Два в одному: гарячий камінь і сковорода. Сковорода KELA Stoneline з багатошаровим стійким до подряпин антипригарним покриттям сприяє приготуванню їжі без зайвого жиру і зі зб...ереженням вітамінів. Обсмажування на цій сковороді схоже на смаження на гарячому камені - це корисно і можливе з мінімумом жиру або навіть без нього. Підходить для всіх типів плит. в т.ч. індукційних. Товщина дна - 4.5 мм. Ді...
Два в одному: гарячий камінь і сковорода. Сковорода KELA Stoneline з багатошаровим стійким до подряпин антипригарним покриттям сприяє приготуванню їжі без зайвого жиру і зі зб...ереженням вітамінів. Обсмажування на даній сковороді схоже на жарку на гарячому камені - це корисно і можливо з мінімальним (або навіть без) жиром. Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Товщина дна - 4,5 мм. Ді...
Матеріал ручки/Бакеліт|Гарантійний термін/1 рік|Тип сковороди/Універсальна|Колір внутрішнього покриття/Чорний|Габарити (ВхШхГ)/4 х 20 х 37,5 см|Діаметр/20 см|Бренд/Kela|Внутр...ішнє покриття/Антипригарне|Матеріал кришки/Без кришки|Колір корпусу/Сірий|Серія/Stoneline|Вага в упаковці, кг/1 кг|Кількість предметів, шт/1|Технологія внутрішнього покриття/Граніт|Матеріал корпусу/Алюміній|Можливість миття в...
Багато різновидів кухонного приладдя, які зараз мало чим примітні, свого часу були справжнім проривом. Завдяки винахідливості наших предків ми сьогодні можемо приготувати смач...ні і складні страви. Одним з таких проривів були колись стародавні кам'яні пательні. Камінь має багато позитивних характеристик - це тепломісткий, екологічний матеріал. Але є в нього один істотний мінус:
Сковорода KELA Stoneline, 20 см (15474) 00000017720
Два в одному: гарячий камінь та сковорода. Сковорода Kela Stoneline із багатошаровим стійким до подряпин антипригарним покриттям сприяє приготуванню їжі без зайвого жиру та зі...збереженням вітамінів. Смаження на цій сковороді схоже на смаження на гарячому камені - це корисно і можливо з мінімальним (або навіть без) жиром. Характеристики: Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Мож...