Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Термостат для приготування су-вид ProfiCook PC-SV 1112
ProfiCook PC-SV 1126 - високоякісний циркуляційний насос для приготування страв Sous-Vide. Інноваційна техніка sous-vide використовується в кращих п'ятизіркових ресторанах...світу. Він передбачає повільне варіння продуктів, упакованих у вакуумні пакети , завдяки чому вони не втрачають запах, смак і колір, а разом з тим і харчову цінність . У кімнаті також немає запаху їжі, що готується. ...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112 Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розміщен...их у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі. Характеристики: Модель: SV-1112 Технологія Sous Vide Збереження природного смаку та якості їжі Вакуумне приготування в герметичних пакетах
Су вид ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112 - це функціональний кухонний прилад, який пропонує можливість готувати продукти в вакуумі за допомогою повільного приготування. Прилад ос...нащений великим оглядовим віконцем у кришці, що забезпечує зручність при приготуванні. Встановлення температури можливе в діапазоні від 45 ° C до 90 ° C. Об'єм чаші становить 8,5 літра і має антипригарне покриття. Підтримка т...