искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Платформа
Экшн
Шутеры
RPG (ролевые)
Приключения
Хоррор
Файтинг
Гонки
Спорт
Детские
Стратегии
Симуляторы
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 9785 моделей:
| Xbox One Сбросить все
Microsoft Red Dead Redemption 2 Xbox One (5026555359108) 5026555358989
Гра Diablo IV (Xbox One/Series X) 1116029
Залиште надію Залиште надію: нескінченне протистояння Небес і Пекла триває, погрожуючи обрушити весь Санктуарій у безодню хаосу. У величезному відкритому світі гравців чекають пригоди та руйнування, битви з нескінченними ордами демонів, безліч здібностей для вивчення, кошмарні підземелля та легендарний видобуток. Виживайте і боріться з пітьмою... чи піддайтеся силі тіней. Герої Санктуарія Створіть і персоналізуйте свого персонажа і дайте відсіч невимовним жахам, що мучать ці землі. Виберіть один з п'яти класів, спробуйте безліч потужного спорядження, експериментуючи з різноманітними комбінаціями предметів, і наділіть свого героя підібраними з розумом талантами і здібностями, щоб впевнено протистояти темряві. Від вашого вибору залежить доля світу! Санктуарій чекає Дослідіть Санктуарій: відкрийте для себе світ Санктуарія і боріться на його просторах. Приєднайтеся до інших шукачів пригод, звільніть обложені міста, спустіться в підземелля, що стали оплотом зла, і розкрийте давні таємниці, борючись за майбутнє цього світу.
Гра Call of Duty: Modern Warfare II (Xbox One, Series X) 1104028
Зустрічайте нову еру Call of Duty Call of Duty: Modern Warfare II є прямим продовженням культової гри Modern Warfare 2019 року. З поверненням знаменитого капітана Джона Прайса, безстрашного Джона" Соупа" Мактавіша, досвідченого сержанта Кайла" Гаса" Герріка та загального улюбленця, самотнього вовка Саймона" Гоуста" Райлі ви зможете дізнатися, як і чому ОТГ-141 заслужила свою легенду. Беручи участь у різноманітних операціях по всьому світу, гравці зможуть застосовувати нову зброю, транспортні засоби та передове спорядження. На них чекають як невеликі, але стратегічно важливі вилазки, так і масштабні секретні операції, у тому числі атака з-під води, штурм укріпленої бази противника, рейд каналами та звільнення цінних союзників із секретної в'язниці в горах. Infinity Ward гарантує своїм шанувальникам ігровий процес нового покоління. Реалістичний звук, графіка та освітлення створюють найбільш захоплюючу атмосферу в історії Call of Duty, а ультрасучасні мережеві функції дозволяють занурюватися в неї разом із друзями. Modern Warfare II може похвалитися штучним інтелектом нового покоління, передовими технологіями візуалізації та фотограмметрії, оновленою системою тюнінгу зброї, а також безліччю інших інновацій у галузі графіки та ігрового процесу. Ця гра, повна найпрогресивніших рішень, закладає основи для майбутнього серії на багато років уперед. C найпершого дня в Modern Warfare II буде доступна величезна кількість різноманітних матеріалів. Ви зможете подорожувати по всьому світу з ОТГ-141 у кампанії для одного гравця, брати участь у захоплюючій мережній грі з безліччю карт та режимів для команд та одинаків, а також боротися пліч-о-пліч з друзями в тактичному сюжетному режимі" Спецоперації", розрахованому на спільне проходження. Більш того, Modern Warfare II буде тісно пов'язана з новою версією гри Warzone, яка вийде цього року і стане новим витком еволюції" королівської битви" з повною свободою дій. Але це ще не все. Після виходу гри для неї будуть регулярно випускатися численні безкоштовні доповнення з новими картами, режимами, сезонними заходами, святами та іншими матеріалами. Будьте напоготові.
Гра Hogwarts Legacy (Xbox One) 5051895413432
Станьте учасником подій, що розгортаються на території Гоґвортсу у 1800-х роках, і вирішіть долю чарівного світу Hogwarts Legacy – це захоплююча рольова гра з відкритим світом, який відомий вам по книгах про Гаррі Поттера.  Вирушайте у подорож давно знайомими і абсолютно новими місцями, знаходьте фантастичних тварин, змінюйте свого персонажа, варіть зілля, вивчайте заклинання та розвивайте таланти, щоб стати справжнім чарівником. Станьте учасником подій, що розгортаються на території Гоґвортсу у 1800-х роках. Ваш персонаж – студент, який володіє ключем до стародавньої таємниці, яка здатна розірвати чарівний світ на частини. Відкрийте для себе неповторне відчуття життя в Гоґвортсі. Знаходьте союзників і боріться із темними чарівниками, щоб вирішити долю чарівного світу.  Ваша спадщина – це те, що ви робите. Напишіть свою історію. Досліджуйте відкритий світ Світ чарівників чекає на вас. Вільно розгулюйте Гоґвортсом, Гоґсмідом, Забороненим лісом і околицями. Станьте чарівницею або чарівником, яким ви хочете бути Вивчайте заклинання, варіть зілля, вирощуйте рослини та доглядайте за чарівними тваринами. Наведіть порядок у будинку свого факультету, будуйте стосунки з оточуючими та опануйте унікальні навички, щоб стати чарівницею або чарівником, яким ви завжди хотіли бути. Нова пригода у чарівному світі Перенесіться у найбільш незвідану епоху чарівного світу і дізнайтеся про таємниці його минулого. Воюйте проти тролів, темних чарівників, гоблінів та багатьох інших створінь, перш ніж зіткнутися з небезпечним лиходієм, що загрожує долі світу чарівників. Ґрифіндор Головні якості: хоробрість, сміливість, шляхетність, зухвалість, розум. Емблема: лев. Кольори будинку: червоний і золотий. Вітальня: вежа Ґрифіндора. Слизерин Головні якості: могутність, нерозуміння з боку оточуючих, велич, хитрість, амбітність. Емблема: змія. Кольори будинку: смарагдово-зелений та сріблястий. Вітальня: підземелля. Гафелпаф Головні якості: надійність, вірність, чесність, працьовитість, терпіння. Емблема: борсук.  Кольори будинку: чорний та жовтий.  Вітальня: на першому поверсі. Рейвенклов Головні якості: мудрість, оригінальність, дотепність.  Емблема: орел.  Кольори будинку: бронзовий та синій.  Вітальня: на вершині вежі Рейвенклов.
Crash Team Racing: Nitro-Fueled (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Водіння і гонки / Видавництво: Activision
Chivalry 2. Day One Edition (Xbox One | Series X)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Экшн / Видавництво: Deep Silver
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Головоломки / Видавництво: Activision
Resident Evil Revelations 2 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Бойовики і пригоди / Видавництво: Capcom
Disney Classic Games Aladdin & The Lion King (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: Disney
Hello Neighbor (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Хоррор / Видавництво: Gearbox Software
F1 2021 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Fifa 19 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Fifa 23 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Nhl 24 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Гра Crash Team Racing: Nitro Fueled для Xbox One (русские субтитры)
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
Гра Grand Theft Auto V для Xbox One (EN + RU sub) (5026555362504)
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
Cyberpunk 2077 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Шутеры / Видавництво: CD Projekt Red
Nba 2K23 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Спорт / Видавництво: 2K
Wrc 9 (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Вождение и гонки / Видавництво: Nacon
Dishonored and Prey The Arkane Collection (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: Bethesda
Zombie Army 4 Dead War (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Шутеры / Видавництво: Rebellion
Marvel's Avengers Earth's Mightiest Edition (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: Square Enix
Диск BATTLEFIELD 2042 (Blu-ray) для Xbox One
Диск Dead Island 2 Day One Edition (Blu-ray) для Xbox One
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   408  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игра в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История