Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...
Су-від ProfiCook Sous Vide PC-SV 1112
Опис: Техніка готування Sous-Vide: вакуумний спосіб довготривалого приготування страв у герметично закритих пластикових пакетах, розм...іщених у гарячій воді. Метою цього методу є збереження природного смаку та якості їжі.
Характеристики:
- Модель: SV-1112
- Технологія Sous Vide
- Збереження природного смаку та якості їжі
- Вакуумне приготування...