Сувід Profi Cook PC-SV 1112 - прилад для готування за методом сувід. Модель оснащена цифровим таймером та термостатом з діапазоном температур від 0 до 90 градусів. Пристрій ма...є вмістимість 8,5 літра, а також прозору кришку для контролю за процесом приготування. Матеріал корпусу - нержавіюча сталь. Загальна потужність - 520 Вт.
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112 Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розміщен...их у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі. Характеристики: Модель: SV-1112 Технологія Sous Vide Збереження природного смаку та якості їжі Вакуумне приготування в герметичних пакетах ...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112 Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розміщен...их у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі. Характеристики: Модель: SV-1112 Технологія Sous Vide Збереження природного смаку та якості їжі Вакуумне приготування в герметичних пакетах
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...