шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Сублімати чана масалу Trek`n Eat 30411001
Сублімована туристична їжа "Чана масала". Традиційна індійська страва на основі нуту і прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх часів посідає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масала має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютену та лактози. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 180 г, готового - 540 г. Алергени: селера, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 610 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat 873
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix 49239
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix
Готова страва Forestia Різотто із сьомгою та білими грибами (з нагрівачем) 60110235
Різотто із сьомгою та білими грибами - консервована страва від іспанського виробника Forestia. Шматки лосося та білі гриби в ніжному вершковому соусі з сумішшю добірного довгозерного та дикого рису. Готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, що зберігає смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: молоко, лосось.
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat 30404028
Сублімована страва "Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе". Вегетаріанська версія знаменитої італійської пасти з пряним томатним соусом - найулюбленішої та найпопулярнішої пасти на планеті. Джерелом білка тут виступають боби фава, багаті на клітковину, незамінні амінокислоти та вітаміни групи В. Особлива овочева підлива надає страві вишуканого смаку. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 180 г, готового - 770 г. Алергени: яйця, глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 612 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat 30404027
Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 668 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat (30404029)
Сублімати кускус із овочами Trek'n Eat 869
Сублімати кускус із овочами Trek'n Eat
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat 30404029
Сублімована туристична їжа "Ризотто з овочами". Вегетаріанська версія популярної італійської страви - смачна та збалансована. Соя, відома високим вмістом повноцінного білка, рис та овочі - чудове поєднання, що наситить організм усіма необхідними елементами та потішить смакові рецептори. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 540 г. Алергени: молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 621 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat (30404027)
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Vegetable Risotо 125 г (51143 G) 4008097511436
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Vegetable Risotо 125 г (51143 G)
Готова страва Forestia Рагу з ягнятини з диким рисом (з нагрівачем) (60110234)
Готова страва Forestia Рагу з ягнятини з диким рисом (з нагрівачем) 60110234
Рагу з ягнятини з диким рисом - консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. М'ясо молодого баранчика, томлене в соусі з вершкового масла та білого вина. Свіжа м'ята і пряні трави дарують страві виразний аромат, а добірний дикий рис насичує здоровою енергією. Страва готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасована в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: глютен, молоко, гірчиця, сульфіти.
Готова страва Forestia Бефстроганів з рисом (з нагрівачем) 60110233
Бефстроганов із рисом - консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. Шматочки яловичини в насиченому вершковому соусі з грибами та смаженою цибулею. Доповнені міксом добірного довгозерного та дикого рису. Страва готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасована в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: молоко, може містити сліди глютену.
Готова страва Forestia Бефстроганів з рисом (з нагрівачем) (60110233)
Попередня   Наступна
1   ...   11   12   13   14   15   ...   17  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія