Кухонний ніж Янагіба 210 мм Satake Satoru (803-700)
Характеристики
- Серія: Satoru
- Призначення: для суші
- Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: бакеліт
- Довжина леза: 210 мм...- Загальна довжина: 348 мм
- Ширина леза: 31 см
- Товщина леза: 2,3 мм
- Твердість сталі: 56 HRc
- Заточування леза: одностороннє
- Колір: чорний
- Країна виробництва: Японія
Ніж для сашимі (янагіба) &n...
Кухонный нож Янагиба 210 мм Satake Satoru (803-700) 803-700
Характеристики
- Серия: Satoru
- Назначение: для суши
- Материал лезвия: молибден-ванадиевая нержавеющая сталь
- Материал ручки: бакелит
- Длина лезвия: 210...мм
- Общая длина: 348 мм
- Ширина лезвия: 31 см
- Толщина лезвия: 3 мм
- Твердость стали: 56-58 HRc
- Заточка лезвия: односторонняя
- Цвет: черный
- Страна производства: Япония Нож для сашими (янагиба) — традиц...
Кухонний ніж Янагина 210 мм Satake Satoru (803-700)
Характеристики
- Серія: Satoru
- Призначення: для суші
- Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: бакеліт
- Довжина леза: 210 мм
- Загаль...на довжина: 348 мм
- Ширина леза: 31 см
- Товщина леза: 2,3 мм
- Твердість сталі: 56 HRc
- Заточування леза: одностороннє
- Колір: чорний
- Країна виробництва: ЯпоніяНіж для сашимі (янагіба) – традиційний японський ніж,...