шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Застосування
Час застосування
Призначення
Тип шкіри
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 318 моделей:
| молочко Скинути все
Крем для рук Dove з кокосовим маслом і мигдальним молочком, 75 мл
Сяюче молочко для тіла 3 в 1 Eveline Rose Glow and Go, 150 мл (A150LPMR)
Молочко для тіла Melica Organic Drenalip для пружності шкіри 200 мл
Молочко Mixa Body&Hands для дуже сухої і чутливої шкіри тіла, 400 мл (D332
Молочко Mixa Body & hands для чутливої шкіри тіла, схильної до атопії, 400
Молочко для тіла дитяче Johnson's baby Перед сном 300мл 3574669908177
Завдяки дитячому молочку «Перед сном» для малюків від 6 місяців дитина буде спокійно та солодко спати вночі. Молочко входить до клінічно перевіреного 3-етапного ритуалу з догляду «Перед сном», що покращує сон малюка. Особливості: Розслаблюючий аромат NaturalCalm допомагає заспокоїти малюка перед сном. Засіб протестований педіатрами та дерматологами М'яка, гіпоалергенна формула. Відповідає стандарту «Клінічно перевірена м'якість», розробленому з урахуванням потреб ніжної шкіри дитини. Не містить парабенів, фталатів та барвників.
Revuele Ceramide Moisturizing Lotion зволожуюче молочко для тіла та обличч
Revuele Ceramide Moisturizing Lotion, 250 мл, Лосьйони для тіла для жінок, Засіб Revuele Ceramide Moisturizing Lotion надасть вашій шкірі необхідного догляду. Властивості: інтенсивно зволожує глибоко живить регенерує шкірний бар’єр заспокоює подразнення та почервоніння забезпечує шкірі тривале зволоження й еластичність не залишає на шкірі жирної плівки відновлює суху шкіру Склад: не містить ароматизаторів не містить спирту веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на чисту шкіру та ніжно масуйте до повного вбирання. Наносіть будь-коли упродовж дня.
Лосьйон для тіла Dove Відновлювальний з кокосовою олією і мигдальним молоч
Подаруйте своїй шкірі ніжність із відновлювальним лосьйоном для тіла Dove з кокосовою олією й мигдальним молочком. Дивовижна формула з натуральними інгредієнтами надасть Вашій шкірі неперевершеної м'якості й чудово зволожить її, а легкий вершковий аромат не залишить Вас байдужими. Упродовж понад 4000 років жінки Індії використовують кокосову олію у своїх щоденних «ритуалах краси». І в цьому немає нічого незвичайного, адже воно є джерелом полінасичених жирних кислот, вітамінів А, Е, В1, В2, В3, К і С, заліза, кальцію, фосфору й багатьох інших елементів. Олія кокоса чудово зволожує, тонізує й пом'якшує шкіру, роблячи її оксамитною. Вона повністю засвоюється клітинами шкіри та миттєво всмоктується, що дає змогу не турбуватися про те, що на Вашому тілі залишиться неприємна жирна плівка. Мигдальне молочко в складі відновлювального лосьйону для тіла Dove також з'явилося не випадково, адже це чудовий засіб, який запобігає старінню шкіри завдяки вмісту в ньому фітостеролів. А вітамін Е допомагає не тільки відновити клітини, але й сприяє підтримці пружності тіла. Дивовижна перевага мигдального молочка — це його сумісність із будь-якими типами шкіри. Завдяки цьому компоненту, лосьйон для тіла Dove одночасно живить, зволожує й усуває дрібні дефекти шкіри. З лосьйоном для тіла Dove з кокосовою олією й мигдальним молочком перетворіть щоденну рутину з догляду за собою в приємний ритуал і результат — відновлена й неймовірно гладка шкіра — не змусить Вас довго чекати. Склад: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Petrolatum, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Collagen Amino Acids, Cyclop.
