Салатник Duralex Lys Creole з ударостійкого скла. Посуд із такого скла витримує температурні перепади в діапазоні від -20 до +100 градусів Цельсія. З такими характеристиками посуд ТМ Duralex розрахований на повсякденне використання, підходить для використання в мікрохвильовій печі та посудомийній машині. Посуд не вбирає запахи, поверхня не втрачає колір протягом тривалого часу. Навіть якщо посуд цієї марки розбивається, його уламки не мають гострих кутів, виключаючи порізи, що особливо важливо за наявності в домі маленьких дітей.
Салатник Ardesto Lecco, 14 см, сірий, кераміка (AR2914LRG) AR2914LRG
Вишуканий, практичний і зручний посуд серії Ardesto Lecco має покриття з реактивної глазурі, що створює незвичайні кольорові градієнти. Виготовлено з високоміцного матеріалу – кам’яної кераміки, яку вирізняє екологічність і гігієнічність. Кераміка не містить шкідливих сполук, не вступає в реакцію з продуктами та рідинами. Має високі експлуатаційні властивості: добре тримає температуру та не боїться її перепадів, витримує інтенсивне багаторазове використання. Салатник серії Ardesto Lecco благородного сірого кольору діаметром 14 см мити в посудомийній машині та використовувати мікрохвильовій печі.
Салатник з кришкою Ardesto Sunny day, 12 см, порцеляна (AR3493) AR3493
Салатник із кришкою Ardesto Sunny Day - це посуд для сервірування та зберігання салатів та інших страв. Він має круглу форму і виконаний з якісного скла, що забезпечує прозорість і міцність. Кришка зроблена із пластику і щільно прилягає до салатника, зберігаючи його вміст свіжим і захищеним від зовнішніх факторів. Салатник із кришкою Ardesto Sunny Day вирізняється стильним дизайном і підходить для використання як на кухні, так і для сервірування столу під час свят та інших урочистих заходів.  
Салатник Ardesto Imola, 16 см, порцеляна (AR3516I) AR3516I
ARDESTO – бренд якісної та надійної побутової техніки, кліматичного обладнання, посуду та аксесуарів для дому. Спільна робота з передовими центрами розробки дозволила реалізувати найінноваційніші та найсміливіші тенденції у світі промислового та побутового дизайну. Продукція Ardesto доповнить та гармонійно впишеться у будь-який інтер`єр. Виробничі потужності розташовані в Європі, Туреччині та Китаї. Оснащення заводів відповідають світовим стандартам, а вся продукція Ardesto проходить суворий контроль якості та сертифікована за європейськими та українськими стандартами.
Салатник Ardesto Trento, 16 см, білий, кераміка (AR2916TW) AR2916TW
Салатник Ardesto Trento - це стильний і функціональний салатник з високоякісної кераміки з матовою поверхнею. Його дизайн відрізняється простотою і мінімалізмом, що дозволяє використовувати його в різних інтер'єрах та ситуаціях. Салатник має глибоку форму і великий діаметр, що дозволяє йому вміщувати велику кількість інгредієнтів та легко змішувати їх під час приготування. Завдяки своїй високій міцності та довговічності, салатник Ardesto Trento є чудовим вибором для щоденного використання на кухні.  
Салатник Ardesto Trento, 16 см, чорний, кераміка (AR2916TB) AR2916TB
Салатник Ardesto Trento - це стильний і функціональний салатник з високоякісної кераміки з матовою поверхнею. Його дизайн відрізняється простотою і мінімалізмом, що дозволяє використовувати його в різних інтер'єрах та ситуаціях. Салатник має глибоку форму і великий діаметр, що дозволяє йому вміщувати велику кількість інгредієнтів та легко змішувати їх під час приготування. Завдяки своїй високій міцності та довговічності, салатник Ardesto Trento є чудовим вибором для щоденного використання на кухні.  
Салатник Ardesto Trento, 16 см, сірий, кераміка (AR2916TG) AR2916TG
Салатник Ardesto Trento - це стильний і функціональний салатник з високоякісної кераміки з матовою поверхнею. Його дизайн відрізняється простотою і мінімалізмом, що дозволяє використовувати його в різних інтер'єрах та ситуаціях. Салатник має глибоку форму і великий діаметр, що дозволяє йому вміщувати велику кількість інгредієнтів та легко змішувати їх під час приготування. Завдяки своїй високій міцності та довговічності, салатник Ardesto Trento є чудовим вибором для щоденного використання на кухні.  
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   290  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на салатники й блюда. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити салатник в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на салатники й блюда. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія