искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 4 моделей:
| Canina Сбросить все
Засіб для усунення неприємного запаху з пащі собак Canina Dental Can 100 м
Лікувально-профілактичний засіб Dental Саn (100 мл) – рідина для догляду за ротовою порожниною тварини. Має яскраво виражену дезодоруючу та дезінфікуючу дію. Препарат: прибирає неприємний запах попереджує розвиток пародонтозу є профілактикою проти виникнення запалень ясен не допускає розвитку зубного каменю видаляє залишки їжі. Ромашка у складі виконує антисептичну та знеболювальну дію. Перцева м’ята стимулює секрецію травних залоз. Бензалконіум хлорид активно бореться з бактеріями. Тимол – також міцний антисептик. Рекомендується застосовувати регулярно.
Бальзам для догляду за вухами у котів та собак Canina Ohren-Balsam 100 мл
Догляд за вухами собаки є важливою профілактикою хвороб. Німецький препарат Ohren-Balsam перетворить цей процес на простий і приємний. Спосіб застосування: нанесіть кілька крапель у вушні раковини, протягом приблизно однієї хвилини масажуйте вухо знизу вгору, зайві залишки бальзаму разом із сіркою та брудом собака самостійно витрусить. Препарат розроблений німецькою компанією Canina спеціально для довговухих порід собак. Він абсолютно безпечний для тварини, швидко та обережно чистить вушні раковини. У складі ізопропіловий спирт, арніки настоянка та гліцерин. Рекомендації щодо застосування: Собакам дрібних порід і кішкам - закапати в кожну вушну раковину по 1-2 краплі Ohren Balsam для вух і злегка помасажувати основу вуха. Собакам середніх і великих порід - закапати в кожну вушну раковину по 3-4 краплі Бальзаму для вух і злегка помасажувати основу вуха. Для профілактики достатньо 2-3 обробок на тиждень.
Лосьйон для догляду за очима у собак та котів Canina Augen Pflegelotion 10
Лосьйон по догляду за шкірою навколо очей.  для зовнішнього застосування для очищення та догляду за очима запобігає подразненням від бруду, піску та сторонніх тіл Рекомендації щодо застосування: засіб для зовнішнього застосування для шкіри навколо очей. Для кожного ока використовуйте окремий ватний тампон.
Бальзам для захисту лап Canina Winter Pfotenbalsam 100 мл
Сухий бальзам оптимально захищає чутливі лапи собаки від холоду, мокрого снігу та дорожньої солі. Через відсутність води лапи не можуть замерзнути, що вказує на відсутність водної плівки на подушечках лап. Бджолиний віск утворює захисний шар на подушечках між ними, що перешкоджає попаданню вологи, солі і бруду. Абрикосова олія та масло ши пом'якшують подушечки і підтримують їх еластичність, що перешкоджає утворенню тріщин та незначних травм. Бальзам запобігає утворенню льоду між подушечками, так, що собаки можуть легко долати великі відстані в снігу і льоду. Це особливо важливо для їздових, мисливських та рятувальних собак. Склад: вазелін, рідкий парафін, Butyrospermum Parkii масло екстракт (масло ши), мінеральне масло, поліетиленоксид, оксид цинку, Alba (бджолиний віск), Prunus Armeniaca (масло ядра абрикоса), гідрогенізована рослинна олія, нейлон-12, Azadiracta.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочее для собак Canina. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочее для собак Canina в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочее для собак Canina. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История