Тип сковороди: Класична. Матеріал корпуса: Алюміній. Внутрішнє покриття: Титанове. Форма: Кругла. Матеріал ручок: Бакеліт. Кількість ручок: 1. Колір: Чорний. Діаметр, см: 26....Сумісність з плитами: Для всіх видів плит крім індукційних. Серія: XL Intense. Додаткові характеристики: Індикатор нагріву. Країна бренду: Франція. Країна виробництва: Франція. Артикул виробника: C3840553.
Сковорода Tefal XL Intense 26 см (C3840553) C3840553
Сковороди XL Intense від Tefal – це проста у використанні серія посуду, призначена для задоволення щоденних потреб у приготуванні різноманітних страв. У моделях сковорідок ці...єї лінійки інтегрований індикатор Thermo-Signal, який інформує про ідеальну температуру для початку приготування та для ідеальної текстури, кольору та смаку продуктів. Серія XL Intense має антипригарне покриття Titanium 2Х, ...
Сковорода Tefal XL Intense 26 см (C3840553) C3840553
Надзвичайно стійка, надзвичайно велика Сковорода Tefal XL Intense робить все найкраще з домашньої кухні доступним, пропонуючи приготування смачних та корисних страв, таких як:...смажені на сковороді овочі та курка, котлети з телятини, соковиті котлети для бургеру, приготовані на грилі до досконалості, та багато іншого. Оцініть зручність високостійкого антипригарного покриття, що забезпечує вражаючу ...
Сковорода Tefal XL Intense 26 см (C3840553) C3840553
+ 26 грн бонус, Тип сковороди - традиційна, XL Intense, Форма - кругла, 26 см, Матеріал - алюміній, Сумісність з плитами - газові плити, електричні плити, кришка відсутня, чорний
Сковорода Tefal XL Intense 26 см (C3840553) C3840553
Тип сковороди - традиційна, XL Intense, Форма - кругла, 26 см, Матеріал - алюміній, Сумісність з плитами - газові плити, електричні плити, кришка відсутня, чорний
Tefal Серія сковорідок XL Intense від Tefal є ідеальним поєднанням простоти використання і високих технологій для задоволення щоденних потреб приготування. Оснащені інноваційн...ою технологією Thermo-Signal™, ці сковороди не тільки забезпечують зручність у використання, а й точно показують оптимальну температуру початку приготування. Це дозволяє досягти ідеальної текстури, кольору та смаку