шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 467 моделей:
| ксилофон Скинути все
WonderWorld Музична іграшка WonderWorld Ксилофон (WW-3014) WW-3014
+ 7 грн бонус, Ксилофон, дерево, Різнобарвний
Настінна іграшка Oribel VERITIPLAY Ксилофон Паровоз (OR816-90001) OR816-90
Настінний ксилофон – багатофункціональна розвиваюча іграшка; крім того, це також музичний інструмент і стильний елемент декору стіни в дитячій кімнаті. Виготовлений з екологічно безпечних, нешкідливих матеріалів. Іграшка сподобається дітям. Виробник – бренд розвиваючих, безпечних іграшок Oribel (Сінгапур). Про іграшці Іграшка кріпиться до стіни завдяки клейкою паперовій основі. На основі – дерев'яний ксилофон з шістьма пластинками, відповідні нотах. В комплекті – дерев'яна паличка для гри на інструменті. Пластинки відтворюють кольори веселки – від червоного до фіолетового. На основі зображення поїзда. Настінна іграшка допоможе батькам прищепити дитині любов до музики. Використання Настінна іграшка легко кріпиться до стіни завдяки клейкій основі. Зауважте, що прикріпивши основу до стіни, треба почекати не менше 2 годин перед тим, як почати гру. Звучання ксилофона можна завершити, затягнувши (або в разі необхідності – послабивши) гвинти у кожної дерев'яної пластинки. Пластинки клавіші ксилофона – це своєрідні ноти. На інструменті 6 тонів. Для відтворення звуку потрібно легенько вдаряти наконечником палички по ноті. Розвиток під час гри Ксилофон допоможе дитині проявити багато почуттів і емоцій. Під час вистукування паличками і відтворення мелодії у дитини будуть розвиватися моторні навички, спритність і координація рухів. Крім того, за допомогою ксилофона можна освоїти музичну грамоту:вивчити ноти, інтервали та інші музичні поняття. Настінна іграшка у вигляді музичного інструменту сприятиме гармонійному розвитку дитини, поліпшенню почуття ритму, зору, слуху, тактильного сприйняття.
Іграшка-каталка Janod Ксилофон Sweet Cocoon J04406
Завдяки 2 красивим двокольоровим дерев’яним паличкам діти можуть стукати по різним металевим клавішам і відкривати 7 музичних нот: C, D, E, F, G, A, B. Потім палички можна сховати в отвори для зберігання, і дитина готова до своєї маленької прогулянки! Нехай дитина схопиться за шнур і з радістю повозить цей дерев'яний ксилофон за собою; він тихо їздитиме - завдяки гумовим ущільнювачам навколо коліс - та ідеально підходить для супроводу перших кроків дитини! М'які кольори серії Sweet Cocoon і відтінки натурального дерева надають цій прекрасній іграшці 2-в-1 модний тонкий відтінок. Фарбування на водній основі. Деревина: фанера та китайська вишня. Металеві ключі. Закрита кольорова коробка.
Дитячий ксилофон New Classic Toys дерев'яний (10236)
Музичний інструмент Brio Ксилофон (30182)
Іграшка музична Baby Einstein Ксилофон Magic Touch (11883)
ORIBEL Veritiplay Ксилофон Паровоз (OR816-90001)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Іграшковий ксилофон Fisher-Price Яскравий крокодил (22282) 22282
Іграшковий ксилофон Fisher-Price Яскравий крокодил має 6 яскравих різнокольорових клавіш з підсвічуванням, по яким діти можуть стукати паличками, вилучаючи звуки. При натисканні на 3 клавіші-ноти можна почути радісні мелодії. Іграшка розвиває: - слух; - моторну координацію; - сприяє розвитку музичних творчих здібностей.
