шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина ствола
Початкова швидкість кулі
Ствол
Приціл
Додатково
Матеріал рукоятки
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 2 моделей:
| ствол ≥ 6" Скинути все
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Latek RF-461: цена от 4690 грн.
З усього модельного ряду Latek RF цей револьвер найбільш придатний для високоточної стрільби на великих відстанях – цьому сприяє і довгий 6-дюймовий ствол, і регульована прицільна планка. Тим не менш, конструкція ствола гладка – загалом це дозволяє стріляти різними боєприпасами і спрощує догляд, але погано впливає на точність. Система взводу автоматична, тобто зброю не потрібно власноруч приводити в положення для стрільби після кожного пострілу. Барабан 9-зарядний, заявлена початкова швидкість кулі – 160 м/с. На ринку представлений з рукоятками трьох видів: з гуми, дерева і пластику.
Купити від 4 690 до 7 497 грн.
Порівняти ціни та купити Latek RF-461
3 магазин 21 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Weihrauch HW4 6": цена от 23500 грн.
0
0
1
0
Вага (г): 940; Матеріал рукоятки: дерево; Загальна довжина (мм): 275; Прицільне пристосування: регульоване; Тип боєприпасів: патрон Флобера; Зарядність: багатозарядний; Ствол: нарізний; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 200; Калібр (мм): 4; Довжина ствола ("): 6; Форм-фактор: револьвер; Тип: револьвер Флобера
Купити від 23 500 грн.
Порівняти ціни та купити Weihrauch HW4 6"
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на револьвери флобера та стартові пістолети. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити револьвер флобера та стартовий пістолет в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на револьвери флобера та стартові пістолети. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія