Мінімум місця – максимум функціональності8 автоматичних програм8 автоматичних програм, 6 ручних режимів для випікання хліба, пирогів, піци, печива, м'яса чи овочів без турбот....Режим "розстоювання" тістаЦе найважливіший технологічний етап підготовки тіста безпосередньо до випікання. Тісто готується за оптимальної температури 38 °C.Режим розморожуванняДозволяє правильно скоротити
Електрична духовка AENO EO1 Мінімум місця – максимум функціональності 8 автоматичних програм 8 автоматичних програм, 6 ручних режимів для випікання хліба, пирогів, піци, печив...а, м'яса чи овочів без турбот. Режим "розстоювання" тіста Це найважливіший технологічний етап підготовки тіста безпосередньо до випікання. Тісто готується за оптимальної температури 38 °C. Режим розморожування