Кухонний ніж Янагіба 210 мм Satake Japan Traditional (804-134) 804-134
Ніж для сашимі (Янаги) - традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе майже прозорими скибочками. Він ідеально підходить для приготування суші, рибного карпаччо та інш...их страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке лезо забезпечує виняткову точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем Янагіба найкраще користуватися впевненими рухами в одному
Кухонний ніж Satake Japan Traditional Янагіба 210 мм (804-134) 804-134
Кухонний ніж Satake Japan Traditional Янагіба 210 мм (804-134) з доставкою у Київ, Дніпро, Одеса, Львів та інші міста України. Висока якість, гарантія: 0 800 750 115