Eveline Cosmetics Активно зволожувальний бальзам-молочко – 5 рослинних екс
Переваги глибоко зволожує відновлює пружність ефективно регенерує інтенсивно живить робить шкіру м'якою Цей бальзам-молочко призначений для сухої зневодненої шкіри, тому він інтенсивно зволожує та захищає від пересушування. Унікальна Суміш 5 ВИДІВ рослинних екстрактів глибоко регенерують, ефективно відновлюють пружність та покращують еластичність шкіри. Вже Після першого використання шкіра відновлює оптимальний рівень зволоження, м'якість і пружність. Кокосове молочко у складі бальзаму для тіла ефективно знімає симптоми подразнення та сухості епідермісу, рисове молочко робить шкіру шовковисто-гладкою та приємною на дотик. Вівсяне молочко – глибоко зволожує, молочко жожоба – глибоко живить та регенерує шкіру. Минадальне молочко – робить шкіру еластичною і покращує її стан. Спосіб застосування Нанести на чисту шкіру легкими масажними рухами, залишити до повного вбирання. Склад Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, glycerin, Ceteareth-20, Petrolatum, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Panthenol, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyum , Algin, Pentylene Glycol, Serine, Persea Gratissima Oil, Trehalose Urea, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Pullulan, Tocopherol, Olus oil, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Acrylates/C10-30 Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool.
Молочко дитяче для обличчя та тіла Johnson`s Baby Ніжність бавовни 300мл 3
Було встановлено, що у немовлят роговий шар на 30% і епідерміс на 20% тонший, ніж у дорослих людей, тому потребує особливої турботи. Молочко Ніжність бавовни має збалансований рівень pH, який підходить для чутливої шкіри новонароджених. Завдяки легкій і ніжній текстурі цей засіб підходить для новонароджених з перших днів життя. Він швидко вбирається, залишаючи шкіру малюка неймовірно м'якою і зволоженою на 24 години. Містить натуральну бавовну. Гіпоалергенна формула. Відповідає стандарту "Клінічно перевірена м'якість", розробленого з урахуванням потреб ніжної шкіри дитини.
Зволожуюче молочко для тіла Melica Organic з екстрактом кави 200 мл 477041
Відмінний вибір, щоб ваша шкіра була в тонусі! Зволожуюче молочко для тіла Melica Organic з екстрактом кави для щоденного догляду за тілом. Екстракт кави тонізує, активні речовини зменшують сухість, шорсткість шкіри, зволожують та пом'якшують її. Підходить для всіх типів шкіри, легко розподіляється та швидко вбирається. При регулярному використанні шкіра стає гладкою та пружною. Melica Organic підкорила серця якісною та натуральною косметикою Продукція бренду займає лідируючі позиції на скандинавському ринку, а тепер її можуть скуштувати й українські красуні. Для виробництва своїх творів майстри використовують чисті та натуральні компоненти з доведеною ефективністю. Не відмовляйте собі в задоволенні балувати свою шкіру цими чудовими засобами!
Chicco Baby Moments молочко для тіла для дітей 200 мл
Chicco Baby Moments, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Засіб Chicco Baby Moments ретельно піклується про ніжну дитячу шкіру. Властивості: живить дитячу шкіру пом'якшує та зволожує легко наноситься та швидко поглинається Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Молочко для тіла L`Arbre Vert Відновлююче з аргановою олією 250мл 34506010
Завдяки своїй формулі молочко відновлює і пом'якшує шкіру, захищаючи її від навколишнього середовища, містить олію аргани та натуральний екстракт квітів апельсина. 98% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатна до 100% перероблення. 
Chicco Natural Sensation Baby молочко для тіла для дітей від народження 0+
Chicco Natural Sensation Baby, 150 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Крем Chicco Natural Sensation Baby належно зволожує і живить ніжну дитячу шкіру, допомагає її захистити й водночас надзвичайно дбайливо доглядає за нею, не порушуючи її природної функції. Властивості: запобігає надмірній сухості шкіри ніжно вмасовуйте підтримує природний імунітет шкіри зволожує та пом’якшує дитячу шкіру живить дитячу шкіру Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Mustela Bébé очищаюче молочко для дітей 200 мл
Mustela Bébé, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Засіб Mustela Bébé ніжно піклується про дитячу шкіру та надає їй необхідного зволоження. Властивості: зволожує та пом’якшує дитячу шкіру живить дитячу шкіру зміцнює шкірний бар'єр Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на шкіру тіла відповідно до потреби й обережно розтирайте.
Chicco Baby Moments молочко для тіла для дітей 500 мл
Chicco Baby Moments, 500 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Засіб Chicco Baby Moments ретельно піклується про ніжну дитячу шкіру. Властивості: живить дитячу шкіру пом'якшує та зволожує легко наноситься та швидко поглинається Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
CeraVe Moisturizers зволожуюче молочко для тіла та обличчя для сухої та ду
CeraVe Moisturizers, 236 мл, Лосьйони для тіла для жінок, Шкіра нашого тіла не менше за шкіру обличчя заслуговує не тільки на регулярне очищення, а й на догляд, що запобігатиме її сухості. Молочко для тіла CeraVe Moisturizers забезпечує достатнє зволоження, живить шкіру й допомагає утримувати в ній необхідну вологу. Воно пом’якшує шкіру, робить її оксамитово-ніжною, а також захищає від проявів сухості – напруженості, дискомфорту або лущення. Властивості: відновлює суху шкіру добре наноситься, легко поглинається Спосіб використання: Нанесіть на чисту шкіру та ніжно масуйте до повного вбирання.
Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena очищуюче молочко + тонік для шкіри
Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні засоби догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Phytorelax Laboratories Bio допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: позбавляє шкіру від забруднення та жиру робить шкіру м’якою, свіжою та сяючою регенерує зволожує та живить шкіру Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Використовуйте щоранку та/чи щовечора.
Mustela Bébé Soin молочко для тіла з вмістом cold cream 200 мл
Mustela Bébé Soin, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Крем Mustela Bébé Soin належно зволожує і живить ніжну дитячу шкіру, допомагає її захистити й водночас надзвичайно дбайливо доглядає за нею, не порушуючи її природної функції. Властивості: зволожує та пом’якшує дитячу шкіру підвищує стійкість шкіри до зовнішніх впливів запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Weleda Baby and Child молочко з екстрактом календули 200 мл
Weleda Baby and Child, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Засіб Weleda Baby and Child дасть ніжній дитячій шкірі те, чого вона потребує – з надзвичайною лагідністю і не порушуючи її природних функцій. Властивості: живить дитячу шкіру пом'якшує та зволожує Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Bioderma ABC Derm Hydratant зволожуюче молочко для обличчя та тіла 200 мл
Bioderma ABC Derm Hydratant, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Крем Bioderma ABC Derm Hydratant належно зволожує і живить ніжну дитячу шкіру, допомагає її захистити й водночас надзвичайно дбайливо доглядає за нею, не порушуючи її природної функції. Властивості: ефективно живить пом'якшує та зволожує відновлює захисну плівку забезпечує баланс зволоження шкіри ніжно вмасовуйте відновлює природний рівень рН шкіри Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Mustela Bébé заспокоююче молочко для тіла для дітей від народження 200 мл
Mustela Bébé, 200 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Засіб Mustela Bébé ніжно піклується про дитячу шкіру та надає їй необхідного зволоження. Властивості: зволожує та пом’якшує дитячу шкіру пом’якшує та сприяє утворенню шовковисто-ніжної шкіри живить дитячу шкіру Склад: не містить ароматизаторів гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись. Нанесіть на шкіру тіла відповідно до потреби й обережно розтирайте.
Chicco Baby Moments Sensitive делікатне молочко для тіла 500 мл
Chicco Baby Moments Sensitive, 500 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Засіб Chicco Baby Moments ніжно піклується про дитячу шкіру та надає їй необхідного зволоження. Властивості: підходить для чутливої та схильної до алергії шкіри заспокоює подразнення зволожує та пом’якшує дитячу шкіру легко наноситься та швидко поглинається Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk зволожуюче молочко для дітей від народже
Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk, 500 мл, Догляд за тілом дитини для дітей, Чутлива дитяча шкіра заслуговує не лише на мамину турботу, а й на дбайливу косметику. Тож подаруйте своїм дітям найкращий догляд. Засіб Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk дасть ніжній дитячій шкірі те, чого вона потребує – з надзвичайною лагідністю і не порушуючи її природних функцій. Властивості: зволожує та пом’якшує дитячу шкіру живить дитячу шкіру запобігає надмірній сухості шкіри надає шкірі ніжності та шовковистості Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Акуратно вмасуйте невелику кількість засобу в чисту та суху шкіру та дозвольте йому поглинутись.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   14  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на креми й лосьйони. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити крем і лосьйон в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на креми й лосьйони. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія