Ніж для видалення мяса з кістки (обвалочний) Giesser PrimeLine (12251 wwl
Вигнуте та вузьке лезо з виїмками для ергономічної та дбайливої до зап'ястя роботи. Форма леза насамперед полегшує малюнок різу. Ручка складається із двох компонентів. Внутріш...ній червоний сердечник є суцільним та забезпечує стійкість ручки. Виготовлений із поліпропілену (ПП). Зовнішня оболонка виготовлена з особливо м'якого пластику (TPE).
Кухонний ніж обвалочний 150 мм Giesser PrimeLine (12251 wwl 15) 12251 wwl
Характеристики Серія: PrimeLine Матеріал леза: хромомолібденова сталь Матеріал ручки: пластик (TPE) та антибактеріального покриття Sanitized Silver Призначення: для м'яса, о...бвалочний Колір: чорний, червоний Довжина леза: 150 мм Твердість леза: 56–57 HRC Можна мити в посудомийній машині Використовують для відокремлення тонких, рівних частин від м'яса, риби чи птиці
Характеристики
- Серия: PrimeLine
- Материал лезвия: хромомолибденовая сталь
- Материал ручки: пластик (TPE) и антибактериального покрытия Sanitized Silver
-...Назначение: для мяса, обвалочный
- Цвет: черный, красный
- Длина лезвия: 150 мм
- Твердость лезвия: 56–57 HRC
- Можно мыть в посудомоечной машине
- Используют для отделения тонких, равных частей от мяса, рыбы или пт...