Музична іграшка Janod Стол с ксилофоном (J07634)
Ксилофон, дерево, метал
Музична іграшка Hape дерев'яний ксилофон Веселка (E0606) E0606
Ксилофон, дерево, Різнобарвний
Музична іграшка Hape Ксилофон з кульками (E0305) E0305
Ксилофон, дерево, різнокольорова
Tree Toys Деревяна іграшка Ксилофон (MD 1163) MD 1163
Дітям подобається все, з чого можна добувати звуки, тому цей дзвінкий ксилофон обов'язково сподобається дитині.Маленькі ручки будуть міцно тримати палички і стукати ними по різноколірних клавішах, витягаючи звуки різної висоти.Ксилофон складається з дерев'яної основи, дерев'яних паличок і 8 металевих пластин з різною висотою звучання.Упаковка: в коробці.Розміри: 21 х 11 х 3,5 см.
Tree Toys Деревяна іграшка Ксилофон MD 0713
Яскравий ксилофон обов'язково сподобається Вашому малюку. На дерев'яній основі розташовані різнокольорові металеві пластини, за яким дитина зможе стукати спеціальними паличками, витягуючи дзвінкі звуки і створюючи свою унікальну мелодію. Такий музичний інструмент сприяє розвитку зорового, колірного і слухового сприйняття.
METR+ Деревяна іграшка Ксилофон MD 2170 (Жаба) MD 2170-1
Яскравий ксилофон обов'язково сподобається Вашому малюку. На дерев'яній основі розташовані різнокольорові металеві пластини, за яким дитина зможе стукати спеціальними паличками, витягуючи дзвінкі звуки і створюючи свою унікальну мелодію. Такий музичний інструмент сприяє розвитку зорового, колірного і слухового сприйняття.
Vi Vi Wood Toy Ксилофон Vi Vi Wood Toy Мавпа деревяний WW-189-1 135761
Дерев'яна іграшка Ксилофон, розмір 34см, 8 тонів,палички. Іграшка виготовлена з натурального добре обробленого дерева, пофарбованого безпечними нетоксичними фарбами. Упакування: Коробка.
Vi Vi Wood Toy Деревяна іграшка Vi Vi Wood Toy Ксилофон (Лев) (WW-189-3) W
Дерев'яна іграшка Ксилофон, розмір 34см, 8 тонів,палички. Іграшка виготовлена з натурального добре обробленого дерева, пофарбованого безпечними нетоксичними фарбами.Упаковка: Коробка.
Vi Vi Wood Toy Деревяна іграшка Vi Vi Wood Toy Ксилофон Корівка WW-189-2
Дерев'яна іграшка Ксилофон, розмір 34см, 8 тонів,палички. Іграшка виготовлена з натурального добре обробленого дерева, пофарбованого безпечними нетоксичними фарбами.Упакування: Коробка.
Infinity Деревяна іграшка Ксилофон WW-189 (Бегимот) (RT/WW-189-4) WW-189-4
Дерев'яна іграшка Ксилофон, розмір 34см, 8 тонів,палички. Іграшка виготовлена з натурального добре обробленого дерева, пофарбованого безпечними нетоксичними фарбами. Упакування: Коробка.
Vi Vi Wood Toy Деревяна іграшка Vi Vi Wood Toy Ксилофон Тигр WW-189-5
Дерев'яна іграшка Ксилофон, розмір 34см, 8 тонів,палички. Іграшка виготовлена з натурального добре обробленого дерева, пофарбованого безпечними нетоксичними фарбами.Упакування: Коробка.
Hape Музична іграшка Hape дерев'яний ксилофон Веселка (E0606) E0606
+ 30 грн бонус, Ксилофон, дерево, Різнобарвний
Hape Музична іграшка Hape Ксилофон з кульками (E0305) E0305
+ 69 грн бонус, Ксилофон, дерево, різнокольорова
Ксилофон(8860A)
Музична іграшка Ксилофон Bambi Y9093, 16 см Бірюзовий
Музична іграшка Ксилофон Bambi Y9093, 16 см (Бірюзовий)
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   20  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на музичні іграшки. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити музична іграшка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на музичні іграшки. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія