Модная кухонная посуда с длительным сроком службы из серии KELA Calido: красная кастрюля с крышкой, объемом 5 л и диаметром 26 см. Кастрюля изготовлена из чугуна и покрыта изн...утри бежевой эмалью, а снаружи имеет глянцевое покрытие. Кастрюля KELA Calido идеально подходит как для обжаривания продуктов (до 300°C), так и для длительного тушения мяса в собственном соку. Подходит для всех источников теп...
Каструля чавунна з кришкою KELA Calido, 26 см, 5,0 л (11948)
Про переваги посуду з чавуну можна говорити нескінченно. Зазвичай це реліквія, яка передається з покоління в покоління. Якщо вам не пощастило, і у спадок від бабусі вам нічого...чавунного не дісталося, то радимо не втрачати часу і купити собі чавунну каструлю, тому що саме в ній якимось магічним чином виходить найсмачніша їжа. Різноманітність страв, які можна приготувати в чавунної
Каструля чавунна з кришкою KELA Calido, 26 см, 5,0 л (11948) 2175729
Про переваги посуду з чавуну можна говорити нескінченно. Зазвичай це реліквія, яка передається з покоління в покоління. Якщо вам не пощастило, і у спадок від бабусі вам нічого...чавунного не дісталося, то радимо не втрачати часу і купити собі чавунну каструлю, тому що саме в ній якимось магічним чином виходить найсмачніша їжа. Різноманітність страв, які можна приготувати в чавунної
Каструля чавунна з кришкою KELA Calido. 26 см. 4.6 л (11948) 11948
Модний кухонний посуд з тривалим терміном служби з серії KELA Calido: червона каструля з кришкою. об'ємом 5 л і діаметром 26 см. Каструля виготовлена з чавуну і покрита зсеред...ини бежевою емаллю. а зовні має глянсове покриття. Каструля KELA Calido ідеально підходить як для обсмажування продуктів (до 300°C). так і для тривалого гасіння м'яса у власному соку. Підходить для всіх джерел тепла. включно ...
Модний кухонний посуд із тривалим терміном служби із серії KELA Calido: червона каструля з кришкою, об'ємом 5 л і діаметром 26 см. Каструля виготовлена з чавуну та покрита з...середини бежевою емаллю, а зовні має глянсове покриття. Каструля KELA Calido ідеально підходить як для обсмажування продуктів (до 300 ° C), так і для тривалого гасіння м'яса у власному соку. Підходить для всіх джерел тепла,