искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Длина
Вес
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 53 моделей:
| поводок-сворка Сбросить все
Повідець-сворка для двох собак Trixie Premium нейлон XS-M 40-70 см 15 мм ч
Повідець-сворка Trixie шкіряний XS-M 40-70 см / 15 мм (чорний) це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, створена для прогулянок з вихованцями на вулиці. Через свій веселий характер і спрагу пізнання нового, під час прогулянок вихованці можуть втекти від господаря і потрапити в неприємності. Саме тому кінологи рекомендують використовувати поводок для вигулу. Основні переваги повідця: Надійний. Не створить жодних труднощів. Зроблено з високоякісного матеріалу. Зручне регулювання розміру. Гарний зовнішній вигляд. З таким повідцем вихованець завжди буде в цілковитій безпеці під час прогулянок, а господар не буде змушений постійно турбуватися за збереження свого друга!
Повідець-сворка для двох собак Trixie 1981 XS-S 30 см 10 мм Чорний 4011905
Повідець-сворка Trixie шкіряний XS-S 30 см / 10 мм (чорний) це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, створена для прогулянок з вихованцями на вулиці. Через свій веселий характер і спрагу пізнання нового, під час прогулянок вихованці можуть втекти від господаря і потрапити в неприємності. Саме тому кінологи рекомендують використовувати поводок для вигулу. Основні переваги повідця: Надійний. Не створить жодних труднощів. Зроблено з високоякісного матеріалу. Зручне регулювання розміру. Гарний зовнішній вигляд. З таким повідцем вихованець завжди буде в цілковитій безпеці під час прогулянок, а господар не буде змушений постійно турбуватися за збереження свого друга!
Повідець-спарка Sprenger для двох собак хромована сталь 3 ммx48 см
Тип: повідець / Вид: Декоративний / Довжина: 48 см / Ширина: 3 мм
Повідець-сворка Trixie для двох собак шкіра M-L 35 см 18 мм чорний (401190
Тип: повідець / Вид: звичайний / Довжина: 35 см / Ширина: 18 мм
Повідок для собак Collar спарка Ш 14 мм Д 40 см чорний (00431) 00431
повідець-сворка, шкіра, 0.4 м, 14 мм, чорний
Повідок для собак Collar спарка Ш 14 мм Д 40 см коричневий (00436) 00436
повідець-сворка, шкіра, 0.4 м, 14 мм, коричневий
Поводок-водилки сворка для двух собак (цепочка двойная с карабинами) Croci
Металлический поводок-спарка для выгула двух собак мелких и средних пород. Каждый поводок по 40 см! Поводок состоит из стальной хромированной цепи мелкого звена и быстрых карабинов в виде прищепок. Имеется сварное кольцо, к которому можно пристегнуть обычный поводок или водилку. Поводок стильно смотрится, имеет небольшой вес, подойдет для ежедневного использования. Если Ваш питомец любит грызть поводок, то металлическая цепь быстро избавит его от этой вредной привычки. Материал: хромированная сталь Карабины: стальные Длина: 40х2.5 см Страна-производитель: Италия
Поводок-водилки сворка для двух собак (цепочка двойная с карабинами) 45см
Металлический поводок-спарка для выгула двух собак мелких и средних пород. Каждый поводок по 45 см! Поводок состоит из стальной хромированной цепи мелкого звена и быстрых карабинов в виде прищепок. Имеется сварное кольцо, к которому можно пристегнуть обычный поводок или водилку. Поводок стильно смотрится, имеет небольшой вес, подойдет для ежедневного использования. Если Ваш питомец любит грызть поводок, то металлическая цепь быстро избавит его от этой вредной привычки. Материал: хромированная сталь Карабины: стальные Длина: 45х2.5 см Страна-производитель: Италия
Collar Повідок для собак Collar спарка Ш 14 мм Д 40 см чорний (00431) 0043
+ 18 грн бонус, повідець-сворка, шкіра, 0.4 м, 14 мм, чорний
Collar Повідок для собак Collar спарка Ш 14 мм Д 40 см коричневий (00436)
+ 18 грн бонус, повідець-сворка, шкіра, 0.4 м, 14 мм, коричневий
Повідець-сворка Trixie для двох собак шкіра SM 30 см 13 мм 4011905019826
Повідець-сворка Trixie шкіряний S-M - це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, створена для прогулянок з вихованцями на вулиці. Через свій веселий характер і спрагу пізнання нового, під час прогулянок вихованці можуть втекти від господаря і потрапити в неприємності. Саме тому кінологи рекомендують використовувати поводок для вигулу. Переваги: Надійний. Не створить жодних труднощів. Зроблено з високоякісного матеріалу. Зручне регулювання розміру. Гарний зовнішній вигляд. З таким повідцем вихованець завжди буде в цілковитій безпеці під час прогулянок, а господар не буде змушений постійно турбуватися за збереження свого друга!
Повідець-сворка Trixie для двох собак шкіра ML 35 см 18 мм чорний 40119050
Повідець-сворка Trixie шкіряний M-L - це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, створена для прогулянок з вихованцями на вулиці. Через свій веселий характер і спрагу пізнання нового, під час прогулянок вихованці можуть втекти від господаря і потрапити в неприємності. Саме тому кінологи рекомендують використовувати поводок для вигулу. Переваги: Надійний. Не створить жодних труднощів. Зроблено з високоякісного матеріалу. Зручне регулювання розміру. Гарний зовнішній вигляд. З таким повідцем вихованець завжди буде в цілковитій безпеці під час прогулянок, а господар не буде змушений постійно турбуватися за збереження свого друга!
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 10 мм, довжина 40 см) коричневий
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 10 мм, довжина 40 см) чорний
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 10 мм, довжина 40 см) коричневий
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 10 мм, довжина 40 см) чорний
Повідець Сворка для собак 10 мм, 40 см, чорний
Повідець для собак Collar спарка Ш 10 мм Д 40 см чорний (00421)
Flamingo Twin Chain ФЛАМІНГО повідець спарка для собак, метал
Повідець для собак Flamingo спарка Twin Chain метал 2.5 мм 2х30 см (540027
Повідець спарка для собак, метал Flamingo Twin Chain (506975)
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 14 мм, довжина 40 см) коричневий
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 14 мм, довжина 40 см) чорний
Повідець-спарка "CoLLaR" (ширина 10 мм, довжина 40 см) чорний
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на поводки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить поводок в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на поводки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История