Укр
|
Рус
Мій регіон:
Україна
Увійти
шукати тільки в цьому розділі
Порівняти 0 товарів
Очистити порівняння
Підбір за параметрами
Ціна
від
до
грн.
Виробники
Adventure
EAT
travellunch
Запитання і побажання по підбору (пошуку) товару
Каталог товарів
Мобільні та зв'язок
Комп'ютерна техніка
Офіс і канцелярія
Фототехніка
ТВ та відеотехніка
Аудіотехніка
Велика побутова техніка
Мала побутова техніка
Клімат, опалення та водопостачання
Дім і ремонт
Дитячі товари й іграшки
Авто та мото
Інструмент і садова техніка
Туризм і риболовля
Туризм
Туристичні килимки
Надувні матраци
Намети
Спальні мішки
Рюкзаки
Гермобаули
Ліхтарики
Адаптери для подорожей
Пальники
Газові балони
Термоси
Фляги й пляшки
Миски й тарілки
Похідні кухлі
Казанки та туристичні каструлі
Інший туристичний посуд
Аптечки
Альпінізм
Рації
Акумулятори й батарейки
Powerbank
GPS-навігатори
Трекінгові палиці
Трекінговий одяг
Трекінгове взуття
Компаси
Біноклі й монокуляри
Хімічні грілки для тіла
Сублімована їжа
Інші товари для туризму
Відпочинок і кемпінг
Риболовля
Радіокеровані моделі
Стрімінг і блоги Youtube
Спорт і активний відпочинок
Косметика й парфумерія
Годинники, прикраси й аксесуари
Зоотовари
Каталог
/
Туризм і риболовля
/
Туризм
/
Сублімована їжа
/
Сублімована їжа
Виводити
з картинками
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
за алфавітом (A-Z)
за алфавітом (Z-A)
з картинками
Розмір картинок
Хліб консервований цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread 500 г
Готовий цільнозерновий хліб у герметичній упаковці від швейцарського бренду Trek'n Eat. Зберігається до 2 років. Консервація з використанням азоту дає змогу надовго зберегти смакові та текстурні властивості продукту. Склад хліба повністю натуральний, без консервантів і підсилювачів смаку. Готовий хліб Trek'n Eat зручно брати в автоподорожі, на багатоденні кемпінги або риболовлю.
270 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat 30411004
Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків". Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, селера. Енергетична цінність упаковки: 441 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
396 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek'n Eat 1116
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek'n Eat
396 грн.
Beskydy.com.ua
Хмельницький
Купити!
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat (30411004)
396 грн.
Sokol.ua
Київ
Купити!
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Veggie-Bolognese with Pasta 125 г (50160) 4008
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Veggie-Bolognese with Pasta 125 г (50160)
403 грн.
Beskydy.com.ua
Хмельницький
Купити!
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat 873
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat
405 грн.
Beskydy.com.ua
Хмельницький
Купити!
Сублімована чана масала Trek'n Eat 867
Сублімована чана масала Trek'n Eat
405 грн.
Beskydy.com.ua
Хмельницький
Купити!
Сублімати чана масалу Trek`n Eat 30411001
Сублімована туристична їжа "Чана масала". Традиційна індійська страва на основі нуту і прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх часів посідає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масала має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютену та лактози. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 180 г, готового - 540 г. Алергени: селера, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 610 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
405 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Суміш для хліба цільнозерновий Trek`n Eat Whole Grain Bread Mix 30101040
Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix - суміш для приготування цілозернового хліба
в польових умовах. Прекрасний варіант для сніданку в походах, велоподорожах, у гірському базовому таборі. Класичний цілозерновий хліб, який на 100% складається з натуральних інгредієнтів. Легкий у приготуванні та дає достатньо енергії для денної активності. Приготування: Висипте вміст у посудину. Додайте 330 мл теплої води, ретельно вимісіть до утворення тіста. Дайте тісту відпочити щонайменше 20 хвилин, а потім сформуйте з нього хліб або булочки. Тісто слід випікати у вогнетривкому посуді (наприклад, туристичному казанку), злегка змащеному жиром. Для випічки потрібна температура близько 220°C - тримайте посуд на достатній відстані від багаття. Хліб Trek'n Eat ідеально поєднується з вершковим або арахісовим маслом і сіллю. Вживайте як складову повноцінного раціону. Алергени: глютен
405 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix 49239
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix
405 грн.
Beskydy.com.ua
Хмельницький
Купити!
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat (30404027)
450 грн.
Sokol.ua
Київ
Купити!
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat 30404027
Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 668 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
450 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat (30411002)
450 грн.
Sokol.ua
Київ
Купити!
Сублімати різотто з овочами Trek'n Eat 871
Сублімати різотто з овочами Trek'n Eat
450 грн.
Beskydy.com.ua
Хмельницький
Купити!
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat 30411002
Сублімована туристична їжа "Кускус з овочами". Смачна страва родом із Північної Африки, у вегетаріанському виконанні. Яскрава палітра овочів гармонійно поєднується з традиційними приправами та ніжною пшеничною крупою кускус. Легка і збалансована, вона припаде до смаку всім, хто віддає перевагу натуральному і здоровому харчуванню в подорожах. Просто залийте окріп у пакет, перемішайте, зачекайте 10 хвилин - і ось уже аромат готової страви забирає вас далеко на узбережжя сонячного Марокко. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім незначної кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 608 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
450 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
←
Попередня
Наступна
→
1
...
8
9
10
11
12
...
15
© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листів
Запитання й побажання щодо сайту
Magazilla на Facebook
Порівняти 0 ↓
Порівняння
Закладки
Історія