Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
ProfiCook Sous-Vide PC-SV 1112
Це прилад для приготування їжі, попередньо запакованої у вакуумну упаковку, за методом су-від. В основі роботи циркулятора лежить функція цир...куляції води в посудині та контроль її температури під час приготування. Завдяки йому ви зможете готувати, як найкращі шеф-кухарі, і дивувати всіх неповторним смаком своїх страв. Циркулятор працює з потужністю 520 Вт і
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...