шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Хліб консервований цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread 500 г
Готовий цільнозерновий хліб у герметичній упаковці від швейцарського бренду Trek'n Eat. Зберігається до 2 років. Консервація з використанням азоту дає змогу надовго зберегти смакові та текстурні властивості продукту. Склад хліба повністю натуральний, без консервантів і підсилювачів смаку. Готовий хліб Trek'n Eat зручно брати в автоподорожі, на багатоденні кемпінги або риболовлю.
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat 30411004
Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків". Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.  Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, селера. Енергетична цінність упаковки: 441 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek'n Eat 1116
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek'n Eat
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat (30411004)
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Veggie-Bolognese with Pasta 125 г (50160) 4008
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Veggie-Bolognese with Pasta 125 г (50160)
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat 873
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat
Сублімована чана масала Trek'n Eat 867
Сублімована чана масала Trek'n Eat
Сублімати чана масалу Trek`n Eat 30411001
Сублімована туристична їжа "Чана масала". Традиційна індійська страва на основі нуту і прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх часів посідає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масала має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютену та лактози. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 180 г, готового - 540 г. Алергени: селера, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 610 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Суміш для хліба цільнозерновий Trek`n Eat Whole Grain Bread Mix 30101040
Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix - суміш для приготування цілозернового хліба в польових умовах. Прекрасний варіант для сніданку в походах, велоподорожах, у гірському базовому таборі. Класичний цілозерновий хліб, який на 100% складається з натуральних інгредієнтів. Легкий у приготуванні та дає достатньо енергії для денної активності. Приготування: Висипте вміст у посудину. Додайте 330 мл теплої води, ретельно вимісіть до утворення тіста. Дайте тісту відпочити щонайменше 20 хвилин, а потім сформуйте з нього хліб або булочки. Тісто слід випікати у вогнетривкому посуді (наприклад, туристичному казанку), злегка змащеному жиром. Для випічки потрібна температура близько 220°C - тримайте посуд на достатній відстані від багаття. Хліб Trek'n Eat ідеально поєднується з вершковим або арахісовим маслом і сіллю. Вживайте як складову повноцінного раціону. Алергени: глютен
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix 49239
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat (30404027)
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat 30404027
Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 668 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat (30411002)
Сублімати різотто з овочами Trek'n Eat 871
Сублімати різотто з овочами Trek'n Eat
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat 30411002
Сублімована туристична їжа "Кускус з овочами". Смачна страва родом із Північної Африки, у вегетаріанському виконанні. Яскрава палітра овочів гармонійно поєднується з традиційними приправами та ніжною пшеничною крупою кускус. Легка і збалансована, вона припаде до смаку всім, хто віддає перевагу натуральному і здоровому харчуванню в подорожах. Просто залийте окріп у пакет, перемішайте, зачекайте 10 хвилин - і ось уже аромат готової страви забирає вас далеко на узбережжя сонячного Марокко. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім незначної кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 608 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Попередня   Наступна
1   ...   8   9   10   11   12   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія