искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3 моделей:
| Delia Cosmetics Сбросить все
Delia Cosmetics Satine Depilation 3 min Fast Working крем для депіляції 10
Delia Cosmetics Satine Depilation 3 min Fast Working, 100 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Delia Cosmetics Satine Depilation 3 min Fast Working дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів знижує загальну кількість волосся за умови регулярного використання живить та зволожує шкіру простий у використанні Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть. Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Delia Cosmetics Satine Depilation 12in1 Total Effect крем для депіляції дл
Delia Cosmetics Satine Depilation 12in1 Total Effect, 100 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Delia Cosmetics Satine Depilation 12in1 Total Effect дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів живить та зволожує шкіру інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру простий у використанні Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Delia Cosmetics Satine Depilation Ultra-Delicate крем для депіляції для чу
Delia Cosmetics Satine Depilation Ultra-Delicate, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Delia Cosmetics Satine Depilation Ultra-Delicate дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів живить та зволожує шкіру інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру простий у використанні Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крема и воск для депиляции Delia Cosmetics. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крем / воск для депиляции Delia Cosmetics в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на крема и воск для депиляции Delia Cosmetics. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История